Jan Roos veegt de vloer aan met Jesse Klaver: "Een groot gevaar, een wolf in schaapskleren"

Geen categoriefeb 18 2017, 17:00
En nog een leugenaar ook.
VNL-lijsttrekker Jan Roos heeft het he-le-maal gehad met GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver én met de media die de man bijkans aanbidden. In gesprek met het NRC haalt Roos keihard uit naar de pathologische leugenaar en legt hij uit dat Klaver een gevaar vormt voor het hele land.

"Ik vind Jesse Klaver een groot gevaar. Ik heb liever een halve zaal met verstandige mensen dan die groene-thee-drinkende groupies."

Keihard natuurlijk, maar hij heeft wel degelijk gelijk. Klavers plannen voor de toekomst van ons land zullen desastreus uitpakken. De werkloosheid zal uiteindelijk oplopen, we zullen miljarden weggooien aan linkse hobby's als klimaatverandering, criminelen zullen er met een waarschuwinkje vanaf komen, en werkenden zullen bestraft worden. Dat 'verdienen' ze namelijk; moeten ze maar niet voor zichzelf willen zorgen, vuile kapitalisten.
Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat GroenLinks de grenzen wagenwijd wil openzetten voor alle nepasielzoekers die naar ons land willen komen. Hoe meer het Westen-hatende zielen, hoe meer vreugd! Zoals Roos het verwoordt:

"Hijzelf niet, want ik vind hem inhoudelijk vrij zwak. Maar mensen hebben niet in de gaten waar GroenLinks voor staat. Die partij wil de grenzen wagenwijd openzetten. GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini ontkende eerder ook dat terroristen meekwamen in de bootjes. Dat moet je maar eens aan de mensen in Parijs gaan vertellen, dat het allemaal onzin is geweest."

Vervolgens noemt Roos GroenLinks "een wolf in schaapskleren" en een "radicale club," wat het natuurlijk ook is. Het is een mythe dat GroenLinks uit lieve deugmensen bestaat. Het is een partij van, voor en door linkse, politiekcorrecte opengrenzen-extremisten die alles willen vernietigen wat onze (voor-) ouders hebben opgebouwd.
Het is bijzonder verfrissend dat Roos de moed heeft om dit aan te kaarten. Het mediakartel verheerlijkt Klaver en zijn club immers elke dag weer. Als Klaver een scheet laat heet het een "frisse wind van verandering," als hij naast mensen staat die met een Hamas-vlag zwaaien is het een teken dat hij "tolerant" is. Roos verdient alleen al een zetel omdat hij daar iets van zegt en Klaver helemaal af fikt. Hadden we maar meer van dat soort rechtse politici.
Overigens een opmerking over de titel van het NRC: Roos geeft aan dat hij gelooft dat VNL een stuk of vijf zetels gaat halen, hij is hard aan het werk en positief, denkt al na over mogelijke coalities, maar waar focust de linkse krant zich op? Op één kleine uitspraak die hij tussen neus en lippen doet: "Ik weet niet of het land op mij zit te wachten." Dat is dan de headline van het artikel.
Dieptriest en eens te meer bewijs dat het mediakartel er alles aan zullen doen om VNL en andere rechtse partijen (als Forum voor Democratie en de PVV) zo klein mogelijk te houden. Trap er niet in!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten