Kansenparels die homo-echtpaar ziekenhuis intrapten om seksuele geaardheid, gepakt en in de cel gezet

Screenshot amsterdam geweld
Foto: Screenshot video Opsporing Verzocht: de mishandeling van het homoseksuele echtpaar werd niet vertoond wegens 'te schokkend'.

De 24-jarige dader (officieel: verdachte, maar de beelden spreken voor zich) die met twee scootervriendjes een homoseksueel echtpaar het ziekenhuis insloeg – gewoon omdat ze vinden dat alle homo’s dood moeten –  moet van het OM nog twee weken in de cel blijven zitten. De mensonterende actie van de dader en zijn twee vrienden werd eerder deze week vertoond in Opsporing Verzocht. Gisteren werd hij aangehouden. 

De jongen (signalement politie: ‘lichtgetint’ en ‘bontkraag’) zit in volledige beperking. Hij mag alleen praten met zijn advocaat en is van de buitenwereld afgesloten. Wat de juridische verdenking precies is, kan het OM nu nog niet zeggen.

In oktober vorig jaar zaten de twee slachtoffers, mannen van 51 en 55 jaar, getrouwd, op de pont bij het Amsterdamse IJ. Ze waren net op een verjaardagsfeest geweest. De drie jongens scholden het echtpaar uit om hun geaardheid. De mannen gingen niet op de scheldpartij in, maar werden toch tegen de grond geslagen en in het gezicht getrapt. Een van hen liep een schedelbreuk op en werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een omstander die te hulp schoot en de mishandeling wilde stoppen, kreeg ook de volle laag. Amsterdammers die het zagen gebeuren, en niets konden doen, maakten foto’s van de daders. Je zou zeggen dat die afdoende waren om de daders direct op te sporen.

Op de beelden die Opsporing Verzocht pas deze week uitzond, is alleen het begin van de mishandeling te zien. De mishandeling op zich werd voor de kijkers ‘te schokkend’ geacht.

Hou toch op met het verzwijgen van de realiteit. Hoe erg de werkelijkheid ook is, laat zien wat er gebeurt. Open je ogen: homo’s kunnen hun liefde niet meer openlijk tonen. Dat is de genadeloze werkelijkheid. Dat is Nederland anno 2017.

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

31 reacties

 1.   

  Geef alstublieft deze prachtjongens nog een kans! zie xander:

  Pendeltruc ontdekt: Migranten halen in meerdere EU-landen uitkeringen op!

  Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen

 2.   

  De straf zal wel neer komen op het ontvangen van 500 euro vergoeding vóór de daders want ze zitten langer in voorarrest dan dat de rechter straf op legt. En zo leren deze uitzuigers het nooit! en D66 vind het prachtig.

 3.   

  Merkel is finito, heel gauw. Dit kan gewoon niet meer.

  Hitler heeft Duisterland bijna vernietigd.
  Merkel heeft Duisterland nu echt helegaar vernietigd.

  Men heeft nu uitgerekend in Duisterland, dat deze gelukszoekers €42 MILJARD (dus €42.000.000.000; er zijn dagen dat ik dat niet in muh kontzak heb),
  aan kosten hebben gemaakt.

  Dwz ‘reparatie-kosten’, niet te spreken van de rest, en al helegaar niet van de komende jaren: IMMERS DIT IS PAS HET BEGIN!!!

  Stel je hebt €1,5 (€1.500.000) miljoen ongeletterde en onbesneden haatbarbaren erbij in Duitsland.
  Ik weet niet, maar 42miljard gedeeld door 1,5 miljoen is €28.000.000,-
  €28 miljoen dus. Per haatbaard.

  Dat kan één zo’n knul natuurlijk niet opmaken. Ook met zijn hele fam die hij hierheen haalt, met allemaal gratis huisvesting, WWV uitkering enz.

  Mijn vraag.

  De rest van die poen? Ons poen?

  Mss in de zakken van EU facisten? Met hun banken? Of zo?

 4.   

  Je zou best Wilders hier de schuld van kunnen geven. Wie zou anders schuldig moeten zijn.

 5.   

  Kijk zo kennen we links weer De oorlogsmisdadigers spreekt. En de Duitsers willen wel natuurlijk.

  Tony Blair ruft Briten zu Aufstand gegen die Regierung auf

  Veröffentlicht: 17.02.17 16:13 Uhr

  Der frühere britische Premier ruft die Briten zum Aufstand gegen die Regierung auf, um den Austritt Großbritanniens aus der EU noch zu verhindern.

  1.   

   Ze hebben nu eindelijk een goeie premier daar met ballen, daar kan deze malloot Blair niet eens tegen op. Engeland gaat het beter redden zonder de EU, die Blair die is de burgers nu van alles aan het voorliegen wat er kan gebeuren als zee uit de EU stappen terwijl het proces al gaande is van uittreding, hoe laag aan de grond ben je dan als linkse politieke rat.

 6.   

  Is het eigenlijk wel leuk zonder Beukman & Guuuustaaf?

  1.   

   Een tijd lange poepte steeds een hond op de stoep bij mijn huis. Tot ik de dader had en deze hoop netjes vlak voor zijn voordeur heb gelegd met en briefje erbij was het afgelopen. Het klikt raar maar toch mis ik nu die hoop stront voor op mijn stoep.

   1.   

    :-) :-) :-)

   2.   

    Helemaal goed, en nog waar ook.

   3.   

    @Wim, goede vergelijking!. Alleen is een hoop stront makkelijker te verplaatsen, dan een beerput vol met stront. Voor het verplaatsen van die beerput hebben wij de PVV nodig. Stem dus 15 Maart massaal op de PVV en verlos ons land van die stront.

 7.   

  Ooit noemde Alexander Pechtold de SGP -ers de taliban van de polder. Toch leven homo’s het veiligst op de veluwe. Maar Pechtold ziet liever Marrokanen met bontkraag omdat deze mensen nu eenmaal wel een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving.

  1.   

   Het Pechmannetje, de gefnuikte politicus met zijn grote ambities, is de grootste land- en cultuurverrader die er rondloopt. Zelfs zijn kinderen sleept hij voor de rechtbank erbij om te getuigen hoe een gekwetste janksmoel hun vader is door fotograpjes op internet. Gaat U op die Janksmoel stemmen?

 8.   

  Dat is dus de multiculti samenleving van het links gespuis ten voeten uit. Wie op 15 maart wederom zijn struisvogelkop in het zand steekt en op de Rutte kliek stemt, op het partijkartel en in het mediakartel blijft geloven, die verpest dus Nederland en alles wat we dachten aan vrijheden te hebben opgebouwd. Nederland wordt met de dag verder geïslamiseerd.

 9.   

  We zien die overal in Europa.

  B.v ook in Duitsland.

  Criminele asieljongeren teisteren Berlijn

  Berovingen, agressie tegen homo’s en aanrandingen door nieuwkomers uit Libië, Tunesië, Egypte en Marokko

  Bestuurders van de Duitse hoofdstad Berlijn vergaderden vrijdag met bewoners en instanties over plannen om criminaliteit door jeugdige, veelal Noord-Afrikaanse migranten te bestrijden. Velen van hen arriveerden in Duitsland als alleenreizende minderjarige vluchtelingen uit landen als Libië, Tunesië, Egypte en Marokko.

  1.   

   Jaja, dat tuig komt altijd alleen, en zonder papieren die ze toevallig onderweg verloren hebben, en ze zijn altijd minderjarig. Dus worden ze in Duitsland en Nederland door de Asielindustrie opgevangen en vertroeteld. Hun familie reist hen later na. Gadverdamme, wat een zwendel van het links gespuis. Stem die Janksmoel Pechman en dat monster Klaverblad toch weg op 15 maart, met die hele Rutte kliek erbij.

 10.   

  Amsterdammers die niets konden doen? Of durfden zij niet, wat een lafaards. Een persoon die opkomt voor anderen wat een land, wat een makke schapen.

  1.   

   Welke Amsterdammers? Die overige “licht getinte volk”?

  2.   

   Ja fotos maken en filmen dat konden ze wel, wat je zegt wat een laf volk .

  3.   

   @nassigny, er wonen geen Amsterdammers meer in Amsterdam, alleen maar import tuig.
   Hoe kan een echte Amsterdammer iemand helpen, terwijl hij in een andere plaats woont?.

 11.   

  MOSLIMS ik kan ze bijna niet meer zien of horen deze asociale zandbak parasieten.Maar wat wil je bij zoveel inteelt wat bij dat ras gebeurd, zijn al die larven wat ze werpen toch hersenloze monsters geworden inplaats van fatsoendelijke mensen. Ze zijn de naam mens niet eens waard meer. Ik zal er dan ook niet meer verwonderd over zijn als er eens iemand op gaat staat en de grote schoonmaak gaat houden onder dit tuig.Kan het dan alleen maar toejuichen dat het gebeurd.

  1.   

   Je bent ziek in je hoofd, Jennifer.

   1.   

    @Pieterz
    Als feiten als lulkoek wordt beschouwd, hoever ben je dan heen?

   2.   

    Helemaal niet geloof het maar, met je antwoord hier geef je te kennen dat je dit nog goed vind wat ze in dit land allemaal doen, kom op zeg, zo kan alleen een andere zandbakrat reageren toch, als er iemand ziek is in de kop dan zijn het wel die hersenloze import ratten.

    1.   

     Ik keur dit gedrag ten zeerste af, maar een mens kan alleen op zijn gedrag veroordeeld worden. Niet om wie hij is. Zeggen dat alle modlims weg (dood?) moeten maakt je geen haar beter. Bovendien ga je voorbij asn het feit dat er ook homoseksuele moslims zijn.

     1.   

      Schoonmaken kan ook met sjofel en dan gelijk richting zandbakland toch, dat jij er gelijk dood van maakt zegt weer genoeg over je eigen hersen capaciteit.

   3.   

    Helaas is dit extremisme iets wat we geregeld zien onder de rechtse elite, @Pieterz.

    1.   

     Guustaaff denk dat de fluwelen handschoen opgeraakt zijn in Nederland, nu helpt het alleen nog maar met de harde hand ze willen niet anders schijnbaar , anders houd het nooit op. En Mars 020 heeft gelijk. Het was beter in Nederland wonen toen het tering volk zoals hij ze noemt,(waar hij gelijk inheeft want dat zijn ze ook tering volk) er nog niet was in dit land.

   4.   

    @nassigny, er wonen geen Amsterdammers meer in Amsterdam, alleen maar import tuig.
    Hoe kan een echte Amsterdammer iemand helpen, terwijl hij in een andere plaats woont?.

   5.   

    @Pieterz, volgens mij heeft Jennifer het goed en moet jij eens je kop uit die zandbak halen. Dan je ogen open doen en kijken wat dat vuilnis met bontkragen uitvreten.
    Ontkennen is een afwijking van links en moslims zijn er ook meesters in. Als een moslim tegen je auto aanrijdt, dan ontkent hij nog, dat hij schuldig is. Die deuk zat er allang in volgens het bontkraagje. Opsporing Verzocht is helemaal gevuld met kansparels uit Riffistan. Als de grenzen open blijven, dan kunnen we iedere dag naar Opsporing Verzocht kijken. Ieder weldenkend normaal mens weet, dat het leven beter was zonder dat teringvolk. Links blijft ontkennen, terwijl zelfs een blinde kan zien, dat die gasten er een grote teringzooi van maken.
    @Pieterz, knuffel maar lekker verder en neem er een lekker kopje Picklik thee bij.

   6.   

    @Pieterz, volgens mij heeft Jennifer het goed en moet jij eens je kop uit die zandbak halen. Dan je ogen open doen en kijken wat dat vuilnis met bontkragen uitvreten.
    Ontkennen is een afwijking van links en moslims zijn er ook meesters in. Als een moslim tegen je auto aanrijdt, dan ontkent hij nog, dat hij schuldig is. Die deuk zat er allang in volgens het bontkraagje. Opsporing Verzocht is helemaal gevuld met kansparels uit Riffistan. Als de grenzen open blijven, dan kunnen we iedere dag naar Opsporing Verzocht kijken. Ieder weldenkend normaal mens weet, dat het leven beter was zonder dat teringvolk. Links blijft ontkennen, terwijl zelfs een blinde kan zien, dat die gasten er een grote teringzooi van maken.
    @Pieterz, knuffel maar lekker verder en neem er een lekker kopje Picklik thee bij. En vergeet niet om je baard alvast te laten groeien.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!