Knettergekke Sylvana Simons: Juist blanke mannen met een zwarte vrouw zijn vaak hartstikke racistisch!

Geen categoriefeb 06 2017, 15:00
Sylvana Simons is dus echt niet goed bij haar hoofd. Mevrouw is letterlijk helemaal mesjogge. Wat is het een enorme schande voor ons land dat deze idioot mee kan doen aan de verkiezingen. In elk ander land zou ze terecht verketterd en met pek en veren besmeurd worden. Wat een walgelijk mens.
Harde woorden? Jazeker, maar niet meer dan verdiend. De knettergekke lijsttrekker van Artikel 1 meldt namelijk op Facebook dat juist blanke mannen met een "zwarte vrouw" (daarmee bedoelt ze vrouwen die niet lelieblank zijn) vaak racistisch zijn. Ja, echt waar. Volgens mevrouw de psychopaat gaan "racisme en exoticisme" namelijk vaak hand in hand.
Dan ben je dus écht niet helemaal lekker. Een racist zou nooit van zijn leven gaan samenwonen met een vrouw met een andere kleur. Zijn racistische opvattingen maken dat namelijk onmogelijk. En hij zou al helemaal geen kinderen bij ze verwekken, wat toch ook regelmatig gebeurt in huwelijken (gemengd of niet). In de ogen van racisten zijn 'halfbloedkinderen' namelijk 'minderwaardig.' En geen racist die vrijwillig minderwaardige (in zijn knettergekke ogen) kinderen wil. Artikel gaat verder onder de advertentie.
Maar Sylvana weet het beter. Mevrouw is namelijk compleet en totaal gestoord.
Ik heb echt genoeg van deze haatzaaier. Elke dag weer beschuldigt ze "de witte man" van racisme. We kunnen werkelijk niets goed doen. Als je het oneens met haar idiote denkbeelden bent ben je per definitie en automatisch een vuile racist. Heb je een blanke vrouw dan is dat een teken dat je "zwarte mensen haat." Heb je een vrouw met een donkere huidskleur? Hop, ook dat bewijst dat je een vreselijk neo-nazi bent. Wat we ook doen, het is altijd verkeerd met deze 'dame.'
Het moet maar eens afgelopen zijn met deze onzin. Als Geert Wilders' uitspraak over Marokkanen onacceptabel was dan moet dat al helemaal gelden voor de totale gekkigheid van deze professionele racismeroeper.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten