Linkse fascisten universiteit Californië draaien door vanwege speech Trump-aanhanger Milo, gebruiken grof geweld

Geen categoriefeb 02 2017, 8:00
Links zegt tolerant, open-minded, pro-democratie, en vooral ook voor de vrijheid van meningsuiting te zijn. Maar wee je gebeente als je andere denkbeelden hebt dan het linkse tuig. Dan word je letterlijk stil geslagen.
De redelijk controversiële Trump-aanhanger Milo Yiannopoulos zou gisteren een speech geven op de campus van de universiteit van Berkeley in Californië. Nou ben ik geen fan van Milo; hij is een uitgesproken aanhanger van de alt-right beweging, maar mijn inziens een absoluut verderfelijk gedachtegoed is. Aanhangers van die ideologie zeggen 'conservatief' te zijn, maar dat is feitelijk niet zo. Het zijn revolutionairen, dat is iets heel anders.
Dat gezegd hebbende heeft Milo natuurlijk wel degelijk het recht om zijn mening te uiten. Hij doet niemand kwaad en roept niet op tot geweld. Het enige wat hij doet is de massa-immigratie en het moderne feminisme bekritiseren.
[caption id="attachment_158406" align="aligncenter" width="499"]Milo in actie. Screenshot video. Milo in actie. Screenshot video.[/caption]
Helaas denken linkse raddraaiers van de zogenaamde anti-fascistische beweging daar heel anders over. Deze volidioten gingen gister dan ook helemaal los op de Universiteit van Californië, Berkeley. Ze sloegen alles aan gort en vielen mensen aan die Milo's vrijheid van meningsuiting wél verdedigen. Met andere woorden, ze bewezen weer eens dat moderne fascisten zich anti-fascisten noemen en duidelijk links zijn.

Violent protests erupted at UC Berkeley on Wednesday night hours before right-wing commentator Milo Yiannopoulos was scheduled to speak. Black-clad protestors could be seen throwing fireworks at police and at the student union center on the Berkeley campus where the Breitbart editor's event was to be held. They were also seen tearing down metal barriers, smashing windows of the student center and setting a fire outside the building

Volgens de universiteit waren er zo'n 1.500 linkse raddraaiers aanwezig bij de buitengewoon gewelddadige demonstratie. Alles werd vernield, onschuldige mensen werden neer gemept.
https://twitter.com/BakedNorwegian/status/827014379984019456
Door deze gekkigheid zijn zelfs mensen die Milo's opvattingen helemaal niet delen gedwongen om het voor hem op te nemen. Dit soort walgelijk geweld kan immers nooit en te nimmer geaccepteerd worden.
https://twitter.com/josh_hammer/status/827010054431920129
Zoals deze Twitteraar schrijft wordt altijd beweerd dat Trump-aanhangers gewelddadig en gevaarlijk zijn, maar daar is tot dusver geen enkel bewijs van. In plaats daarvan zijn het juist leden van radicaal-links die keer op keer geweld gebruiken en tegenstanders indien nodig met agressie het zwijgen opleggen:
https://twitter.com/TallahForTrump/status/827001414949994496
Uiteindelijk liep de situatie zo erg uit de hand dat de politie gedwongen was om Milo te evacueren. Het was écht een oorlogszone.
En de gekken gaan maar door...
https://twitter.com/MisterMetokur/status/827021340637011968
Ze weten echt van geen ophouden:
[video width="640" height="640" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/cnn-BP_kSchDRch.mp4"][/video]
Zulke gekkigheid komt tegenwoordig echt puur en alleen van links. Rechtse mensen hebben kritiek op politici en op hun beleid, maar blijven altijd geweldloos. Anders dan dit links-fascistische tuig respecteren wij de vrijheid van meningsuiting namelijk wél. Het ergste van dit hele verhaal is dat ze alleen maar gekker en gewelddadiger worden. Ze kunnen het écht niet accepteren dat a) Trump de verkiezingen heeft gewonnen en b) dat niet iedereen hun mening deelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten