Misselijkmakend DENK noemt bedreigde Geert Wilders “onze enige echte terreurmagneet”

ozturk
Foto: Screenshot Tweede Kamer

“DENK vindt het van essentieel belang om een debat over terreur te houden, maar dan willen wij ook de rol van Geert Wilders hierin opnemen!”

Geert Wilders vroeg gisteren een debat aan over een zorgwekkend rapport van de veiligheidsdiensten: Nederlandse jihadstrijders in Syrië en Irak zijn massaal van plan om terug te keren naar ons land. Het gaat hier om geradicaliseerde jihadisten met jarenlange ervaring als ISIS-strijders, die dus een enorm gevaar vormen voor onze veiligheid. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk ziet echter vooral aanleiding om een debat te voeren over Wilders zélf, die “heel veel terroristen aantrekt”.

Volgens DENK is Wilders een “terreurmagneet” en moet er een debat worden gevoerd over zijn rol in terreur. Al twaalf jaar lang leeft hij onder zware beveiliging. Hij kan nergens naartoe zonder bewakers – zelfs in zijn eigen huis kan hij niet alleen zijn. De reden: bedreigingen door extremistische moslims. Wilders staat op dodenlijsten van ISIS en Al Qaida, en toen hij vorig jaar een lezing gaf in Texas probeerde een terrorist zelfs een aanslag op hem te plegen.

Wilders de schuld geven van de bedreigingen aan zijn adres, is alsof je het slachtoffer van een verkrachting verwijt dat ze een te korte rok aanhad. Blaming the victim noemen we dat, het slachtoffer de schuld geven. Walgelijker kan bijna niet, maar het staat zwart op wit op de DENK-Facebookpagina:

Het maakt DENK dus niets uit dat Wilders al jarenlang ernstig wordt bedreigd. Sterker nog, ze geven hem de schuld van deze terroristische dreiging. Bovendien geeft de opmerking van Öztürk aan dat hij Wilders een groter probleem vindt dan jihadistische terreurstrijders die massaal vanuit Syrië en Irak naar Nederland komen. Dat is natuurlijk volkomen bizar: volgens mij heeft Wilders nog nooit een aanslag gepleegd, terwijl het gevaar van deze ISIS-strijders overduidelijk is. DENK vindt het belangrijker om Wilders te bashen dan om de veiligheid van Nederlanders te beschermen. Op naar de nul zetels voor deze walgelijke partij!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

9 reacties

 1.   

  ach een moslim en links eigen , altijd is die ander een gevaar !, nooit zijn zij het .

  aan zelfreflectie ontbreekt het hen totaal .

 2.   

  Juist, dus omdat Wilders zegt wat héél veel Nederlanders denken trekt hij terreur aan. Met andere woorden, wij mogen in ons eigen land niet zeggen wat we denken. Vrijheid van meningsuiting staat bij ons hoog in het vaandel en dat moet vooral zo blijven. Ik kan hier zo ontzettend kwaad om worden, zout op stomme turk! Wat hebben extremistische moslims en van die ISIS idioten überhaupt in Nederland te zoeken en met Nederland te maken? Helemaal niets, noppes, nada.

 3.   

  Juist, dus omdat Wilders zegt wat héél veel Nederlanders denken trekt hij terreur aan. Met andere woorden, wij mogen in ons eigen land niet zeggen wat we denken. Vrijheid van meningsuiting staat bij ons hoog in het vaandel en dat moet vooral zo blijven. Ik kan hier zo ontzettend kwaad om worden, zout op stomme turk! Wat hebben extremistische moslims en van die ISIS idioten überhaupt in Nederland te zoeken en met Nederland te maken?

  1.   

   neem van mij aan , dat na 15 maart en het volk toch de oude huidige partijen verkiest , dit hier ook gebeuren zal .

   “Kansenparelknuffelend Canada ontspoort totaal: wil tegenstanders van islamisering opsluiten”.
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/kansenparelknuffelend-canada-ontspoort-totaal-wil-tegenstanders-van-islamisering-opsluiten/

   wij denken toch niet dat over vier jaar de oude politiekers weer dagelijks hun luiers gaan verwisselen voor de dan naderende verkiezing , die zij uit angst voor de uitslag hiervan een paar keren per dag volschijten .

   nee !!, daar gaan zij een stokje voor steken , de aankomende vier jaar .

 4.   

  Die OzTurk is een vedergewicht. Mist echt alle noodzakelijke competenties om kamerlid te mogen zijn. Afgaande op de peilingen komt deze Turk na 15 maart niet meer terug. Dat zou een zegen voor het land zijn !

 5.   

  NOOIT VERGETEN: dit islamofascistisch terrorisme raapsel van DENK is binnengehaald door de PvdA en zit op geroofde zetels van de PvdA in de Tweede Kamer. Nog nooit een steekhoudend commentaar op dit levensbedreigende tuig gehoord. Oja, Rutte vond dat sultan Erdogan in Turkije de democratie had hersteld. Wie stemt toch op deze idioten als Asscher en Rutte?

 6.   

  Als je dan het opmerkingen over de terrorismeprobleem onder het facebookpost leest geloof je jouw ogen niet.

  Sorry ik schreef het even in Nederturks, zodat men daar ook begrijpt wat ik schrijf. Niet in staat normaal Nederlands te schrijven, maar o, wat zijn ze het eens met de lakeien van Erdogan. Allemaal PvdA adepten geweest. Dank aan Asscher, 0 zetels voor DENK en 0 zetels voor PvdA.

 7.   

  Kuzu, die lammetje in de wolfs kleren voelt zich niet veilig bij Wilders. Zou hij toch humor hebben?

 8.   

  De schaamte voorbij, dat een lid van juist een terroristenclub als denk zoiets durft te zeggen. Juist deze zandbak turken zijn een groot gevaar voor het land. Ze Verraden hun eigen volk nog blijkt nu wel om dat ze denken dat die mensen bij een beweging horen die niet in hun straatje past. Je moet er niet aan denken dat deze gasten het voor het zeggen zouden krijgen in dit land. Dan gaat het ons burgers net zoals de burgers in Turkije nu mee maken.Het zijn en blijven verradelijke zanbakratten blijkt wel.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!