Misselijkmakend DENK noemt bedreigde Geert Wilders "onze enige echte terreurmagneet"

Geen categoriefeb 17 2017, 15:00
"DENK vindt het van essentieel belang om een debat over terreur te houden, maar dan willen wij ook de rol van Geert Wilders hierin opnemen!"
Geert Wilders vroeg gisteren een debat aan over een zorgwekkend rapport van de veiligheidsdiensten: Nederlandse jihadstrijders in Syrië en Irak zijn massaal van plan om terug te keren naar ons land. Het gaat hier om geradicaliseerde jihadisten met jarenlange ervaring als ISIS-strijders, die dus een enorm gevaar vormen voor onze veiligheid. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk ziet echter vooral aanleiding om een debat te voeren over Wilders zélf, die "heel veel terroristen aantrekt".
Volgens DENK is Wilders een "terreurmagneet" en moet er een debat worden gevoerd over zijn rol in terreur. Al twaalf jaar lang leeft hij onder zware beveiliging. Hij kan nergens naartoe zonder bewakers – zelfs in zijn eigen huis kan hij niet alleen zijn. De reden: bedreigingen door extremistische moslims. Wilders staat op dodenlijsten van ISIS en Al Qaida, en toen hij vorig jaar een lezing gaf in Texas probeerde een terrorist zelfs een aanslag op hem te plegen.
Wilders de schuld geven van de bedreigingen aan zijn adres, is alsof je het slachtoffer van een verkrachting verwijt dat ze een te korte rok aanhad. Blaming the victim noemen we dat, het slachtoffer de schuld geven. Walgelijker kan bijna niet, maar het staat zwart op wit op de DENK-Facebookpagina:
Het maakt DENK dus niets uit dat Wilders al jarenlang ernstig wordt bedreigd. Sterker nog, ze geven hem de schuld van deze terroristische dreiging. Bovendien geeft de opmerking van Öztürk aan dat hij Wilders een groter probleem vindt dan jihadistische terreurstrijders die massaal vanuit Syrië en Irak naar Nederland komen. Dat is natuurlijk volkomen bizar: volgens mij heeft Wilders nog nooit een aanslag gepleegd, terwijl het gevaar van deze ISIS-strijders overduidelijk is. DENK vindt het belangrijker om Wilders te bashen dan om de veiligheid van Nederlanders te beschermen. Op naar de nul zetels voor deze walgelijke partij!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten