Nederland luilekkerland: aantal mensen in bijstand neemt razendsnel toe door bankzittende asielzoekers

Geen categoriefeb 28 2017, 9:00
Terwijl bejaarde Nederlanders in hun broek moeten poepen omdat ze maar drie keer per dag naar de WC mogen door bezuinigingen in de zorg krijgen asielzoekers massaal gratis en voor niets een bijstandsuitkering van het kabinet.
Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS):

Eind december kregen 467.000 personen een bijstandsuitkering. Dat waren er 18.000 meer dan een jaar eerder. Per saldo is alleen het aantal bijstandsontvangers met een niet-westerse achtergrond toegenomen. Bij mensen met een Nederlandse of westerse achtergrond was juist sprake van een daling.

En nu komt het: vanaf 2009 -- slechts een jaar voordat Rutte premier werd -- laat het aantal mensen in de bijstand een stijging zien. Sinds hij premier werd is het dus alleen maar erger geworden. En dit terwijl de VVD zogenaamd 'de banenpartij' bij uitstek is.
De feiten weerspreken dat. De VVD is een partij van, voor en door bijstandstrekkers; mensen die de hele dag op de bank zitten en niet eens meer actief op zoek zijn naar werk.
Natuurlijk zal het niemand verbazen dat veel van die professionele bankzitters 'asielzoekers' zijn (of eigenlijk: buitenlandse avonturiers die begrijpen dat ze in Nederland bakken met geld kunnen krijgen van het kabinet Rutte II). Als we geen last hadden van massa-immigratie van kansarme nepasielzoekers zou het aantal bijstandstrekkers juist zijn afgenomen; gewone Nederlanders willen namelijk maar wat graag aan de slag.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/836493457527029760
Maar ja, Rutte vindt dat natuurlijk niet interessant. Net als zijn coalitiepartners van de PvdA wil hij Nederland namelijk maar wat graag afschaffen en ons mooie landje veranderen in een multiculturele nachtmerrie waarin kansarme en aartsluie nepasielzoekers gratis en voor niets zwaar gesubsidieerd worden. Daarom haalt hij massaal dit soort types binnen, die vervolgens mooi een huis krijgen (waar een Nederlander vijf jaar op moet wachten, maar who cares?) én maandelijks gratis geld van Vadertje Staat.
Als dit niet genoeg reden is voor oud-VVD-kiezers om op 15 maart over te stappen naar een andere partij -- zoals VNL, Forum voor Democratie of zelfs de PVV -- weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten