Professionele huilebalken PvdA en GroenLinks eisen dat Rutte Trump even lekker gaat beledigen

Geen categoriefeb 02 2017, 12:00
Mark Rutte heeft het inreisverbod van Trump op mensen uit zeven islamitische landen bekritiseerd, maar dat is volgens Jesse Klaver en Michiel Servaes niet voldoende. Nee, de premier moet helemaal losgaan. Ze eisen een tirade van hem, en wel meteen.
De linkse partijen in de Tweede Kamer blijven maar zeuren over Donald Trump. Gisteren woonden ze al massaal de lachwekkend betoging bij op het Malieveld, maar blijkbaar was dat alleen nog maar het begin van hun 'verzet' (kuch, ahem, proest) tegen de nieuwe Amerikaanse president. Ze eisen nu namelijk van Mark Rutte dat hij Trump en zijn beleid -- met name het inreisverbod op mensen uit zeven islamitische landen met enorme terrorismeproblemen -- echt helemaal onderuit gaat halen. Niks geen "wij veroordelen dit beleid," nee, hij moet Trump ervan beschuldigen een nazi te zijn, een fascist, een enge discriminerende man. En als hij dat niet doet is hij een smerige minkukel.

Premier Mark Rutte zal donderdag in de Tweede Kamer meer afstand moeten nemen van de Amerikaanse president Donald Trump en diens inreisverbod voor moslims. Tenminste, als het aan meerdere partijen ligt... De Kamer besloot het geplande debat donderdag over de komende Europese top uit te breiden. Zo kunnen ook de ,,discriminerende maatregelen'' van Trump aan de orde komen, aldus initiatiefnemer Michiel Servaes van de PvdA-fractie. Rutte zou dat debat al samen met Koenders bijwonen.

Je wordt hier met de dag misselijker van. Oké jongens, we begrijpen het, jullie vinden het tijdelijke inreisverbod absoluut niet kunnen. Dat hebben zowel jullie als Rutte nu al verschillende keren duidelijk gemaakt. Trump zal daar onderhand ook van op de hoogte zijn.
Dit gedram van politiekcorrect links begint onderhand steeds irritanter te worden. Wij hebben het inreisverbod ook bekritiseerd -- zeker omdat het in eerste instantie ook opgelegd werd aan mensen met een geldige permanente verblijfsvergunning -- maar iedereen kan de gedachte erachter wel degelijk begrijpen. Het gaat immers niet om "alle moslimlanden," maar om zeven landen die door Barack Obama geïdentificeerd werden als landen met een enorm terrorismeprobleem waardoor hun informatie over hun burgers niet te vertrouwen was. Want dáár hoor je Klaver en Servaes niet over, dat deze lijst niet is opgesteld door Trump, maar door zijn 'progressieve' voorganger. Die maakte zich namelijk al ernstig zorgen over het gebrek aan backgroundchecks in de zeven landen in kwestie, waardoor het risico significant was dat terroristen het immigratiebeleid van de VS zouden gebruiken om naar Amerika te komen.
Maar ja, Obama was natuurlijk heilig en Trump de duivel zelf. Toch?
Het meest hilarische aan deze anti-Trump psychose is dat de Klavers en Sevaesen van deze wereld zichzelf alleen maar voor gek zetten en dat niet eens in de gaten hebben.
Bedankt voor het vermaak heren! Volgende week nog maar een keer demonstreren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten