Racismejankers Artikel 1 gaan los vanwege "Chinees Restaurant" bij Carnaval

Geen categoriefeb 27 2017, 8:00
Ze proberen de Facebook-pagina van Boerke Verschuren te verstieren door recensies van 1-ster achter te laten. De reden? Met Carnaval wordt Boerke omgebouwd tot een nep-Chinees restaurant genaamd Boelke Velschulen. En dat is blijkbaar vreselijk racistisch.
De knettergekke racismejankers van Sylvana Simons hebben weer eens iets te klagen. Dit keer moet Boerke Verschuren in Ginneken het ontgelden. De reden? Boerke wordt tijdens Carnaval ieder jaar verbouwd. Het heet drie dagenlang "Boelke Velschulen." De professionele racismeroepers vinden dat "racisme" en hebben zich massaal op de Facebook-pagina van Boerke gestort om de boel daar helemaal te verpesten. Dat doen ze door 'recensies' achter te laten van 1 ster. Die recensies worden serieus genomen door mensen die op zoek zijn naar een leuk café om iets te eten en te drinken.

Met het thema ‘Dit jaal kijken we nie zo nauw’ werd Boerke Verschuren dus even Boelke Velschulen, met lampions, gouden leeuwtjes en tempelachtige beelden werd het café voor de Ginnekenees een parodie op een Chinees restaurant. “Maar ook onze medewerkers lopen als chinees rond, de vrouwen als Geisha, mannen met stokjes in het haar”, lachte De Vos vooraf.

Helaas liep alles in het honderd toen een Facebook-pagina die Sylvana Simons steunt Boerke Verschuren de oorlog verklaarde:

Boerke Verschuren krijgt in Breda de lachers op zijn hand. “Het is wat publieksvriendelijke dan vorig jaar”, gaf De Vos aan. Totdat iemand op een pro Sylvana Simons-pagina de oproep deed om ‘Boelke’ met een ster te waarderen vanwege discriminatie.

Daardoor heeft Boerke opeens 82 (!) recensies van 1 ster. Daardoor loopt het café mogelijk veel klanten mis doordat die geheel onterecht denken dat de service er abominabel is.
Triest natuurlijk, maar gelukig is er ook goed nieuws. Brabanders hebben namelijk helemaal niets met de politieke correctheid. Daarom nemen ze het nu massaal op voor Boerke. Zij laten juist buitengewoon positieve recensies achter van 5 sterren. En wat blijkt? Er zijn meer Nederlanders met gezond verstand dan racismeroepers. Het café heeft nu namelijk al 900 recencies met een gemiddelde beoordeling van 4,6 (uit 5) sterren.
Zo, die mogen de professionele racismeroepers van Artikel 1 in hun zak steken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten