Stoïcijnse Wilders blijft als premier gewoon Twitteren: "Wen er maar aan!"

Geen categoriefeb 08 2017, 8:00
De politiekcorrecte journalisten van het mediakartel huilden gisteren weer eens tranen met tuiten omdat Wilders een photoshop online had gezet van Pechtold. Wilders heeft een heel heldere boodschap voor deze hypocrieten: "Wen er maar aan!"
Wat was het toch weer een dráma gisteren. Wilders photoshopte weer een foto van Alexander Pechtold, dit keer als een oerlelijke vrouw, en alweer gingen de media los. Een premierkandidaat onwaardig! Wat een slechte grap! Hij polariseert! Natuurlijk laten ze onvermeld dat Pechtold Wilders al jaren uitmaakt voor rotte vis en hem met enige regelmaat wegzet als een neo-nazi pur sang. Blijkbaar mag dát dan weer wel.
De politiekcorrecte 'journalisten' (haha!) van RTL Nieuws besloten gisteren om Wilders te benaderen en hem te vragen of hij als premier zal doorgaan met Twitteren. In het verleden zouden de meeste rechtse politici meteen een stap terug gedaan hebben. Gelukkig heeft Wilders wél een ruggengraat.
"Meneer Wilders, als ik nu een foto in elkaar flans van u tussen demonstrerende neo-nazi's," begint de linkse propagandist van RTL, "zou u dat ook grappig vinden?" Hij hoopte natuurlijk dat Wilders bijna letterlijk in tranen zou uitbarsten. Maar nee: de PVV-leider antwoordde heel kalmpjes: "Ga uw gang."
Dat wilde de nepjournalist natuurlijk helemaal niet horen. En dus ging hij nog even door:

"Als u in het Torentje zit als premier, blijft u dan dit soort tweets sturen?"

Met andere woorden: 'Dat kán toch helemaal niet, "meneer Wilders" (wat zijn ze toch vol respect als hij voor de camera staat he? Op het moment dat hij wegloopt zetten ze hem vervolgens neer als een vuile racist, maar als ze met hem gesprek zijn is het "meneer" dit en "meneer" dat). Zeg nou dat u zich als premier wél op politiekcorrecte wijze gedraagt! Dat willen wij van de media namelijk heel, heel, heel graag horen!'
Helaas voor het journalistieke gepeupelte houdt Wilders zich aan heel andere spelregels. "Geweldig natuurlijk," antwoordt hij. "Waarom zou ik moeite doen om dit allemaal mee te maken..." Op dat moment wordt hij onderbroken. Opeens is het geen "meneer Wilders" meer maar gewoon een plebejer die even op zijn plek gezet moet worden. "Sommige mensen," zegt hij waarmee hij natuurlijk eerst en vooral op zichzelf en zijn collega's doelt, "vinden het niet premierwaardig!"
Ach germ! Wat sneu zeg!
Hij gaat door: "Er is een verschil tussen iemand in campagnetijd, Wilders in campagnetijd, en Wilders als premier." Toch? Zeg alsjeblieft 'ja dat klopt,' Geert? Alsjeblieft, je kunt het hele systeem toch niet écht definitief op zijn kop zetten? Als puntje bij paaltje komt houd je je toch wel aan onze hypocriete regels voor rechtse politici? Toch, toch?!?!
Nou nee. Wilders kijkt de Haagse correspondent van RTL Nieuws rustig aan en antwoordt:

"Wen er maar aan."

Zo, die kunnen de politiekcorrecte 'journalisten' van het mediakartel in hun zak steken. Met de groeten van "meneer Wilders."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten