Thierry Baudet ontmaskert het corrupte partijsysteem: "Ruttes advertentie is betaald van ons belastinggeld!"

Geen categoriefeb 12 2017, 20:00
Het is te gek voor woorden: de VVD ontvangt 4,5 miljoen euro van de belastingbetaler. Daarmee kunnen de nepliberalen nu campagne voeren en ons wéér nieuwe leugens op de mouw spelden.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/De-advertentie-van-Mark-Rutte-in-alle...-Forum-voor-Democratie-FVD_1101422213316822.mp4"][/video]
Thierry Baudet heeft zijn buik geheel terecht vol van het corrupte politieke systeem waarbij de grote partijen zich enorme bedragen uit de staatskas toe-eigenen. In een prima toespraak bij een evenement van het Forum voor Democratie legt hij uit hoe dit partijkartel te werk gaat, en hoe dat vervolgens in de praktijk uitpakt:

"Weet u wat de VVD zich jaarlijks aan belastinggeld uitkeert om campagne te voeren? 4,5 miljoen per jaar."

Nou zullen er ongetwijfeld lezers zijn die denken dat dit een typefoutje is. Niet 4,5 miljoen euro, maar 4,5 ton. Helaas pindakaas, het gaat echt om vier en een half miljoen euro, dat de VVD gratis en voor niets uit de staatskas pakt; niet met het doel om u en mij te helpen, maar om zichzelf aan de macht te houden.
Hoewel de VVD daarmee de grootste politieke graaier van het land is, is het niet de enige. Baudet:

"In totaal delen de machtspartijen zichzelf 17 miljoen per jaar, dus één euro per Nederlander, aan campagnegeld uit."

Dat zijn ongelooflijke bedragen. En wat ze daar zoal mee doen? Nou:

"Die advertentie die u heeft gezien van Mark Rutte van twee weken geleden, die is betaald van ons belastinggeld. Dat is een kadootje dat Mark Rutte zichzelf geeft van ons geld. Dat is de situatie in Nederland."

Natuurlijk is dat volstrekt onacceptabel, zeker als je bedenkt dat het systeem ook nog eens bewust gecreëerd is om nieuwe partijen die vanuit de samenleving omhoog komen klein te houden. Het partijkartel beloont en verrijkt zichzelf, maar werpt het ene na het andere obstakel op voor ieder ander.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten