'Tolerante' woordvoerder DENK 'verbindt' op foto: "Fuck Donald Trump"

Geen categoriefeb 19 2017, 19:00
Ah DENK, de partij tegen verruwing en verharding.
Tatjana Maul is woordvoerder van DENK, de Nederturkse partij die goede kans maakt om na de verkiezingen van 15 maart in de Tweede Kamer te komen. Dat is natuurlijk bijzonder prettig voor deze jongedame zelf en haar politieke bazen, maar je kunt je afvragen of Maul wel geschikt is om het woordvoerderschap van een professionele partij op zich te nemen. Zo kwam deze dame eerder al in het nieuws omdat ze een knettergekke complottheorie over 9/11 tweette.
Je zou denken dat ze na de negatieve pers die haar dat opleverde haar lesje wel geleerd zou hebben. Helaas is niets minder waar. VNL-lijsttrekker Jan Roos deelde deze foto namelijk van Maul:
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/833233740260372480
Jawel, daar ziet u de woordvoerder van 'de partij tegen verharding en verruwing' -- een partij die continu zegt dat we 'tolerant' moeten zijn -- trots poseren voor een graffiti-leus "Fuck Donald Trump." Roos vond dit kiekje op het Instagram-account van deze bijzonder ontwikkelde -- kuch, proest, ahem -- dame.
Screen Shot 2017-02-19 at 13.17.14
Zo wordt de president van Amerika, het machtigste land op aarde en onze belangrijkste bondgenoot, dus even lekker door het slijk gehaald. Het is een ongelooflijke schande dat deze vrouw zo'n belangrijke positie bekleedt bij een partij die we na 15 maart vrijwel zeker terug gaan zien in de Tweede Kamer, en misschien nog met meerdere zetels ook.
Blijkbaar denkt Tunahan Kuzu daar heel anders over. Als de DENK-lijsttrekker de waarden die hij zegt aan te hangen serieus nam had hij deze dame immers al lang aan de kant gezet en haar verteld dat ze op zoek kon gaan naar een andere carriere. In plaats daarvan mag ze (vooralsnog) aanblijven en kan ze trots op Twitter zetten dat ze "pervoorlichtster Tweede Kamer" is.
Het is een schande en het zoveelste bewijs dat DENK het ene beweert, maar stelselmatig het tegengestelde doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten