Wilders reageert op 'strategische anti-PVV-stem' offensief door elite: 'Onze strategie is de liefde voor Nederland!'

Geen categoriefeb 11 2017, 13:00
PVV-leider Geert Wilders is absoluut niet onder de indruk van de nieuwe strategie van het mediakartel en het partijkartel om de PVV klein te houden.
Zoals wij eerder vandaag berichtten hebben de leden van de elite -- het mediakartel en het partijkartel, die zoals altijd wéér nauwgezet samenwerken in campagnetijd -- een nieuwe strategie bedacht om de PVV relatief klein te houden: ze roepen linkse kiezers van D66, GroenLinks en het CDA op om 'strategisch' op de VVD te stemmen om te voorkomen dat de PVV de grootste wordt.
Het is natuurlijk een walgelijk trucje, maar hé, de elites schuwen werkelijk geen enkel middel om de macht uit handen van het volk te houden. Want stel je voor dat wij de toekomst van ons land zélf bepalen. Dat is, als lid van het media- en partijkartel, natuurlijk gewoon doodeng.
Helaas voor de politiekcorrecten onder ons is Geert Wilders hier zelf absoluut niet van onder de indruk. Vandaag twittert hij triomfantelijk:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/830310768985923584
De elite zal nooit begrijpen wat de reden is dat partijen als de PVV, VNL en Forum voor Democratie zo sterk in opkomst zijn. Ze denken nog steeds dat ze oude strategieën van stal kunnen halen om wéér te winnen en de mooie posities die verkiezingswinnaars ter beschikking staan onderling te verdelen.
Helaas jongens, ik heb slecht nieuws voor jullie: zo zal het deze keer niet gaan. En weet je waarom niet? Omdat wij -- je weet wel, de mensen die jullie achter gesloten deuren wegzetten als 'het plebs' -- het helemaal gehad hebben met jullie en totaal geen vertrouwen meer in jullie hebben. En ja, dat hebben jullie geheel en al aan jezelf te danken. Jullie zijn het namelijk die de grenzen wagenwijd open hebben gezet voor de massa-immigratie van mensen die onze manier van leven haten. Jullie zijn het namelijk die de lasten zoveel verhoogd hebben dat we nog maar nauwelijks rond kunnen komen. Jullie zijn het namelijk die het gevaar van het terrorisme schromelijk onderschat hebben. Jullie zijn het namelijk die ervoor gezorgd hebben dat hele volkswijken veranderd zijn in Marokkaanse ghetto's. Ja, dat is allemaal jullie schuld en wij, het volk, kijken daar lang en breed doorheen.
En nee, ook het verhaal over strategisch stemmen werkt niet, en ja, dat hebben jullie alweer aan jezelf te danken. In 2012 won Mark Rutte namelijk alleen maar de verkiezingen omdat veel rechtse stemmers 'strategisch op hem stemden' in een poging om de PvdA uit het kabinet te houden. Die partij had volgens Rutte namelijk "de langste zelfmoordbrief uit de geschiedenis geschreven" (het partijprogram van die club). Daar zou hij nooit zaken meedoen. Nee, Rutte moest en zou de PvdA verslaan. De verkiezingen zaten er nog niet op of hij besloot in bed te duiken met zijn voormalige 'vijanden,' waarna hij het ene na het andere extreemlinkse plannetje ten uitvoer bracht.
Anders dan de elite hoopt zijn wij -- de kiezers -- dat niet vergeten.
Jammer dus, jongens, ga maar weer terug naar de tekentafel en kom maar met een nieuwe strategie. Deze gaat namelijk niet werken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten