Zieke Nederlandhater Tunahan Kuzu: “Artsen laten allochtonen sneller sterven”

Screenshot DENK TV
Foto: Screenshot DENK TV

Dan ben je dus echt van lotje getikt. Wat doet deze Nederlandhater eigenlijk in het Nederlands parlement?

De knettergekke leider van DENK, Tunahan Kuzu, gaat steeds verder in zijn kritiek op Nederland — het land waar hij uit het niets opgeklommen is tot Tweede Kamerlid waardoor hij een bijzonder hoog inkomen heeft en een schitterend leven. Je zou denken dat zo’n man dankbaar is voor alle kansen die ons land hem gegeven heeft, maar het tegendeel is waar. Hij heeft een hekel aan Nederland.

Volgens de DENK-leider trekken artsen “de stekker” er onterecht uit bij allochtone ouderen. Dat komt, zegt hij, doordat ze zogenaamd aan die mensen vragen om met hun ogen te knippen, maar die patiënten zouden dat niet verstaan. De artsen zeggen dan maar dat die mensen kasplantjes geworden zijn en sturen hen meteen naar het hiernamaals. Kuzu:

“Als de persoon dan de opdracht niet opvolgt dan zeggen ze ‘ja, het heeft geen zin, trek de stekker er maar uit’.” 

Geloof je dit niet? Kijk dan maar even naar deze video van zijn partij waarin Kuzu deze uitspraak echt doet rond minuut 10:50:

Zoals GeenPeil-lijsttrekker Jan Dijkgraaf terecht stelt zijn dit “walgelijke woorden. Walgelijk.” En dat wordt alleen maar erger doordat Kuzu beweert dat hij deze verhalen gehoord heeft van een aantal medische specialisten zelf. Dijkgraaf:

Ik zeg: toon mij die artsen en medisch specialisten, laat hen die woorden op televisie met naam en toenaam herhalen en laat ze bewijzen tonen. Als dat lukt, kom ik wandelend vanuit Eesterga op je partijkantoor in Rotterdam mijn excuses aanbieden.

De GeenPeiler voegt daar terecht aan toe dat hij, als Kuzu dat niet doet, niet anders kan concluderen dan dat Kuzu “een in en in slecht mens is.”

Dat lijkt me geen woord te veel gezegd. Dit zijn knettergekke, zieke uitspraken van een man die het land dat hem alle kansen heeft gegeven om iets van zijn leven te maken uit de grond van zijn hart háát. Dan ben je gewoon een heel eng mannetje.

Dit heeft niets meer te maken met een politiek debat of het hebben van een verkiezingsstrategie. Dit is het bewust tegen elkaar opzetten van hele bevolkingsgroepen, en minderheden onterecht het gevoel geven dat ze opgejaagd en zelfs vermoord worden. Het is eigenlijk ongelooflijk, maar helaas wisten we al langer dat we alles van Kuzu kunnen verwachten. De man kent echt geen grenzen. Hij gaat steeds verder en wordt steeds extremer.

Het is een schande voor Nederland als deze Nederlandhatende extremist — want dat is hij — na de verkiezingen van 15 maart terugkomt in de Tweede Kamer. Met name de Turkse gemeenschap moet maar eens goed bij zichzelf te rade gaan en zichzelf afvragen of ze vertegenwoordigd willen worden door zo’n embarmelijk mannetje.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

38 reacties

 1.   

  hadden zij toen ze hier aankwamen , het beloofde land voor hen , waar de gebrade haantjes zomaar je mond binnen vliegen , onze taal moeten leren.

  nu zie je wat er van komt als je niet integreert en assimileert, dan ga je door een communicatiefout eerder de pijp uit .

  1.   

   nu zie je wat er van komt als je niet integreert en assimileert, dan ga je door een communicatiefout eerder de pijp uit .

   Geloofd u dit werkelijk ???

 2.   

  Okay Kuzul, l*l de onbesneden turkenbehanger, ga eens naar wélk moslimland ook, hoe ‘ongelovig’ zwijnen/honden/apen (conform de koran) behandeld worden in ziekenhuizen.

  Ga daarna eens naar Israel verwonder je hoe de gazaterroristen en ander ‘palestijns’ tuig met vol respect, volgens human rights en véél meer dan dat, met verreweg de beste medische wetenschap, hulp en mentale beschaving behandeld en opgelapt worden tot komplete mensen.

  Ik heb in de meeste moslimlanden vertoefd, en ook een jaar in Israel gewoond, en ik kan het weten. En ben een stuk betrouwbaarder dan jouw voortdurende, onsympatieke, bevooroordeelde hoogmoedige schreeuw-en fake nieuws! Neem eens een turks bad, laat je rotkop flink masseren door zo’n onbesneden, ongeschoren misdadige masseur en…
  kom nooit meer terug van waar je vandaan kwam!

  1.   

   Wat een enge compleet gestoorde man!

 3.   

  Wat men zegt hij is een door en door slecht mens, dit klopt ook hij is een islamiet,die zijn allemaal vergiftigd door hun rotte ideologie die ze aanhangen, Dus kuzu is gewoon een verrot figuur die niets in de tweede kamer te zoeken heeft, gezien hij ook nog eens 2paspoorten heeft, dus onbetrouwbaar voor de tweede kamer dan toch. Net zoals die marokkaan die in die club zit. Je moet maar durven het land wat jou uit het riool gehaald heeft waar je vandaan komt zo aan te vallen. Ze hebben niets met Nederland en hebben maar een ding voor in de tweede kamer, en dat is doorzetten dat alle islamitische eisen die hun hebben doorgevoerd worden. Ze laten hiermee door dit te zeggen dan ook duidelijk zien, dat ze de parasieten van onze samenleving zijn,en alleen hier zijn om van de voordelen wat Nederland deze parasieten bied te profiteren. Het zullen nooit geen Nederlanders zijn,en Nederland is zeker niet hun land. Terug naar de zandbak Turkije met deze parasieten.

  1.   

   Dit zou hem wel eens flink wat zetels kunnen gaan kosten, niet iedere moslim is achterlijk en zal ook hier zijn wenkbrauwen bij optrekken en denken, wil ik zo’n engerd wel mijn stem geven.

   1.   

    De goed geïntegreerde moslims stemmen PvdA, CDA en SP, @Ria. Een beperkt clubje gekke en slecht geïntegreerde moslims stappen over naar DENK.

    1.   

     van waaruit zij deze partijen en onze ondermijnen ! .

     ik hoor nog de woorden van Erdogan naklinken , een democratie is gelijk een trein , je stapt uit als je op de plaats van bestemming bent .

     1.   

      Veel links, dus even opnieuw: de moslims binnen de gevestigde partijen zijn die Kuzu allang zat. Voorbeeld: http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/denk-treurwilg-tunahan-kuzu-begint-hetze-tegen-islamitisch-kamerlid-dat-tegen-palestina-erkenning-was/

   2.   

    Overigens heeft Ria hier wel een goed punt. Veel goede moslims, draaien al jaren met de PvdA, CDA, SP, GroenLinks en D66 mee. Zij beseffen zich deksels goed dat ze hier met een akelige man te maken hebben. De agressieve manier van campagnevoeren, leiden continu tot verontwaardiging bij de moslim-achterban van de liberalen, socialisten en christendemocraten.

    1.   

     Laten we dat hopen, want ook de moslims/allochtonen (ja ik gebruik hem nog even) zijn niet gebaat bij en met deze club. Denk heeft m.i. ook niet het goede met hen voor, die volgt alleen de bevelen van Erdogan hoe dan ook op. En dat is niet wat het beste voor de moslims hier in Nederland is, dus ja, ik hoop dat er velen hem en dat clubje de rug toe zullen keren.

     1.   

      Volledig mee eens.

 4.   

  Zieke Nederlandhater Tunahan Kuzu: “Artsen laten allochtonen sneller sterven” Tja zo’n uitspraak zou nooit uit mijn mond komen *Kuch*.

  1.   

   EDIT DOOR DE REDACTIE: Jennifer, denk erom. Dit is een officiële waarschuwing.

 5.   

  Inderdaad, beneden alle peil.

 6.   

  http://pickeringpost.com/story/the-cost-of-islamic-incest/1316

  De gezondheidszorg voor islam is VELE malen hoger dan voor de westerse mens. Als hier onderzoek naar zou worden gedaan zult u van u stoel afvallen. Het heeft onder andere te maken met neef nicht huwelijken. Dit veroorzaakt vele genetische afwijkingen. Daarnaast zorgt de slachtoffercultuur ervoor dat men veel eerder gebruik-misbruik maakt van de aanwezige mogelijkheden. Men hanteert ook niet de basisregels tav voeding gezondheid tandonderhoud etc waardoor deze kosten extreem veel hoger zijn dan de westerse mens.
  Kuzu hoort niet in Nederland en Azarkan en Ozturk horen hier niet. Onze politici hebben ons land vd hand gedaan voor een appel en een ei.
  Het islam gezeik zal elke dag dat u leeft ..erger en erger worden …u kunt beter verkassen en emigreren naar t buitenland en zult beter af zijn

  1.   

   EDIT DOOR MICHAEL VAN DER GALIEN: Denk om de grenzen. Dat je boos bent is prima, dat ben ik ook. Maar dit soort wantaal tolereren wij absoluut niet.

   1.   

    Sorry michael mijn verontschuldiging zal mij inhouden, maar nette woorden zijn aan dit figuur toch niet besteed wel.

   2.   

    haha wantaal (even zoeken in de dikkevandale)….wanstaltig, wanvertrouwen, wanvertoning….maar goed ik zal even afdalen naar jou niveau. Jennifer je bent gewoon een trolletje en jouw mening interesseert me minder dan -0000000,000001%.

    Kotsu is gewoon een teringmoslim die niet thuishoort op dit grondgebied.

    Half of world’s Muslims are inbred due to generations of incest
    close to half of all Muslims in the world are inbred:

    70% of Pakistanis are inbred.
    67% of Saudi Arabians are inbred.
    64% of those living in Jordan and Kuwait are inbred.
    63% of Sudanese are inbred.
    60% of Iraqis are inbred.
    54% of Muslims in the United Arab Emirates and Qatar are inbred.
    25-30% of those in Turkey are inbred.
    In England, at least 55% of Pakistani immigrants are married to their first cousins.

    Dat is 50 generaties ZIEKTE voortgebracht door PEDO Mohammed

    1.   

     Waar bemoei jij je eigenlijk mee, ga in het spiegel kijken dan zie je een trol.

    2.   

     Voor dit soort woorden wat jij hier brengt heb ik een waarschuwing en zo n unitokkie zoals je je zelf noemt als jij kan het plaatsen hou toch op man .

 7.   

  Moet die man zelf niet naar een ziekenhuis? Gestoorden afdeling. Kan hij steeds met zijn ogen knipperen.

 8.   

  eenieder die wel eens een bezoek brengt bij de huisarts of specialist , weet dat elke moslim minstens 20 min of langer op consult zit bij de betreffende arts , reden is hij verstaat of spreekt slecht onze taal , (mocht het een zij zijn , dan is hij en heel de familie ook van de partij) , dit in tegenstelling van een gewone Nederlander , die zij of haar verhaal doet , pillen meekrijgt en binnen de gestelde tijd (5 min voor een consul) weer buiten staat .

  tja en dan klagen deze mohammedanen nog , meestal dragen zij geheel niet bij aan de zorg , de zorgentoeslag souperen zij elke maand op, met de aanmaning vegen zij hun edele moslim reet af, immer na een verblijf van ruim 20 of langer hier lezen nof spreken zij onze taal .

  wat een rijkdom heeft links hier toch binnen gehaald .

  1.   

   “immer na een verblijf van ruim 20 of langer hier lezen nof spreken zij onze taal .”

   Nederlanders wel, wil je zeggen?

   “weet dat elke moslim minstens 20 min of langer op consult zit bij de betreffende arts ,”

   Dus nu is iedereen die een beetje hulp nodig heeft moslim, @zomaar?

 9.   

  En wat gaat de medische raad daarmee doen ?
  Ik mag toch hopen dat hij hiervoor een proces aan zijn broek krijgt, want dit zijn beschuldigingen voor moord. Iemand heeft letterlijk voor Minder een proces aan zijn broek hangen. En wat gaat de tweede kamer hier mee doen ?
  Zo iemand hoort/mag geen politieke functie bekleden m.i. die man is een gevaar voor onze rechtsstaat.

  1.   

   Zo is het Ria mar breng dat die malloten in de tweede kamer maar eens bij, het is al een gevaar dat hij überhaupt toegang tot de tweede kamer heeft. Wie weet wat voor geheimen deze club doorspelen naar Turkse criminelen organisaties. Men kan als tweede kamer toch geen vertrouwen hebben in dit soort personen. Hij is inderdaad een gevaar voor onze Nederlandse rechtstaat en dient tenminste hiervoor een proces aan zijn reet te krijgen.

   EDIT DOOR REDACTIE: NOGMAALS DENK EROM. DRUK JE NETJES UIT.

 10.   

  Geen enkele arts in Nederland houd er zo’n praktijk op na, dus die Kuzu zit gewoon keihard te liegen. Dat liegen is overigens heel gebruikelijk bij dit soort mensen. Deze man is inderdaad knettergek en bovendien een gevaarlijke intrigant. Terugsturen naar waar hij vandaan komt.

 11.   

  Uit goede bron vernomen dat Kuzu op korte termijn een hersenoperatie dient te ondergaan……….hehehehehe !

 12.   

  Wat ik wel weet dat arme landgenoten tweedehands overgebleven medicijnen van artsen krijgen omdat ze deze niet kunnen betalen. Dat asielzoekers de beste medicijn en gebitsbehandeling krijgen. Zelfs bleken van de tanden.
  Zou hij dat bedoelen.

 13.   

  Hier uit blijkt, zou Kuzu moeten erkennen, hoe belangrijk is het om de taal van het land waar je woont te spreken. Overigens roepen de artsen altijd hulp van iemand die de taal spreekt. Dat kraantje wordt niet zomaar dichtgedraaid. Kuzu roept hier wel iets waar hij zich voor zou moeten verantwoorden. Dit is een laffe aanval op onze artsen.

 14.   

  Kuzu is een diep minderwaardig mens. Hij moet per direct oprotten naar Turkenland. PER DIRECT. Hij is een veel groter gevaar voor Nederland dan men denkt. Samen met die debiel PUZTURK. Wegwezen.
  De levensverwachting van een NL’se Turk 7 jaar langer dan in Turkije en de zorgkosten die KUTTURKEN declareren zijn veel hoger dan de westerse mens.
  ViEZvieZVIez volk …hoort hier niet. NOOOIGT

 15.   

  men praat altijd over mislukte integratie blablalba…..integratie met moslims gaat NOOIIIIT lukken ..ze stelen zoveel mogelijk …voor hen is de integratie gelukt en wij zijn leeggetrokken en beroofd..zonder het door te hebben. LAF VOLK NEDERLANDERS

 16.   

  wordt hij nu ook aangeklaagt omdat hij een gehele bevolkingsgroep wegzet .

 17.   

  Reactie Koninklijke Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunde op beschuldiging van Tunahan Kuzu #DENK https://www.knmg.nl/actualiteit-opinie/nieuws/nieuwsbericht/denk-doet-onrecht-aan-goede-zorg-.htm

 18.   

  Het kunnen alleen artsen “zonder grenzen” zijn die dat misschien doen. Die hebben ervaring met buitenlandse patienten.

 19.   

  Kuzu moet zo snel mogelijk naar de dokter, er is echt iets finaal mis met die grijze massa van hem.

 20.   

  Wat ik niet snap is dat hij niet aangeklaagd wordt voor laster en smaad!! hij heeft anderen al voor minder voor de rechtbank laten slepen!!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!