DENK-bobo Farid Azarkan huilt de boel bij elkaar: 'die gemene VVD'ers gebruiken het woord 'kopvodden'!'

Geen categoriemrt 03 2017, 9:00
Farid Azarkan van "DENKend aan Turkije" vindt het weer eens nodig om te zeuren over de campagnetaktieken van andere partijen in plaats van eens op zijn eigen fouten te reflecteren.
Ach, wat heeft deze man het toch zwaar. Rijdt hij bij het prachtige Rotterdamse Delfshaven, "een mooie wijk met een mix van alle soorten Nederlanders" - lees: een wijk die zijn beste tijd wel gehad heeft - schrikt hij zich opeens een hoedje door een uiterst aanstootgevende poster van de VVD. Waarom schokkend? Nou, de VVD'ers hebben het gewaagd om - houd je vast - het woord 'kopvodden' te gebruiken op dat ding.
Schande!
Voor wie het aandurft deze schokkende beelden te bekijken is hier de foto die Azarkan nog net - met gevaar voor eigen leven - wist te maken van het gevaarte:
[caption id="attachment_161335" align="aligncenter" width="700"]De VVD-poster waardoor de arme <a href=Farid Azarkan zich een hoedje schrok. Bron foto: DENK / Facebook" width="700" height="525" /> De VVD-poster waardoor de arme Farid Azarkan zich een hoedje schrok. Bron foto: DENK / Facebook[/caption]
Jeetje: wat een stevige belediging! Die zit hoor. Goed, vind wat je wilt van de VVD-posters van deze campagne - ik vind ze zelf nogal boers en wel erg simplistisch - maar uiteindelijk hebben ze het, en zeker in dit geval, wel bij het juiste eind. Misschien moet Azarkantje daarom maar eerst eens gaan nadenken over deze relatief simpele vraag: wat zou de VVD in hemelsnaam kunnen bedoelen hiermee?
Misschien wel dit: dat we ons bij onze keuzes niet zozeer moeten laten beïnvloeden door islamiserende types die maar al te graag overal zogenaamde 'kopvodden' zien, en ook niet onze kop in het zand moeten steken, wat uiteindelijk vrijwel op hetzelfde neerkomt. Nee, we moeten zelf onze eigen keuzes maken, onze eigen kop gebruiken. Heb je daar wel eens aan gedacht, Azarkan?
Nee, natuurlijk niet. We hebben het hier immers over een hooggeplaatst lid van DENK, dat geen enkele kans onbenut laat om Nederlanders, en vooral de VVD, weg te zetten als een enorm stelletje racisten dat gewoon "de PVV kopieert". Want ja, dit heeft Azarkan over Geert Wilders te melden: "Hij wilde de mensen zoals mijn moeder en mijn zussen en alle andere hoofddoekdragende vrouwen ontmenselijken. Hij sprak niet over hoofddoeken maar over kopvodden."
Eeeehm: wie probeert nou ook alweer wie altijd te 'ontmenselijken' en ronduit te demoniseren? Volgens mij is dat toch echt DENK - en vele andere partijen - die Geert Wilders neerzetten als een enorme fascist waar gewoon onder geen enkele voorwaarde mee samengewerkt mag worden. Iets met een pot en een ketel enzo.
Dus, om voor één keer met de woorden van de VVD te spreken: doen eens snel normaal, Azarkan, en kap met deze ongein!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten