DENK hernieuwt haar belofte Nederland te verwoesten: "Wij beloven ons best te doen!"

Geen categoriemrt 23 2017, 19:00
Vandaag werden alle Kamerleden, zowel de nieuwe als oude, beëdigd. Dat betekent in veel gevallen goed nieuws, maar in dit geval ook zeer slecht nieuws.
Ja, de verkiezingen van 15 maar hebben Nederland veel mooie dingen gebracht. De PvdA heeft een historisch verlies geleden dat ongekend is in de Nederlandse parlementaire geschiedenis, en het rechtse Forum voor Democratie mag vanaf donderdag spreken in de Tweede Kamer. Het is echter niet enkel rozengeur en maneschijn: zo heeft GroenLinks er een enorme rits aan zetels bij, en is het gros van de rechtse zetels toch bij de pseudo-rechtse VVD terechtgekomen.
Dat verbleekt echter allemaal bij het gevaar dat deze nieuwe fractie zal vormen in ons parlement: DENK. Hoewel Kuzu en Öztürk na hun zetelroof van de PvdA zal geruime tijd een niet heel legitiem nationaal podium hadden gekregen, is hun partij nu ook echt officieel deel van de fracties in de Tweede Kamer, met maar liefst drie zetels: één voor elk van dit duo, en eentje voor Farid Azarkan. U weet wel, die man die nogal veel bleek te weten over de nepprofielen die DENK geheel onacceptabel gebruikte om het zogenaamd eens te zijn met de partij op social media.
Toch heeft een deel van Nederland besloten om, ondanks wat DENK voor krankzinnige uitspraken heeft gedaan - en om over hun kinderachtige gedrag nog maar te zwijgen - op die lui te stemmen. Dat betekent dat Nederland het in ieder geval de komende jaren nog zal moeten uithouden met deze partij die niets liever wenst dan Nederland van binnenuit te vernietigen. Men maakt er daar immers geen geheim van niet bepaald welwillend tegenover alles wat Nederlands is te staan. En voor wie hoop had dat ze hun leven zouden beteren nu ze verkozen zijn tot volksvertegenwoordigers.. nou, think again:
Nee, uit deze video blijkt nou niet bepaald dat men het over een andere boeg zal gooien. De rethoriek blijft hetzelfde, we zien dezelfde onbetrouwbare gezichten en ook de achterban lijkt nog niet echt een geweldig hoog "We zijn er voor alle Nederlanders!"-gehalte uit te dragen. Verrassend weer!
Eigenlijk had ik niets liever gewild dan stoppen met het moeten verslaan en bekritiseren van wat deze lui met ons land doen. Helaas heeft het zo niet mogen zijn, en zal ik dus ook in de toekomst mij verplicht voelen tot het aan de kaak stellen van hoe zij ons van binnenuit verdelen en islamiseren. En dat zal ik niet enkel vanuit een journalistiek oogpunt, maar oog vanuit mijn plicht als Nederlander.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten