Dieptriest RTL Nieuws publiceert belachelijk artikel over Twitter-gebruik Geert Wilders: 'Hij blokkeert iedereen!'

Geen categoriemrt 08 2017, 18:00
Het mediakartel lijkt de laatste dagen bar weinig te hebben om tegen Geert Wilders te gebruiken. En dus publiceren ze 'nieuwsverhalen' die dit woord niet waard zijn.
Enkele jaren geleden was RTL Nieuws een redelijk alternatief op de eenzijdige linkse berichtgeving van de NPO. Helaas ligt die tijd onderhand alweer ver achter ons. Tegenwoordig doet RTL er namelijk alles aan om Geert Wilders te ondermijnen. Zo nodigden ze bewust een vijfde debatpartner uit terwijl ze wisten dat Wilders dan niet op zou komen dagen en publiceerden ze een belachelijk interview met Wilders' linkse broer, Paul.
Je zou denken: 'Triester dan dit wordt het niet.' Nou, vrees niet: het linkse RTL Nieuws vindt namelijk steeds weer nieuwe manieren om zichzelf te schande te maken.
Vandaag publiceerde RTL dit artikel namelijk. Het onderwerp? Wilders' gedrag op Twitter, en dan met name zijn blokkeerpraktijken:

Jeroen Verwoort, een visliefhebber uit IJmuiden, sprak Wilders een tijdje geleden op Twitter aan. "Iemand met echt respect voor de vaderlandse cultuur had geweten dat je nieuwe haring dus zónder uitjes eet." De tweet schoot bij Wilders in het verkeerde keelgat. Jeroen werd door Wilders geblockt.

Vervolgens mocht meneer de haringexpert luidkeels zijn beklag doen over Wilders. Wat is het ook een vreselijke dictator he? Bah, walgelijk!
Natuurlijk levert RTL geen half werk. Daarom hadden ze zomaar nóg drie Twitteraars gevonden die geblokkeerd zijn door de PVV-leider. Eén daarvan is Myrte van der Zwet die bezweert dat ze Wilders helemaal niet wilde pesten toen ze hem op quasi-ironische wijze ondervroeg over zijn gebrek aan steun voor (onbetaalbare en volstrekt inefficiënte) windmolenparken:

Ook twitteraar Myrte van der Zwet overkwam het. Zij had een naar eigen zeggen ironische tweet gestuurd over het A4-tje van Wilders. In het programma staat dat Wilders 0 euro aan windmolens wil besteden. Myrte: "Ik had getwitterd dat je dan des te meer afhankelijk bent van olielanden die toch vaak overwegend islamitisch zijn." Ze werd direct geblockt.

Triester en lachwekkender dan dit wordt het niet. Je zou denken dat RTL Nieuws tijdens de campagne belangrijker -- lees: écht! -- nieuws kan vinden om over te schrijven, maar niets is minder waar. Vandaag maken ze zich druk om zijn Twittergedrag, morgen volgt ongetwijfeld een artikel over de vraag of hij zijn kat wel genoeg aait.
Triest, triester, RTL Nieuws. Iets anders kan ik er niet van maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten