Forum voor Democratie wil succes uitbouwen en lanceert eigen jongerenorganisatie JFVD

Geen categoriemrt 30 2017, 16:00
Thierry Baudet roept aanhangers jonger dan 28 op om lid te worden van de jongerenorganisatie van zijn partij, JFVD. Als er vóór 1 april genoeg leden zijn, kan de organisatie zelfs aanspraak maken op subsidie.
Forum voor Democratie heeft nu niet alleen twee zetels in de Tweede Kamer, maar heeft vanaf vandaag ook een eigen jongerenafdeling. Jongeren van 14 tot met 27 jaar kunnen lid worden van de jongerenorganisatie, die rechttoe rechtaan "Jongeren FVD" heet, afgekort JFVD. Voor vijf euro per jaar kunnen jonge aanhangers van Baudet lid worden van JFVD, dat borrels, sprekersavonden en seminars zal organiseren voor op een jong publiek.
Het ligt in de lijn der verwachting dat JFVD snel veel leden zal hebben: tijdens de campagne werd duidelijk dat Forum voor Democratie zeer veel populariteit geniet onder studenten, en sprekersavonden met Thierry Baudet zitten gegarandeerd vol met jong publiek. Die krijgen nu dus hun eigen organisatie. Als JFVD vóór 1 april genoeg leden heeft, hebben ze net als andere politieke jongerenorganisaties recht op subsidie, dus Thierry Baudet roept zijn aanhangers op om vooral snel lid te worden:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/847427235720044545
Forum voor Democratie is verreweg het meest interessante fenomeen in de Nederlandse politiek vandaag de dag. De partij slaagde erin om twee zetels in de Tweede Kamer te veroveren, maar dat geweldige succes betekent niet dat Thierry Baudet en Theo Hiddema nu lui achterover gaan zitten. Integendeel: ze doen er alles aan om het succes van Forum voor Democratie voort te zetten en de partij uit te breiden. Die twee Kamerzetels zijn dus pas het begin. De jongerenorganisatie is een logische vervolgstap gezien de vele jonge aanhangers van Forum. Bovendien wil de partij binnenkort een eigen wetenschappelijk instituut oprichten, en deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar.
Genoeg te doen dus voor Baudet, Hiddema en de rest van de partij. De successen die tot nu toe zijn behaald, bewijzen dat Forum voor Democratie een gigantisch potentieel heeft. Er is behoefte aan een partij met visie, een partij die met concrete oplossingen komt voor Nederland. Forum kan dus nog weleens heel groot worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten