Geert Wilders heeft weer alle vertrouwen in zijn beveiligers: "Helden zijn het!"

Geen categoriemrt 03 2017, 16:16
De PVV-voorman gaat er weer tegenaan, met dank aan zijn beveiligers.
Geert Wilders werd de afgelopen weken opgeschrikt door een reeks aan schandalen met betrekking tot zijn beveiliging. DBB-agent Faris Kattat bleek contacten te onderhouden met Nederlands-Marokkaanse misdaadorganisaties, en bovendien werd bekend dat in 2015 al twee andere (ook Marokkaans-Nederlandse) agenten waren geschorst wegens financiële malversaties. Erger nieuws voor Wilders – wiens leven letterlijk afhangt van deze beveiligers – is nauwelijks denkbaar.
Gelukkig is de lucht inmiddels opgeklaard. Eerder deze week hervatte Wilders zijn campagne – een grote opluchting voor zijn aanhangers, die hun favoriete politicus graag het land in zien trekken om stemmen te winnen. Om te benadrukken dat hij weer alle vertrouwen heeft in zijn beveiliging, plaatste de PVV-voorman vandaag een groepsfoto met zijn beschermers op Twitter:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/837659350323834881
Wilders bestempelt zijn beveiligers terecht als helden. Helaas zaten er een paar rotte appels tussen, maar Wilders beseft als geen ander dat zijn andere beveiligers dagelijks hun leven in de waagschaal stellen om hem te beschermen. Mocht er ooit – en laten we hopen dat het nooit gebeurt – een aanslag worden gepleegd op de PVV-leider, dan zullen zijn beveiligers desnoods zelf voor de kogel springen om het leven van Wilders te redden. Daar zijn ze voor getraind, dat is hun taak, en als het nodig is zullen ze geen moment aarzelen om in actie te komen.
Je eigen leven wagen om iemand anders te redden, dat is de definitie van heldenmoed. Wilders weet dat – hijzelf loopt immers ook levensgevaar omdat hij opkomt voor zijn idealen. Na de vervelende berichtgeving over de DBB is het dan ook grote klasse dat de PVV-lijsttrekker zijn beveiligers een hart onder de riem steekt. Dat verdienen deze helden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten