jan roos

Haha! Jan Roos lacht Sylvana Simons keihard uit: "Ik ga even een strandwandeling maken!"

Geen categoriemrt 05 2017, 20:00
Net als wij van DDS is Jan Roos bepaald niet onder de indruk van Sylvana Simons' uitspraak dat ze erg graag premier van ons land wil worden.
Zoals wij eerder vandaag berichtten heeft Sylvana Simons een droom: ze wil de eerste vrouwelijke premier van ons land worden. Jawel, de Nederland-hatende racismeroeper is heel erg ambitieus. En dat mogen we allemaal best weten.
Natuurlijk is haar grote droom een nachtmerrie voor de gewone Nederlander, maar gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken. De kans dat mevrouw haar 'ambitie' kan realiseren ligt namelijk ergens tussen de nul en zero. Kijk maar naar de peilingen: Artikel 1 komt er niet eens in voor. Er is werkelijk geen hond die op die partij wil stemmen.
Gelukkig ben ik niet de enige die Sylvana's uitspraak ronduit lachwekkend vind. Zie hier de reactie van Jan Roos, lijsttrekker van VNL
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/838366689116975105
Eén van de grote krachten van Roos is dat hij, zoals hij zelf zegt, "weet wat ik wel kan en wat ik niet kan." Zo heeft hij al aangegeven helemaal niet bezig te zijn met de vraag of hij ooit premier zal worden. Als journalisten dan toch aandringen zegt hij heel duidelijk dat hij zichzelf daar niet geschikt voor acht. Hij is een politiek leider en denkt dat hij heel veel goeds kan doen in de Tweede Kamer zelf. Maar 'premierwaardig'? Nee, zo ziet hij zichzelf niet.
Natuurlijk getuigt dat ook van realiteitszin. VNL doet het weliswaar beter in de peilingen dan het zielige Artikel 1, maar met één tot drie zetels (want daar zal VNL wel op uitkomen denk ik) kom je niet eens bijna in aanmerking om premier te worden. Roos is dus een man die duidelijk met twee voeten op de grond staat. Hij heeft ambities -- hij wil de Kamer in en daar het verschil maken -- maar hij is niet gek of narcistisch.
Helaas kunnen we hetzelfde niet zeggen over Sylvana Simons. Die denkt blijkbaar echt dat ze God's gift to mankind is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten