Het partijkartel in actie: VVD'er Hans van Baalen verdrietig door instorten PvdA

Geen categoriemrt 25 2017, 19:00
De zogenaamde aartsvijanden behoren tot één en hetzelfde kartel.
Als je een liberale VVD'er bent was de verkiezingsuitslag van vorige week woensdag natuurlijk één groot feest. De VVD werd weer de grootste en dé oude vijand, de PvdA, werd bijkans weggevaagd. Mooier dan dat wordt het niet.
Tenminste, niet voor echte liberalen. Helaas wordt de huidige VVD grotendeels bevolkt door mensen die niet eens weten wat het liberalisme inhoudt, en die vooral willen dat 'de oude manier van politiek bedrijven' nooit verdwijnt. U wilt een voorbeeld? Zie wat VVD'er Hans van Baalen over de teloorgang van de PvdA te zeggen heeft:
https://twitter.com/kamerbreed/status/845614513147842560
Beter bewijs dat Nederland al jaren geregeerd wordt door een partijkartel is er natuurlijk niet. Een echte liberaal viert een feestje nu de PvdA op sterven na dood is. Maar wat doen "prominente" VVD'ers? Die huilen tranen met tuiten. Want, och, die sociaaldemocraten hebben zoveel voor ons land betekend! Ze hebben geweldige dingen gedaan, waar we ze enorm dankbaar voor moeten zijn!
Zoals wat, precies? Belastingbetalers uitzuigen? Werk bestraffen? Ambitieuze mensen wegzetten als gierige hebberts? Massa-immigratie van kansloze nieuwkomers die de Nederlandse cultuur verachten? Het ontmantelen van Defensie? Het promoten van een cultuur van afhankelijkheid? De nationale soevereiniteit afschaffen ten faveure van Brussel? Nou, nou, dat zijn inderdaad wel geweldige prestaties, zeg!
Het bewijst maar weer eens dat het partijkartel echt bestaat. Ja, links doet graag alsof dit een "rechtse samenzweringstheorie" is, maar een blinde kan nog zien dat dat de grootste mogelijke onzin is. Het partijkartel is echt, het bestaat... en de leden ervan doen hun best niet eens meer om het te verbergen.
Overigens zal het niemand verbazen dat dit prominente lid van het partijkartel natuurlijk dan wél weer een hekel heeft aan referenda. Die brengen volgens hem namelijk "niets goeds" omdat, u raadt het al, het monopoly van het partijkartel daardoor doorbroken wordt. Dat mag nooit en te nimmer gebeuren, aldus Van Baalen:
https://twitter.com/kamerbreed/status/845619964837015553
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten