Hypocriete Rutte: "Dromerij" over "federaal Europa" is voorbij. Oh ja, niet bij GroenLinks en D66!

Geen categoriemrt 25 2017, 18:00
Mark Rutte zegt blij te zijn dat de "dromerij" over een federaal Europa voorbij is. Misschien wel bij veel gewone Nederlands, maar absoluut niet bij de professionele Brusselaars van D66 en GroenLinks. En laat dat nou net de twee partijen zijn waarmee Rutte graag wil regeren.
Wat is die man toch een enorme hypocriet. Je wordt er echt niet goed van:
https://twitter.com/RMikkers/status/845589773750358017
Kan iemand verklaren waarom Rutte graag met D66 en GroenLinks wil regeren als hij dit écht gelooft? Dat zijn nou precies de twee Nederlandse partijen die juist nog altijd een federaal Europa nastreven. Als je zo nodig met links wilt regeren, doe dat dan met de SP en de PvdD om maar twee linkse partijen te noemen die in ieder geval nog eurosceptisch zijn. Maar nee, Rutte kiest ervoor om een coalitie samen te smeden met de twee meest eurofiele partijen van het land... en roept vervolgens dat de "dromerij" over een federaal Europa is. Ja, ja, "EU voor welvaart en veiligheid," maar voor de rest moet Brussel zich overal buiten houden.
Misschien dat hij dat onderwerp even kan meenemen in de onderhandelingen met Alexander Pechtold en Jesse Klaver. Die twee euroclowns willen namelijk alleen maar meer, meer, meer Europa, ja, ook als dat ten koste gaat van onze soevereiniteit. 'Weg met ons, lange leve Brussel' is hun motto.
De overduidelijke hypocrisie van deze man is echt niet meer te harden. Wacht maar tot de op handen zijnde coalitie met een regeerakkoord komt. Dan zul je zien hoe Rutte werkelijk over de EU denkt. Tip: ga er vooral niet vanuit dat er wordt ingezet op 'minder Europa.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten