Kuzu mag jeugd indoctrineren op NPO: "kinderen krijgen tijdens het Jeugdjournaal de boodschap van DENK mee"

Geen categoriemrt 10 2017, 21:02
De DENK-voorman is dolblij dat het Jeugdjournaal hem de kans gaf om kinderen te indoctrineren met zijn anti-Nederlandse denkbeelden.
Je kunt de televisie niet aanzetten, of er komt iets voorbij over de aanstaande verkiezingen. Ook het Jeugdjournaal doet mee – zo kunnen de jonge kijkers alvast wat leren over de wijze waarop Nederland wordt bestuurd. Mooi dat kinderen wat meer over ons land leren, maar helaas geeft het Jeugdjournaal ook ruimte aan figuren die Nederland willen ondermijnen: DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu, bijvoorbeeld.
Kuzu kreegt uitgebreid de ruimte om zijn DENK-verhaal af te steken voor het jonge publiek Jeugdjournaal. Zorgwekkend, want je moet er niet aan denken dat deze partij grote steun weet te verwerven onder de jonge generatie. Velen zullen het optreden van Kuzu afdoen als onschuldig. "Er is toch niets mis mee om kinderen wat te leren over de verschillende partijen," zullen ze zeggen. Maar Kuzu zelf denkt daar heel anders over: hij ziet het Jeugdjournaal als middel om de DENK-boodschap te verspreiden.
"Ook de kinderen krijgen tijdens het Jeugdjournaal de boodschap van DENK mee", schrijft de Nederturkse partijleider, gevolgd door een emoji-duimpje. Kuzu zélf erkent dus dat hij kinderen niet simpelweg wil informeren over politiek, maar dat hij hen de boodschap van DENK wil meegeven. Dat is natuurlijk zeer slecht nieuws. DENK is een partij die gekant is tegen alles waar Nederland voor staat. Onze waarden zijn bij DENK ondergeschikt aan de islamitische waarden, en onze belangen zijn ondergeschikt aan die van Turkije. Zo'n partij moeten we niet in de gelegenheid stellen om jeugdige kijkers voor zich te winnen. De Facebookpost van Kuzu toont aan dat het Jeugdjournaal een misser heeft begaan: hij geeft immers zelf toe dat hij kinderen wil indoctrineren. Het mediakartel wordt bedankt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten