Linkse wegkijkers hebben weer een excuus: Orly-terrorist had ‘cannabis en alcohol gebruikt!’

Screenshot bewakingscamera's.
Foto: Screenshot bewakingscamera's.

Ziyed Ben Belgacem was stoned en dronken. Voor politiekcorrecte wegkijkers ongetwijfeld een fantastisch excuus om weg te kijken en zijn radicaal-islamitische uitroepen te negeren.

Ach kijk eens even, links kan tevreden zijn. De terrorist van Orly, Ziyed Ben Belgacem, blijkt voor zijn mislukte aanslag drugs en alcohol gebruikt te hebben. Daardoor concludeert zijn vader dat hij onmogelijk een moslimextremist kon zijn, want tja, radicale moslims gebruiken die middelen niet. Toch?

De man die zaterdag op het Parijse vliegveld Orly werd doodgeschoten, had alcohol, cannabis en cocaïne gebruikt. Dat blijkt uit de lijkschouwing op het lichaam van Ziyed Ben Belgacem, zei een justitiebron zondag. … “Onder invloed van alcohol en cannabis is dit wat er gebeurt”, zei de [vader] in een radio-interview.

Klinkt leuk, maar helaas voor papa Belgacem en politiekcorrect links is 1 + 1 niet altijd 2. Ja, het klopt dat drugs en alcohol verboden zijn in de (fundamentalistische) islam, maar daar moet wel bij vermeld worden dat radicale moslims wel vaker dat soort middelen gebruiken alvorens ze losgaan. Op die manier geven ze zichzelf meer moed en agressie. Dat kan politiekcorrect links heel vervelend vinden, maar dat maakt het niet minder waar.

Feit is dat Belgacem duidelijk maakte tijdens zijn actie dat hij het in naam van de radicale islam deed. Dat is wat telt. Dat hij drugs en alcohol gebruikt had is niet relevant als je wilt vaststellen wat zijn drijfveren waren.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

1 reactie

  1.   

    Het is nooit de islam, het zijn altijd maar verwarde mensen. Conclusie: islam is verward.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!