Linkse wegkijkers hebben weer een excuus: Orly-terrorist had 'cannabis en alcohol gebruikt!'

Geen categoriemrt 20 2017, 9:00
Ziyed Ben Belgacem was stoned en dronken. Voor politiekcorrecte wegkijkers ongetwijfeld een fantastisch excuus om weg te kijken en zijn radicaal-islamitische uitroepen te negeren.
Ach kijk eens even, links kan tevreden zijn. De terrorist van Orly, Ziyed Ben Belgacem, blijkt voor zijn mislukte aanslag drugs en alcohol gebruikt te hebben. Daardoor concludeert zijn vader dat hij onmogelijk een moslimextremist kon zijn, want tja, radicale moslims gebruiken die middelen niet. Toch?

De man die zaterdag op het Parijse vliegveld Orly werd doodgeschoten, had alcohol, cannabis en cocaïne gebruikt. Dat blijkt uit de lijkschouwing op het lichaam van Ziyed Ben Belgacem, zei een justitiebron zondag. ... "Onder invloed van alcohol en cannabis is dit wat er gebeurt'', zei de [vader] in een radio-interview.

Klinkt leuk, maar helaas voor papa Belgacem en politiekcorrect links is 1 + 1 niet altijd 2. Ja, het klopt dat drugs en alcohol verboden zijn in de (fundamentalistische) islam, maar daar moet wel bij vermeld worden dat radicale moslims wel vaker dat soort middelen gebruiken alvorens ze losgaan. Op die manier geven ze zichzelf meer moed en agressie. Dat kan politiekcorrect links heel vervelend vinden, maar dat maakt het niet minder waar.
Feit is dat Belgacem duidelijk maakte tijdens zijn actie dat hij het in naam van de radicale islam deed. Dat is wat telt. Dat hij drugs en alcohol gebruikt had is niet relevant als je wilt vaststellen wat zijn drijfveren waren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten