Mafkees Donald Trump blijft wild om zich heen slaan over Russische inmenging; zijn impopulariteit groeit met de dag

Trump angry
Foto: Donald Trump maakt zich weer kwaad over iets. Bron: Screenshot 60 Minutes

Het gaat allesbehalve goed met het presidentschap van Donald Trump.

Pas twee maanden is Donald Trump de president van de Verenigde Staten, en nu al lijkt de hele boel behoorlijk bergafwaarts te gaan. Slechts 37% van de Amerikanen heeft nog vertrouwen in de president, terwijl 63% inmiddels niks meer moet weten van de vastgoedbaas die de helft van de tijd in Florida vakantie viert:

Geen enkele andere president is zo snel zo razend impopulair geworden als Donald Trump. Je kan het gerust een dieptepunt noemen.

Het is ook niet moeilijk te zien waarom zo weinig Amerikanen nog vertrouwen hebben in hun pasgekozen president: het schandaal dat de Russen de halve Amerikaanse verkiezingen hebben gehackt, lijkt als maar groter te worden. Vandaag wordt FBI-directeur James Comey onder ede gehoord over pogingen van Moskou om de Amerikaanse democratie in het honderd te sturen, en hij geeft inderdaad toe dat de aanwijzingen serieus genoeg zijn om een onderzoek te openen:

Maar bij Donald Trump lijken alle stoppen al langgeleden doorgeslagen te zijn, en gaat de president gewoon verder met het verkondigen elk verhaal over Russische bemoeienis met de Amerikaanse verkiezingen “FAKE NEWS” (in hoofdletters, ja) zijn. De plaat voor z’n kop zou haast niet groter kunnen zijn:

Dit gaat niet goed aflopen. Of het nu klopt of de Russen zich bemoeid hebben met de verkiezing én Trumps campagne of niet, wat we vandaag wederom zien is een enorm impopulaire president die om zich heenslaat als een klein kind dat wordt verteld dat hij vanavond niet buiten mag spelen. Kortom: Donald Trump blijkt dus wederom de grootste vijand van Donald Trump, en dat gaat hem – als hij niet uitkijkt – vroeg of laat z’n baan als machtigste man van de Verenigde Staten kosten.

Bedenk namelijk dit: Republikeinen blijven Trump namelijk alleen maar steunen zolang ze denken dat hij hen verkiezingen kan laten winnen. Als de kans daarop tot een minimum wordt gereduceerd, zal het i-woord gevaarlijk dichtbij op de loer liggen. Inderdaad: impeachment. Het enige wat Trump moet doen om die procedure om de Amerikaanse president te onttronen over zich af te roepen, is doorgaan waar hij momenteel mee bezig is.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

56 reacties

 1.   

  “Mafkees Donald Trump blijft wild om zich heen slaan over Russische inmenging”

  Niet Trump maar de Democraten en hun vriendjes in de media spelen de ‘Mafkees” door steeds maar weer met verhalen te komen (waar geen enkel bewijs voor is!) dat Trump zou hebben samengewerkt met de Russen.

  De bedoeling van deze aanvallen op Trump is zijn presidentschap te ondermijnen en zijn legitimiteit te ondermijnen.

  Ondertussen gaat Trump door met zijn beleid waar de media weinig aandacht aan besteed. Daar lezen we weinig over in de media. De media besteden liever aandacht aan roddel en achterklap over vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen.

  En over de peilingen gesproken; hier zijn wat andere cijfers.

  “The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Monday shows that 49% of Likely U.S. Voters approve of President Trump’s job performance. Fifty-one percent (51%) disapprove. ”

  http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/trump_administration/prez_track_mar20

  1.   

   Ritter heeft deels gelijk, Gallup geeft hogere negatieve uitslagen voor Trump dan andere bureaus peilen. Maar ook Rasmussen peilt een dalende populariteit voor Trump en het gemiddelde beeld is dat zijn populariteit zich in een duikvlucht naar beneden bevindt.

   http://www.realclearpolitics.com/epolls/other/president_trump_job_approval-6179.html

 2.   

  Het is een kwestie van maanden voordat ook de Republikeinen deze gevaarlijke clown moeten laten vallen en een impeachment-procedure gaat starten.
  Trump is psychisch onbekwaam voor dit ambt. Elk zinnig mens kon dit al zien tijdens de campagne.

  Er is ook een geluk bij ongeluk: Trump is een afschrikwekkend voorbeeld voor iedereen die dreigt in zijn hoofd te halen op een rechtse populist te gaan stemmen. Hij zal zo veel mensen ten halve te doen keren in plaats van ten hele te dwalen door op malloten als Wilders, Baudet of Le Pen te stemmen.

  1.   

   Last van het Napoleon-complex? Wat een grootheidswaan. Zeker geen sociaal leven? Narcisten he?

 3.   

  “het schandaal dat de Russen de halve Amerikaanse verkiezingen hebben gehackt, lijkt als maar groter te worden.”

  Er is geen schandaal omdat er niets is bewezen. Daarom verdedigt Trump zich over Twitter tegen de aantijgingen van de Democraten die het vuurtje brandend willen houden met zo’n onderzoek. En de media die Trump haten staan aan de kant van de Democraten.

  Trump heeft genoeg van de onbewezen beschuldigingen die de bedoeling hebben om zijn presidentschap te ondermijnen.

  Clapper heeft al gezegd dat er geen enkel bewijs is voor samenwerking tussen Trump en de Russen. Maar de media blijven dit “nep nieuws” maar verspreiden.

  ‘FAKE NEWS’ – Donald Trump is Sick of Media’s Russia Narrative
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/20/fake-news-donald-trump-is-sick-of-medias-russia-narrative/

 4.   

  Deze Donald Trump, heeft de afgelopen maanden maarvwat aangerommeld. Inmiddels is zijn inreisverbod door de rechtbanken in onder andere Hawaï getorpedeerd, betichtte hij Obama valselijk van afluisterpraktijken en smeert hij de Democraten weer deze beschuldiging aan.

  Volledig met Tim eens: Trump is een mafketel en zijn puinhopen, kunnen leiden tot de definitieve ondergang van zijn presidentschap.

  1.   

   Gustaafff

   Trump heeft veel bereikt in de tijd dat hij president is en veel beslissingen genomen. En hij doet grotendeels wat hij heeft beloofd tijdens de verkiezingen.

   Maar , zoals al gezegd, besteden de media daar geen aandacht aan. Die hebben het liever over (vermeende) samenwerking van Trump met de Russen om zo zijn presidentschap te ondermijnen.

   Trump heeft beloofd tijdens de verkiezingen “to drain the swamp” maar de “swamp” vecht nu terug en probeert Trump bij iedere stap te ondermijnen.

   Bill O’Reilly: The swamp fights back
   http://www.foxnews.com/opinion/2017/02/17/bill-oreilly-swamp-fights-back.html

   1.   

    En toch is het elke keer weer kermis, @Ritter. In deze peilingen kruipen de cijfers voortdurend omlaag, en als deze trend doorzet, eindigt Trump weer als zakenmagnaat in de Trumptower.

    1.   

     Extrapoleren zonder kennis is voor alpha’s. Jij kunt geen beta zijn. Het is een en al zalvende, dichtsmerende zogenaamde analyse, meestal drijvend op een term: de coalitie halveert maar het “kartel” heeft gewonnen.

     Snap je nu waarom je een eenzaam rotleven hebt?

  2.   

   Hopelijk komen er nog vele mafketels….. mafketels die de mafketels van huidige regeringen aan willen pakken, die een heldere mafketel zijn, die kunnen grijnzen,maar een ruggengraat hebben van oersterk buigzaam staal, onwrikbaar en een oersterke maag.

   1.   

    Op 15 maart heeft het Nederlandse volk zich duidelijk uitgesproken tégen deze mafklappers. Je behoort dus tot een minderheid.

    1.   

     Het begint altijd en overal met een minderheid, Gustaafff. De meerderheid die niet ziet, of wil zien, is te geindoctrineerd en te laf om de puinhopen op te merken. Onder het communisme was ook de meerderheid in slaap en te gehersenspoeld om de realiteit te zien. Tot het spaak liep.

     Kortom, de minderheid van vandaag -de geuzen- is de meerderheid van morgen. Misschien een idee om bijtijds je ogen te openen?

     1.   

      Borrelluik, wat een vreemde gedachtegang. Alvorens het partijkartel op 15 maart werd herkozen voor een nieuw termijn, was de teneur dat juist het volk, het helemaal zat was met de elite. En nu de PVV verloren heeft van het “partijkartel”, om het zo maar even te zeggen, is het volk plotseling geïndoctrineerd?

     2.   

      Wilders vormt met zijn rare clubje nu een minderheid en zal de komende jaren wegkwijnen zoals Boer Koekoek en Janmaat wegkwijnden.
      Onzin houdt geen stand.

    2.   

     Nou, niet echt tegen want hun ideeen werden eerst overgenomen. Tja, aanpassers veranderen nooit wat. Die buigen voor iedere SSer, al of niet met behulp van hun verkeerde interpretatie van de Bijbel.

     Maar, Wilders was niet de beste melder van het probleem, het was de enige na Fortuyn. En aan meelijwekkende zalvers heeft de wereld niets.

     Iedereen wist dat Wilders geen chirurg was. Maar de juiste diagnose stelde hij wel.

     Trouwens, triomfalisme maakt heel eenzaam.

    3.   

     Gelukkig wel. Bij een minderheid zijn de wegen om te groeien open.

     Een bereikte top kan alleen maar vallen, vooral als die zich met kwade zaken bezighoud.

 5.   

  Tjonge jonge, waar haalt gij dit nu weer vandaan Mister Tim. Beter kijken hoor. Dat is niet wat je in betrouwbare bronnen vindt.

 6.   

  Kom op Tim is de media al waardeloos en kom jij met nep nieuws. Nog steeds zin in Barbarossa 2
  Laat die Amerikanen het zelf maar uitzoeken, we hebben al corruptie en misleiding genoeg in ons eigen land.

 7.   

  Ze zoeken het maar lekker uit daar in Amerika,hier is het geen haar beter als men eens eerlijk zou zijn. Ook hier druipt er corruptie vanuit de regering behoorlijk, altijd zo geweest maar ook altijd doodgezwegen. Nu ze Trump aan de lopende band in een slecht daglicht zetten, kan men zich ook afvragen of ze niet allemaal,ook die mensen en groeperingen die dit veroorzaken allemaal zo loeprein zijn dan. Politiek is nou eenmaal een smerig spel en dat is wereldwijd overal het zelfde.

 8.   

  Iedereen met enig gezond verstand kon tijdens de verkiezingscampagne al zien dat we met Trump met een zieke, verwarde leugenaar te maken hebben.
  Laten we nou niet doen alsof het huidige gestoorde gedrag uit de lucht komt vallen.

  https://www.youtube.com/watch?v=5wrEQhuzRDE

  1.   

   Volgens mij ben je in de war met Rutte.

  2.   

   Uit jouw mond geloven we dat meteen. Links wrijft iedereen ziektes aan om hun macht te vergroten. Al veertig jaar. Daarom zitten we nu in een burgeroorlog die uiteraard door links verloren wordt.

   Behalve vals zijn kunnen ze namelijk niets.

 9.   

  Hoe Trump ook mag zijn moeten wij wel constateren dat er sinds de verkiezing en eigenlijk al daarvoor niet een moment rustig is geweest. Volgens mij kan er daardoor niet eens geregeerd worden het enige wat je ziet is vuilnis heen en weer. Ik geloof niet dat het alleen zijn fout zou zijn. En die Russische beïnvloeding daar geloof ik niet zo veel in al beticht ik zelf de Russen van alle kwaad op de wereld. Ik zie meer haat van de democraten dan van iemand anders. Deze president moet ten val gebracht worden ten kosten van alles.

 10.   

  Standaardgewauwel van kleuters die Reagan niet hebben meegemaakt.

  Reken maar dat de achterban van Trump nog steeds een bevrijdend gevoel heeft. Trump is juist het levende bewijs dat polls emotionele masturbatie van semi-intellectuelen betekent.

  Cultureel complot van de kwaadaardige intellectuele lower classes.

  1.   

   Als de feiten over de deconfiture van Trump tot Christian zijn doorgedrongen (en ik neem aan dat dit een paar weken zal vergen) vermoed ik dat de lust tot masturberen bij hem zal zijn vervlogen.

   Trump wordt ontmaskerd als een zieke en totaal incompetente leugenaar. Dat is pijnlijk voor al degenen die zich hier bijzonder opgetogen toonden over deze dolle clown maar er is ook een lichtpuntje: we kunnen er in Europa van leren dat het op het schild hijsen van dolle rechts-populisten slechts chaos en ellende veroorzaakt. Dit hadden we sedert Hitler natuurlijk kunnen weten maar kennelijk moet deze les steeds opnieuw worden geleerd.

 11.   

  Dit is genieten! House of Cards heeft een geduchte concurrent gekregen.
  De man die zijn fans aanmoedigde om “Lock Hillary up!” te roepen, dreigt nu zelf achter de tralies terecht te komen. Dat zal dan gebeuren door toedoen van James Comey, de baas van de FBI die door Trumpofielen werd geroemd, omdat hij een week voor de verkiezingen besloot om een onderzoek te gaan doen naar een staartje van Hillary’s email-gedoe (waar niks is uitgekomen overigens).
  Dit onderzoek was volkomen tegen de gewoonte van de FBI in om tot twee maanden voor presidentsverkiezingen geen politiek gevoelige dossiers over een der kandidaten in behandeling te nemen. Het blijft een mysterie waarom Comey daar nu opeens van afweek, terwijl hij, zo is nu gebleken, het dossier over de link tussen Trump en de Russen, dat toen ook al geopend was, onbesproken liet.

  Diezelfde Comey heeft zich nu dus vastgebeten in Trump De president kan bijzonder weinig doen, aangezien Comey’s baas, die normaal gesproken door Trump wordt aangestuurd, zelf verdachte is in deze zaak.

  Trump is altijd al een gladde jongen geweest, ook als zakenman ontsnapte hij voortdurend aan een eerlijke berechting voor zijn misdaden. Ik zou dus niet durven wedden of hij deze keer eindelijk wél gaan hangen.

  Waar Trump echter achter zal komen: wat hij als zakenman kon flikken, zal hem nu in Washington een stuk moeilijker afgaan. Temeer daar hij in korte tijd veel vijanden heeft gemaakt: bij de Republikeinen, die er een voor een achter komen dat ze op het verkeerde paard hebben gewed, en bij de veiligheidsdiensten, die hij zacht gezegd nogal heeft geschoffeerd.

  Of we nog gaan meemaken dat Donald in een streepjespak door een grootgeschapen neger gaat worden genaaid, zoals hijzelf in zijn carriere zeer vele mensen heeft genaaid, dat valt nog te bezien. Maar zijn baan is in gevaar, dat is een ding dat zeker is.

  Voor de EU is dit alles ook een goede zaak. Trump was immers door anti-Europeanen al snel gebombardeerd tot een hunner symbolen: tegen het establishment, blablabla. Stel dat bewezen kan worden dat er werkelijk banden bestaan tussen de Russen en Trumps team, dan zal dat een slag betekenen voor hen, terwijl Merkel, Marcon én Rutte gaan profiteren van de ontreddering bij het nee-kamp.

 12.   

  “The Democrats made up and pushed the Russian story as an excuse for running a terrible campaign.”

  Is dit “wild om je heen slaan”, Tim? Het zal wel een kwestie van smaak zijn, maar ik vind het nogal droogjes. Sterker nog, ik zie er zelfspot in: met een goede campagne, denkt Trump, had hij geen kans gemaakt!

 13.   

  Laten we hopen dat hij nog dit jaar het veld ruimt.

  1.   

   Dat betekent een burgeroorlog in Amerika. Maar daar geil jij wel op gezien je agressie richting Rusland.

   1.   

    Welneen, @wim. Aan het begin van zijn presidentschap wees een meerderheid van het Amrrikaanse volk, Donald Trump allang af (populair vote). De dalende trend van zijn populariteit is ingezet, aangezien hij er een enorme puinhoop van maakt.

    En wat betreft de agressie jegens Rusland? Wrl, inmiddels heeft ook de regering-Trump zich in het kamp van de Rusland-tegenstanders geschaardl

    1.   

     Welke puinhoop Guus.

     1.   

      Om te beginnen met het inmiddels door de rechter getorpedeerde inreisverbod, @wim. Of zijn absurde beschuldigingen aan het adres van Obama (waar men later geen hard bewijs voor vond.

 14.   

  Te grappig dit stuk met de al even domme opmerkingen, Trump neemt het op tegen het establishment en dat is een hard en smerig gevecht. Er gaan nog veel koppen rollen, je kan het moeras niet binnen een paar weken geleegd hebben. Dit is een uitputtingsslag en Trump heeft de wil en uithoudingsvermogen om de strijd aan te gaan.

  Er gaat nog veel gebeuren in de komende 5 jaar.

  1.   

   Ook benieuwd wanneer de kop van Engelbart gaat rollen ? Toch zeker over 5 maanden.

 15.   

  Begint DDS nu ook al met die onzin. Allereerst beweert Trump niet dat de Russische immenging fake news is, dat beweerde James Clapper, the US Intelligence director. Trump verwijst alleen maar naar deze man. Ten tweede is er ook nog geen enkele bewijs van inmenging van de Russen wat DDS wel suggereert. De enige mogelijk die er tot nu toe is, is dat het hacken van de mails door de Russen is gedaan. Maar goed, dat kon door iedereen gedaan zijn aangezien er als password ‘password’ gebruikt schijnt te zijn. Als je een goed password hebt, ben je echt niet zo één, twee, drie te hacken. En wat is er mis mee dat de mails gehackt zijn. Als Hillary niks te verbergen had, was hacken geen probleem. Maarja Hillary was zo corrupt dat ze vanalles te verbergen had. Maar over de inhoud van de mails hoor de MSM niet. Ook grappig dat de MSM nu ineens allerlei mensen opvoeren die beweren dat er een band is tussen de Trump en de Russen en dat het aftappen van de telefoon van Trump onzin. Man, beide onderzoeken moeten nog beginnen. Al die Amerikanen die nu worden opgevoerd spreken voor hun beurt en zonder kennis van zaken aangezien het onderzoek pas net begonnen is. Het betreft dus louter politiek gemotiveerde uitspraken van politieke tegenstanders van Trump. En uiteraard wordt iedereen die zonder dat het onderzoek uberhaupt is begonnen en beweert dat de hacks onzin zijn meteen als bewijs door de propaganda MSM opgevoerd. Terwijl iemand die beweert dat er geen enkel bewijs is voor de band tussen de Trump en de Russen, zoals James Clapper, door de MSM in de doofpot wordt gestopt en er niet over wordt bericht. Blijkbaar is ook DDS zich door de niet aflatende propagandastroom van de MSM aan het laten indoctrineren. Maarja, nieuws brengen is eigenlijk ook te belangrijk om aan alfaatjes over te laten. Wordt tijd dat er eens wat meer beta’s een mensen met verstand werkzaam worden in de media, die zijn tenminste in staat om door propaganda heen te prikken. En die zogenaamde Trump approval zegt ook helemaal niks. Kan DDS die op betrouwbaarheid controleren? Nee, hoe weten jullie dan dat ze kloppen? Goochelen met statistiek is een betroeft middel van propagandamakers om de publieke opinie te beinvloeden…

  1.   

   Deze zin klopt niet: “En uiteraard wordt iedereen die zonder dat het onderzoek uberhaupt is begonnen en beweert dat de hacks onzin zijn meteen als bewijs door de propaganda MSM opgevoerd.”

   Moet als volgend zijn: “En uiteraard wordt iedereen die zonder dat het onderzoek uberhaupt is begonnen en beweert dat het afluisteren door Obama onzin is meteen als bewijs door de propaganda MSM opgevoerd. Terwijl iemand die beweert dat er geen enkel bewijs is voor de band tussen de Trump en de Russen, zoals James Clapper, door de MSM in de doofpot wordt gestopt en er niet over wordt bericht.”

 16.   

  Normaliter schrijft DDS goed onderbouwde artikelen, maar een kop die begint met mafkees Trump?

  Daarnaast interesseert het mij geen ene donder wat de meerderheid van de reaguurders hiervan vindt; kom met bewijzen en niet met je onderbuikgevoel. Bewijzen tellen en niet de meerderheid van een bepaalde mening.

  Want tot nog toe is er 0,0 bewijs dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt of dat Trump banden met Poetin heeft. Dat mensen van zijn staf contact hebben gehad met de russen is compleet normaal in de Amerikaanse politiek. De staf mensen van Trump zijn ook afgeluisterd aldus de New York Times en daarom moest Generaal Flyn aftreden OMDAT hij erover gelogen had. Want het feit dat hij met de Russen had gesproken is geen overtreding of landverraad.

  Dat DDS met de Trump haat manie mee rent alsof het ook 1 van de kudde media dieren is. Dat verbaast mij enorm.

  Er is geen bewijs. Er zijn alleen maar complottheorieën. Wel ironisch is dat er net zoveel bewijs is dat Trump door Obama is afgeluisterd als dat er bewijs voor de zogenaamde banden met Poetin of hacking door de Russen.

  Kom met bewijs graag en onderzoekt alles en het behoudt het goede.

 17.   

  @Onderzoekt alles (‘…en behoudt het goede'; zou de lijfspreuk van conservatief, waarheidsgetrouw, rechtvaardig en rechts nieuws moeten zijn!?),

  helemaal mee eens. Zie mijn stukje over nepnieuws (die ik hier niet geplaatst kreeg maar wel onder de nieuwere topic over de EU) en hoe Tim hier ook (opnieuw) in stinkt. DDS onwaardig!

 18.   

  Dee nep peilingen bewijzen dat de media fake news verspreidt. Want helemaal niemand buiten een stel anti-trumpsters om geloven deze peilingen. Deze peilingen zijn net zo fake als de peilingen waren tijdens de verkiezingen. Toen gaven de peilingen een enorme voorsprong aan oor Hillary totdat ze tijdens de verkiezingen werd weggevaagd. En toen was de wereld ineens verbaast.

  1.   

   Toen peilingbureaus de VVD als gtootste partij noteerden, en niet de PVV, werd ook continu gehuild dat deze peilingen werden gemanipuleerd. Uiteindelijk viel de VVD met 33 (prognose) hoger uit dan in de peilingen en versloeg daarmee de PVV.

   Bovendien werd Hillary Clinton niet “weggevaagd”. Donald Trump kreeg weliswaar een meerderheid aan 303 kiesmannen (ter vergelijking: Obama behaalde er in 2012 332 en in 2008 zelfs 365), maar behaalde qua populair vote, een klinkende overwinning.

   1.   

    Dat iemand beweerd dat Amerikaanse en Britse peilingen niet correct zijn geweest, daarmee zou beweren dat de Nederlandse peilingen dan ook niet zouden kloppen is natuurlijk een dikke vette stroman argument.
    De Nederlandse peilingen hebben zitten meestal wel op het juiste spoor en gaven ook eerlijk toe dat er zoveel zwevende kiezers waren dat het moeilijk te peilen was. Dat de VVD de peilingen overtrof kan komen doordat twijfelende mensen nu eenmaal eerder geneigd zijn te stemmen op de winnaar. Ook speelde de Erdogan situatie mee die Rutte zeker geen windeieren heeft gelegd.

 19.   

  Nog een voorbeeld. Beck; ook zo’n lulletje dat – net als Tim – de leugen gelooft.
  Oh wacht; geloofDE. Ook hij heeft zich bekeerd?
  https://youtu.be/qLFJLEHMZTs

 20.   

  @Freelux, uitstekend verwoord (hoewel qua leesbaarheid; interlinie mag en moet soms)! Jij hebt het tenminste begrepen!

  Ja en zelfs Clapper, die leugenaar die altijd over zijn brilletje kijkt, jaja zelfs die engerd beweert nu eens iets wat gewoon waarheid is. Of toch niet?
  Het is in elk geval zeer ingewikkeld met die (17!)geheime diensten… en inderdaad: de onderzoekingen zijn pas begonnen.

  Kan je nagaan wat er nog aankomt. Ik kijk echt uit naar meer leaks en bewijzen, zodat Hillery en Podesta echt achter fysiek slot en grendel mogen!

 21.   

  De FBI kan beter onderzoek doen naar de lekken van Obama medewerkers die constant “lekken” naar de media in een poging Trump bij iedere stap te ondermijnen.

  http://insider.foxnews.com/2017/03/20/bill-oreilly-talking-points-memo-president-trump-obama-wiretapping-allegations

 22.   

  Moet zien: Gowdy van Law and Order maakt CIA directeur Comey opnieuw helegaar af. Een zeer moeilijke klus, maar steentje voor steentje….
  Totdat ook Comey moet brommen, hoop ik! Maar bewijs ‘het’ maar eens, als zij alle (misdadige en politieke!) macht naar zich toe getrokken hebben!

  Net als ‘Creatieve Administratie’, hoe ‘Creatief’ kan je met de Wet omgaan? Lijkt wel een D66 “rechter”:

  https://youtu.be/QIh-CadZweI

  1.   

   Het is duidelijk dat op DDS nog veel steun bestaat voor de incompetente en verwarde clown Trump. In Amerika gaan zijn populariteitscijfers weliswaar in een glijvlucht omlaag maar hier houdt een klein groepje aluhoedjes dapper stand.
   Als Trump straks gedwongen zal worden terug te treden zullen Ome Ga en Wim dat duiden als een extreem-links complot.

   Geestig is het natuurlijk ook wel.

 23.   

  De illegale activiteiten van de NSA zojuist geleakt:

  NSA DOCUMENTS PROVE SURVEILLANCE OF DONALD TRUMP & HIS FAMILY

  Bombshell discovery shows targets of NSA’s “Project Dragnet”
  Jerome Corsi | Infowars.com – MARCH 20, 2017 6824 Comments
  NSA Documents Prove Surveillance of Donald Trump & His Family
  22.9K24977
  UPDATE: Bombshell – Obama Illegally Spied on Sheriff Arpaio’s Prosecution

  WASHINGTON, D.C. – Infowars.com have obtained credible information from law enforcement sources regarding individual records of U.S. citizens under National Security Agency (NSA) electronic surveillance in the years 2004 through 2010 – a database that suggests both Donald J. Trump and Alex Jones were under illegal, unauthorized government monitoring during those years.
  LIVE COVERAGE OF NSA SPYING ON TRUMP.

  Electronic surveillance of Donald Trump was listed in the database for the following companies, locations, and dates:

  Trump International
  1 Central Park, NYC, NY
  2008
  Trump World Tower
  845 United Nations Plaza, NYC, NY
  No Date
  Trump Tower SAL
  108 Central Park, NYC, NY
  2007
  Trump Palace Co
  200 E. 69th Street A, NYC, NY
  2008
  Trump Entertainment
  725 Fifth Ave. FL, NYC, NY
  2007
  Trump Organization
  725 Fifth Ave. BSM, NYC, NY
  2009
  Trump Palace
  725 Fifth Ave., NYC, NY
  2004
  Mar-a-Lago Club
  1100 S. Ocean BL, Palm Beach, FL
  2006
  Trump International
  401 N. Wabash Ave., Chicago, IL
  2008
  Douglass Limousine
  239 Nassau St., Princeton, NJ
  2008
  Trump International
  3505 Summit BLV, West Palm Beach, FL
  2004
  Flights INC
  P.O. Box 196, Hamilton MA
  2004
  Trump International
  1 Central Park, NYC, NY
  2008
  Trump Hotels
  Huron Ave., Atlantic City, NJ
  No Date
  Trump National
  339 Pine Rd, Briarcliff, NY
  No Date
  Trump Plaza & C
  2500 Pacific Ave, Atlantic City, NJ
  2008
  Trump Palace Co.
  200 E. 69th St., NYC, NY
  2008
  Seven Springs
  66 Oregon Rd, Mount Kisco, NY
  2006-2008

  While attempts have been made to deny such domestic surveillance, reports from the New York Times in 2014 showed the Central Intelligence Agency had done just that by spying on a senate panel investigating the agency’s use of “enhanced interrogation.”

 24.   

  Dezelfde idioten die hier een tijdje geleden voorspelden dat Trump nooit geen POTUS zou worden voorspellen nu weer vergeefs zijn gedwongen aftreden, je moet toch wel ziek in het hoofd zijn om wederom voor lul te willen staan in deze kwestie!

 25.   

  De trouwe aanhangers van Trump halen hun mosterd bij Breitbart en concluderen dat er helemaal niets aan de hand is met Trump. De website meldt met geen woord over de hoorzittingen, laat staan over de vaststelling dat de beweringen van Trump over de wiretaps volslagen uit de lucht blijken te zijn gegrepen.
  Trouwe fans van Trump houden hun vingers diep in de oren en menen dat het prima loopt met clown Trump.

  http://www.breitbart.com/

 26.   

  En Tim, te communiceren en te papagaaien van de door en door verotte linkse msm (ihb CBC, CNN), dat het minder gaat met Trump, is precies wat de schaduwregering iedereen wil doen geloven, om demmacht weer terug te grijpen!

  Ik ga denk ik aardig geloven dat Hussein O. het (eerste) beest, de anti-christ is in Op13, hij ‘heeft macht… trekt zich terug…” en zeker als hij opnieuw de macht terug pakt (met zijn schaduwregering 3 km van het Witte huis!!?)… ga ik bijna geloven dat Obama inderdaad DE antichrist moet zijn.

  Uniek in de geschiedenis is ook, dat hij (een moslim president!) de macht heeft afgenomen van de paus (Benedictus) en dat zegt hij ook zelf! Openbaar!

  Nooit gebeurd: een paus sterft en wordt dan altijd opgevolgd!! Nu is de communistische, globalistische (alles gelijk: godsdiensten, gender, inkomen enz) paus Francis aan de macht, door Hussein O. aangesteld (het tweede beest in Op13?). Heel apart, maar er gebeurt zo ontieggelijk veel nu… ongelofelijk!!!

  Mensen hebben (nog) niks door, maar het IS echt (wereld) oorlog nu! Een gigantische wereldwijde cyberwar, met ongelofelijke stille stiekeme ‘stealth’ middelen!
  Ik ga daar niet dieper op in, maar de CIA/FBI/NSA kan echt alles, alles te weten komen via je iPhone, tv, broodrooster of wasmachine. Enz.
  Veel gelekte dingen, veel nepnieuws, veel ‘false flags’… ongelofelijk!

 27.   

  Pollewop
  “Het is duidelijk dat op DDS nog veel steun bestaat voor de incompetente en verwarde clown Trump. In Amerika gaan zijn populariteitscijfers weliswaar in een glijvlucht omlaag maar hier houdt een klein groepje aluhoedjes dapper stand.”

  DDS was ook eerst anti Wilders dus dat mensen het licht kunnen zien bestaat gewoon nog steeds.
  Daarnaast graag bronvermelding voor uw claims, want uw bewoordingen maken duidelijk dat u denkt dat u het over feiten over heeft, terwijl dit simpelweg een niet onderbouwde mening is.

  Graag bronnen en voordat ik het vergeet pak alle peilingen erbij en ga niet degene uitkiezen die in uw straat valt. Dat heeft de heer Engelbart al voor u gedaan.

  Alle recente peilingen moeten bijelkaar genomen en waar nodig worden beoordeeld op hun realiteitszin. In Amerika laten ze tenminste zien wat voor politieke voorkeur de mensen hebben en dan weet je gelijk of de peiling wel reeël is. In Amerika is de verhouding ongeveer 33% republikein, 33%democraat en 33%independent. Als dat dus veel afwijkt dan is de peil gewoon aangepast naar hun eigen voorkeur.

  Daarnaast Gustaff, ongeveer twee weken voor de verkiezingen begonnen de peilingbureaus hun peilingen aan te passen aan de werkelijkheid. Ze gingen toen langzamerhand van D+8-12 naar D+1-2 polling samples, hierdoor steeg Trump ook ineens behoorlijk in de peilingen. In Nederland maken ze niet bekend hoe de verhoudingen man/vrouw, etniciteit, etc in de peiling is meegenomen en in Amerika doen ze dat wel.

  Ik weet dit omdat ik mezelf verdiept heb in de peilingen van Amerika en uitgezocht heb wat de verhoudingen zijn in de USA.
  De dag voor de verkiezingen zaten de peilingen per staat er vrij vaak compleet naast, terwijl de nationale peilingen het redelijk in de smiezen hadden.
  De voorsprong in stemmen in de staten die Clinton won (Californië, New York etc) was gemiddeld velen malen groter dan Trump zijn voorsprong in de staten die hij won.

  Hierdoor won Clinton de popular vote en Trump de meeste staten.

  Als je bronnen wilt met de peilingen van een bureau en hoe die werden aangepast gedurende de verkiezing dan kan ik op aanvraag je wat links geven.

 28.   

  Dat Trump totaal ongeschikt is voor het presidentschap zal voor elk normaal mens inmiddels wel duidelijk zijn. De vraag is echter of hij snel genoeg terug gaat treden voordat hij nog meer schade aanricht.
  De man is een groot risico voor de V.S. en de wereld en laten we hopen dat de Republikeinen er tijdig de stekker uitrekken.

  1.   

   Droom nog even verder……

  2.   

   Bedankt voor uw mening. Mogen we ook nog feitelijkheden van u vernemen of is dit ook weer zo’n kudde dier mening GERT K?

 29.   

  ANtw: GERT K.T heeft een kuddedier mening. Gespecificeerd; een zwerm domme linkse papagaaien is die kudde. Die achteruitvliegen want ze zijn totaal gebrainwashed. En dat kunnen die kleine hersentjes niet aan; vandaar hun vreemd gedrag, dat niet meer is van deze wereld!

 30.   

  Jammer Dagelijkse standaard jullie stellen mij teleur. wat Trump betreft lopen jullie met de mainstream kudde mee. ik dacht dat jullie wel beter wisten.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!