Nederlanders massaal naar buiten vanwege het mooie weer

Geen categoriemrt 21 2017, 7:00
De afgelopen dagen was het schitterend weer en trok men weer volop naar buiten. Het heeft even geduurd voordat dat mogelijk was, maar het was ook direct goed raak. Volop zon, temperaturen die opliepen tot zelfs boven de 15 graden in het zuiden, de lente staat duidelijk voor de deur. Het lijkt voorlopig alleen nog even bij deze week te blijven al lijkt het ook op de lange termijn er goed uit te zien.
Lente doet zijn intrede
De maanden januari en februari stonden vooral in het teken van kou, sneeuw, vorst en veel regen. Koude temperaturen die niet noopten om massaal naar buiten te gaan. Ook het natte weer van afgelopen weken hield nog veel mensen binnen, waarbij een flinke bak water naar beneden viel. Sinds deze week is alles anders en lijkt de lente zijn intrede te hebben gedaan. Mooi droog en rustig lenteweer, waarbij de temperatuur deze week aangenaam is opgelopen naar 15 graden.
Trek erop uit
Het perfecte weer om weer naar buiten te gaan om bijvoorbeeld te gaan tuinieren, maar ook om te gaan fietsen en wandelen. Of met het hele gezin er een dag op uit te gaan. Op https://www.anwb.nl/vrije-tijd vindt je alles omtrent wandelen, fietsen en om er een dag op uit te gaan.
Wandelen
Ga er heerlijk op uit om te gaan wandelen in de natuur met een van de vele wandelroutes. Je vindt hier de mooiste wandelgebieden, wandelroutes en natuurparken van heel Nederland. Ga goed voorbereid op pad en zorg voor een goede uitrusting op je wandeltocht.
Fietsen
Ook wanneer je kiest voor fietsen kun je kiezen uit een van de vele fietsroutes. Ontdek al fietsend de schoonheden die de natuur van Nederland te bieden heeft. Maak gebruik van een fietsarrangement en gebruik de fietsknooppuntenplanner. Natuurlijk kan je ook zelf je eigen fietsroute samenstellen.
Dagje uit
Ga met je familie gezellig een dagje uit naar een van de vele attracties die Nederland te bieden heeft. Bij ANWB blijf je op de hoogte van de laatste en leukste uitjes. Bezoek een concert, pretpark, museum of blijf ergens overnachten. Trek erop uit met dit mooie weer en geniet van de start van de lente!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten