Rechtse homo opent aanval op links met alternatief Roze Stembusakkoord: "Homohatende asielzoekers het land uit!"

Geen categoriemrt 08 2017, 19:40
VNL-lijsttrekker Jan Roos heeft zijn steun al uitgesproken voor het plan tegen homohaat.
Zelfbenoemde "gayservative" en voorzitter van Jong Leefbaar Rotterdam, Lennard van Mil, heeft het helemaal gehad met links. Gisteren presenteerde het COC het zogeheten "Regenboogakkoord", waar acht partijen hun handtekening onder zetten. Het akkoord bepleit onder meer dat kinderen voortaan meer dan twee wettelijke ouders moeten kunnen hebben (zoals twee moeders en één vader) en wil dat de LGBT-gemeenschap apart wordt vermeld in Artikel 1 van de grondwet.
Het "Regenboogakkoord" zegt echter niets over zaken die werkelijk van belang zijn voor homo's, zoals het tegengaan van anti-homogeweld. Vooral onder asielzoekers is dit een groot probleem, zelfs zo erg dat homoseksuele asielzoekers apart worden opgevangen. Dat is volkomen bizar. Die aparte opvang zou niet nodig moeten zijn, die homohaters moeten direct het land uit! Dat vindt ook Lennard van Mil. Daarom presenteert hij het Alternatief Roze Stembusakkoord in deze vlog.
https://www.youtube.com/watch?v=cVLLAqlSgOo&feature=youtu.be&a

"Los van het feit dat het nogal opvallend is dat deze partijen zo vlak voor de verkiezingen hun broek op de enkels laten zakken, kunt u zich afvragen of de homogemeenschap hier eigenlijk wel mee is gediend", aldus Van Mil over het Regenboogakkoord.

Volgens Lennard van Mil staat het Regenboogakkoord vol symboolpolitiek. "Totaal onnodig en onzinnig", vindt hij. Het is bijvoorbeeld allang verboden om te discrimineren op basis van seksuele geaardheid, dus waarom moet dit ook nog apart worden vermeld in de grondwet? Terwijl partijen als de VVD, PvdA en D66 zich bezighouden met symboolmaatregelen, is het juist tijd voor andere prioriteiten, stelt Van Mil:

"Waar we onvoldoende tegen beschermd worden, en wat dus eigenlijk prioriteit verdient, is letterlijk fysiek geweld tegen homo's. Nog steeds zijn er homo's die niet veilig zijn in dit land. De politiek laat het afweten, en het COC laat ons in de steek. Eerst door te pleiten voor aparte opvang van LGBT-asielzoekers, wat echt een mes is in de rug van onze gemeenschap, vervolgens door zich voor het karretje van het ja-kamp in het Oekraïne te laten spannen en het mogelijk te maken dat mensen die in het algemeen niet zo positief zijn over homo's hier visumvrij heen kunnen reizen, en nu dus door te pleiten voor een apart hokje in de grondwet. Man, man, man."

Het is dus tijd voor een ander plan. Een alternatief stembusakkoord met échte maatregelen waar homo's wat aan hebben.

"Een alternatief Roze Akkoord. Een akkoord van gezond verstand, dat zich puur richt op onze topprioriteit, namelijk het af laten nemen van geweld tegen homo's. Het bestaat uit drie simpele maatregelen. Één: geen aparte opvang in AZC's, maar gay-bashers direct het land uit. Twee: gay-bashers afval laten prikken in hun eigen wijk, in een roze overall. Drie: pepperspray legaliseren."

Kijk, dát zijn nog eens maatregelen waar homo's écht iets aan hebben. Geen slap gelul maar concrete actiepunten. Homoseksuele asielzoekers moeten niet worden ondergebracht in aparte centra. Zij moeten niet worden gestraft omdat andere asielzoekers hen aanvallen, de daders moeten worden gestraft! Asielzoekers die hun mede-asielzoekers aanvallen omdat ze homo zijn, moeten direct het land uit. Die horen in Nederland niet thuis. Tuig dat homo's aanvalt, mag met een roze overall afval gaan prikken, en homo's moeten zichzelf kunnen verdedigen met pepperspray. Dan is het gauw afgelopen met het geweld!
Van Mil sluit zijn video af met een oproep aan de drie rechtse partijen:

"VNL, FVD, en PVV: doen jullie mee?"

Inmiddels heeft VNL-lijsttrekker Jan Roos aangegeven dat hij het plan steunt.
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/839531054872539140
Het is te hopen dat ook FVD en PVV de maatregelen uit Van Mils alternatieve stembusakkoord overnemen, om Nederland een veiliger land te maken voor iedereen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten