Video: Geert Wilders wil regeren! Samen met Henk Krol, Thierry Baudet… en Mark Rutte

wilders-zoomin
Foto: Geert Wilders voor de camera's van Zoomin.tv. Screenshot Zoomin.

Aan de zijlijn blijven staan? Niet als Geert Wilders het kan helpen. Sterker nog, hij heeft een voorstel voor een kabinetssamenstelling om straks Nederland te regeren. Daarin is uiteraard plek voor bekende figuren als hijzelf en VVD-opponent Mark Rutte. Maar ook voor personen aan wie minder vaak gedacht wordt is plek in Wilders’  kabinet. Neem Henk Krol en Thierry Baudet.

De PVV krijgt vaak het verwijt dat de partij het liefst zo min mogelijk uitvoert en als het even kan op de handen gaat zitten. Van dat alles laat Wilders in ieder geval vandaag niets zien. Hij was de tweede die na Mark Rutte zichzelf mocht melden bij verkenner Edith Schippers, en daar kondigde Wilders een kabinet aan waarin wat hem betreft ook plek voor hemzelf was. Zijn ideale combinatie om de komende vier jaar Nederland te regeren bestaat uit VVD, PVV, CDA, SGP, 50PLUS en het Forum voor Democratie.

Een coalitie van zes partijen dus, maar wat de PVV-leider absoluut het beste voor Nederland de komende tijd:

“Ik wil meedoen en aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Neem onze kiezers serieus.

Ik heb daarbij gezegd dat een combinatie van VVD, CDA, PVV, 50PLUS, SGP en Forum voor Democratie een optie zou kunnen die wat ons betreft wordt onderzocht. Een combinatie die niet alleen in de Tweede Kamer, maar ook in de Eerste Kamer op een meerderheid van 38 zetels zou kunnen rekenen.

En dat is omdat wij denken dat op thema’s als immigratie, ouderenzorg, law and order ondanks alle verschillen met de partijen die ik net noemde wel ruimte is om in ieder geval te proberen met onderhandelingen om tot een regeerakkoord te komen.”

De PVV als bruggenbouwer? Het is een opmerkelijke verandering van toon, maar wellicht is een nieuwe rechtse coalitie wel juist wat Nederland nodig heeft om de komende jaren niet opnieuw het knechtje van Brussel te zijn of de voetveeg van Ankara te worden. Wat mij betreft is deze combinatie dan ook het onderzoeken waard (aangezien alle deelnemers hebben gewonnen bij de verkiezingen, met uitzondering van de VVD die dan wel weer de grootste partij is geworden), al is het maar om te kunnen zeggen dat we het in ieder geval hebben geprobeerd.

Maar iets zegt met dat ondanks Wilders’ voornemen intensief te gaan samenwerken met o.a. Kees van der Staaij, Henk Krol en Thierry Baudet we straks helaas toch toegaan naar een kabinet met VVD, CDA en D66.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

53 reacties

 1.   

  Wilders kan het vergeten, de VVD zal niet met hem regeren. Al hebben zij met CDA punten van hem overgenomen, echt gemeend was het niet, verkiezing retoriek, holle woorden, leugens. Wat wij al gewend zijn. En de VVD is geen rechtse partij meer, nog even en smelten zij samen met de PvdA na vierjarige breinwashing. Niets goeds vanuit die hoek.

  1.   

   Heel goede weergave!!!

 2.   

  Als Rutte en Wilders samen in een Kabinet gaan zitten maken ze zich alletwee schuldig aan schandalig kiezersbedrog.

  1.   

   klopt! VVD CDA D66 GroenLinks zie ik zelf niet als een ideale coalitie Maar wel het meest haalbaar. Waarom? PvdA will niet regeren en de combinatie bet de CU heeft Maar een heel krappe meerderheid wat het erg instabiel maakt. Daarnaast heeft CU ook aangegeven eerst met GL te proberen

  2.   

   Voor de verandering met ik het een keer geheel en al met je eens Pa Pinkelman!

  3.   

   Onzin, als kiezer van de PVV wist ik al van te voren mocht de VVD winnen dat het gezeik weer van voren af aan zou gaan. Dit heeft niets met verkiezingsbedrog te doen, maar met het uitsluiten van de PVV, vanuit de linkse partijen. Als je over verkiezingsbedrog praat neem dan voorbeelden die er meer op lijken, zoals de zogenaamde Turkije rel, het de bek open doen van een voorzitter van Groenlinks,die ook nog eens in de stemlokalen actief was, wie weet wat zei op 15 maart nog meer uitgespookt heeft, nu er overal zoveel stemmen in containers gevonden zijn,dan kan je over verkiezings bedrog praten.

   1.   

    Dan heeft hij je flink te grazen genomen, @jennifer. In januari twitterde hij dat hij niet met Rutte gaat samenwerken en nu doet hij huilie-huilie dat de VVD hem heeft uitgesloten. Dit is de eerste verkiezingsbelofte die de vuilnisbelt opgaat.

    Andersom geldt dat ook: Rutte heeft zijn kiezers belooft niet met de PVV samen te werken, als beloning had hij 33 zetels te pakken. Rutte kan het dus ook niet maken om met de PVV samen te werken.

    1.   

     In November en December waren dit de uitspraken al van de VVD je zal wel last hebben vann je kortgeheugen net als de kiezers weer gehad hebben dit keer.Mij heeft hij zeker niet te grazen genomen.Ik wist van te voren dat als VVD gaat winnen ze weer beginnen met het zelfde spel wat ze altijd doen.Dus.

   2.   

    goed gezien

   3.   

    De VVD is rechts. De PVV sluit ook heel wat partijen uit. Wijzen wijzen, dat is waar de PVV en haar electoraat goed in zin. kijk eens in de spiegel, zolang Geertje groepen mensen uitsluit moet hij zijn mond houden. Laten we eerlijk zijn de PVV heeft er een paar zetels bij, is niet de grootste, dus zeur niet.

 3.   

  Wilders neemt zijn achterban keihard in de maling. Hij was het namelijk zelf, die met droge ogen, VVD-Rutte uitsloot. Deze man draait er op los, nu hij tóch met Rutte wil regeren.

  1.   

   Nope, Wilders sloot Rutte uit.

  2.   

   Niet helemaal waar het ging over en weer als jij mij uitsluit sluit ik jou ook uit, en de eerste die er mee begonnen zijn is de VVD ik weet het nog goed wat ze een hele tijd voor de verkiezingen al zeiden, als Wij weer in de regering komen, is een kabinet met de PVV uitgesloten de woorden van Rutte en Zijlstra toen, daarop gaf Wilders het antwoord anders om dan ook.

   1.   

    @jennifer, op het moment dat Geert zijn “minder, minder”-uitspraak niet wenste in te trekken, en vervolgens zijn controversiële verkiezingsprogram het levenslicht zag, heeft Rutte Wilders uitgesloten. Wilders heeft Rutte uitgesloten, althans, zolang Rutte partijleider was van de VVD, wil Wilders niet met Rutte samenwerken.

    En nu wil hij dat juist weer wél. Met andere woorden: de korandraaier heeft zijn kiezers flink belazerd. Eerst zeggen dat je niet met de VVD wil, en vervolgens boos zijn dat je niet met de VVD mág.

    1.   

     Waarom zou hij die hebben moeten intrekken, wat hij gezegd heeft is toch de waarheid, dat vind zowat heel Nederland dat er minder Marokkanen moeten zijn, het zou wat anders zijn als ze niet zo crimineel waren maar ja helaas de waarheid ligt anders en dat is een feit toch. Als Rutte hem daarvoor uitsluit zegt dit meer over Rutte als over Wilders. Dus kies jij dan ook maar voor het liegen en bedriegen naar eigen burgers net zoals Rutte doet. Wou dat er eens wat meer eerlijke Nederlanders bestonden die rechtuit zouden zijn en niet zo n kontkruipers zo als jij je altijd opstelt.

     1.   

      Dat is de waarheid van Geert en zijn aanhang. Geert roept wat mensen willen horen, populistisch geneuzel noemen we dat. De PVV zal nooit wat betekenen, en dat is natuurlijk weer de schuld van links hé meisje Jennifer.

   2.   

    Jennifer, laat maar gaan. Wilders is slim. Rutte krijgt zijn deel echt wel.

 4.   

  Rutte gaat naar Brussel weg vrij voor VVD en PVV. Wilders weet meer natuurlijk

  1.   

   In dat geval zou Edith Schippers premier worden?

   1.   

    Edith Schippers verlaat de politiek.

    1.   

     Gelukkig wel, ja.

    2.   

     Dat heb ik ook gelezen. Maar of het waar is of een rookgordijn zal de nabije toekomst leren. Vergeet niet dat ze tweede stond op de VVD lijst. Als een soort Rutte-vervanger zeg dus maar.

   2.   

    Ja tuuuurlijk, Met Sylvana Simons als Vice -premier…..

  2.   

   Heb je weer rondgehangen op Xandershit, @Wim?

 5.   

  Je moet eens kijken wat andere partijen allemaal aan beloftes gaan laten vallen.

  1.   

   Bij al die andere partijen blijft straks ook nier meer als een A4 over, zo gaat het iedere vierjaar al, dus niks nieuws,dat er een hoop beloftes gelijk overboord gegooid worden.

 6.   

  Vandaag gehoord: ik had wel PVV willen stemmen, maar ik durfde niet. Toen maar gekozen voor de Partij van de Dieren. Vind je het gek dat het nooit goed komt.

 7.   

  Vrees dat een kabinet VVD, CDA, PVV, SGP, 50plus en Forum voor Democratie geen kans heeft.

  Veel partijen hebben de PVV uitgesloten of ze hun been stijf houden dat is de vraag.

  Tja de PVV is terecht faliekant tegen de moord lustende islam de vreselijke bloederige moordende ideologie.

  Nu weet ik onder hoge druk wordt alles vloeibaar.

  De PVV bij voorbaat uitsluiten vind ik bizar en schandalig en een belediging naar al die PVV stemmers die zo graag een andere koers wilde gaan varen een anti islam koers.

  Wanneer gaat Den Haag nu eindelijk eens inzien dat de islam een groot gevaar voor nederland is. Blijkbaar moet er eerst een vreselijke bomaanslag komen met tientallen doden voordat Den Haag wakker word en de oogkleppen af gaan.

 8.   

  Dat zie ik niet gebeuren, een coalitie met de VVD zonder Rutte zou ik aanvaardbaar vinden.
  Maar met Rutte als MP, nee!

 9.   

  Het huidige systeem is altijd kiezersbedrog. Als kiezer bepaal je de partij die als eerste kiezen mag en daarna zoeken zij het zelf uit. Winnaar of verliezer, het maakt niet uit. Iemand uitsluiten, waarom niet, het maakt niets uit. Maar de waan van democratie moet overeind blijven.

  1.   

   Zo staan de zaken er inderdaad voor, @Ni28. We hebben geen president en secretary’s die de koers uitstippelen. Het is altijd een coalitie, waaraan verliezers kunnen deelnemen. In pincipe zou Lodewijk Asscher, voor een tweede termijn vicepremier kunnen worden.

 10.   

  Rutte en Wilders in een kabinet gaat het niet worden PUNT !

 11.   

  Tja wat mij betreft is dit wel een goede zaak. Want Nederland heeft tenslotte toch voor merendeel rechts gekozen. En op de vraag of VVD Mark Rutte dan toch met de PVV wil regeren is simpel. Laat dat nu de eerste verkiezingsbelofte zijn die die van mij mag verbreken dan. Want daar is heer Rutte goed in.

 12.   

  DE PEILINGEN EN DE VERKIEZINGSUITSLAG

  (Door: R. Engelen)

  Wat is er gebeurd in de periode van half december 2016 t/m 15 maart 2017? Weet U nog, de PVV stond in december in de peilingen op ca. 40 zetels, maar behaalde uiteindelijk maar 20, terwijl de VVD van ca. 15 tot 33 steeg. Mogelijke verklaringen:

  Degenen die aangaven op de PVV te stemmen, hebben dit gedaan om de VVD te dwingen een meer rechtse koers te volgen. Argumentatie: “Mede door de ‘flinke’ opstelling van Rutte c.s. in de zaak Turkije hebben die kiezers toch de voorkeur aan de VVD gegeven.” Kiezers moeten dan wel volkomen ontoerekeningsvatbaar zijn als ze alle leugens en corruptie van en in de VVD wegstrepen tegen dit ‘krachtige’ optreden van Rutte.
  De PVV is nog steeds een partij zonder leden.
  Dat was ze in december ook.
  Wilders en de PVV hebben zich te weinig laten zien. Je moet wel van een andere planeet komen als je niet weet waar de PVV inmiddels voor staat.
  De opdrachtgevers hebben de peilingbureaus op het hart gedrukt de cijfers voor bijv. de PVV eerst kunstmatig op te schroeven om ze in de loop naar de verkiezingen geleidelijk te laten dalen tot het min of meer gehoopte of verwachte niveau. Bij de VVD zou dan het omgekeerde het geval zijn geweest. Of de cijfers voor de PVV zijn op het niveau van december 2016 gebleven, maar geleidelijk naar beneden bijgesteld. Argumentatie: “Veel mensen stemmen liever op de partij die aan het winnen is dan op de partij die begint te verliezen.” Niet waarschijnlijk, maar zeker niet onvoorstelbaar, gezien de notoire onbetrouwbaarheid van de MSM en diverse politieke partijen.

  1.   

   Peter Selie is nog bezig de verkiezingsnederlaag van de PVV te verwerken. Hij hoopt dat de schuld daarvan niet bij de PVV ligt. Dat maakt het iets gemakkelijker te verteren.

   1.   

    @pollewop, dit is wat er gebeurt als, zeg maar, de populistische droom uiteenspat. De PVV-stemmers dachten dat het volk achter de vrijheidspartij stond. Peilingen die het tegendeel beweerden, werden nonchalant weggewuifd: “manipulatie!” De teneur was dat het volk wel zou afrekenen met het partijkartel en dat een extreemrechtse partij als de PVV, plus wat meer serieuze populistische partijtjes, het stokje zouden overnemen.

    Nu blijkt dat het volk achter het zogenaamde partijkartel staat, gaat dat er bij de PVV-stemmers niet in. Al die tijd was “het volk” namelijk een luchtkasteel.

 13.   

  Fraude bij het tellen en doorgeven van de stemmen. Ik moest iemand van een stembureau ophalen en kwam een half uur voor sluitingstijd binnen. Na sluitingstijd werden in de grote hal van de school de nummers van de partijen neergelegd en werden alle stembiljetten uitgevouwen. Ik bood aan te helpen, wat natuurlijk helemaal niet mag, maar wat in dank werd aanvaard. Vervolgens deelde een van de commissieleden ze een voor een uit aan een ander lid van de commissie en aan mij onder vermelding van het nummer van de partij waarop was gestemd en noteerde dit. Wij stapelden de stemformulieren op bij het door de uitdeler genoemde nummer. Hierop was geen controle. Daarna hebben alle leden van het stembureau en ik de stemmen van een aantal partijen per partij en kandidaat geteld en opgeschreven op een geel formuliertje. De stemmen per partij moesten natuurlijk overeenkomen met wat de uitdeler had genoteerd. De getallen van de gele formuliertjes werden overgenomen in een verzamelprotocol en op een I-pad, waarna ze per I-pad werden doorgegeven aan het verzamelpunt. Het is aan te nemen dat een dergelijke praktijk op vele andere stembureaus heeft plaatsgevonden. In dit stembureau geschiedde alles volkomen eerlijk, geen spoor van malversatie. De angst van velen was dat de PVV de grootste zou worden.
  De verdachtmaking, beschimping en uitsluiting van de PVV door de regering, de overige politieke partijen en de MSM kunnen voor medewerkers van een stembureau een stimulans zijn geweest een grote overwinning van de PVV met alle middelen, dus ook d.m.v. fraude, te verhinderen. Fraude door slechts 1 persoon is uit te sluiten. Maar 2 personen die elkaar misschien al kenden of die voor sluitingstijd met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen, kunnen wel degelijk frauderen, want hun werk wordt niet door een derde gecontroleerd. Dit kan als volgt gebeuren: De uitdeler geeft aan zijn kompaan een stembiljet voor de PVV maar noemt de VVD en noteert ook een stem voor de VVD. Zijn partner legt het biljet op de stapel van de VVD. De kans dat een andere medewerker dit constateert is gering want iedereen is druk met zijn eigen taak bezig. Bij het tellen zorgen uitdeler en partner ervoor dat een van hen de stemmen van de VVD telt en tevens dat het totaal van de stemmen voor de te kiezen kandidaten overeenstemt met het stemmentotaal voor de partij. Let wel, er wordt niet meer gecontroleerd. De stembiljetten per partij worden vervolgens ongeordend opgerold en in zakken gestopt die dezelfde avond worden opgehaald om in een archief te verdwijnen, waarna er daarna naar ik vermoed geen controle meer plaatsvindt.

  Ik beweer niet dat er op enkele of veel stembureaus is gefraudeerd, maar de mogelijkheid daartoe bestond zeer zeker. En dat werpt een vreemd licht op een overheid die een fraude-proof systeem (stemmen per computer, gesloten circuit, niet met internet verbonden) vervangt door het op 15 maart 2017 gebruikte. Het doet denken aan het gebruik van paard en wagen i.p.v. de auto (maar dat is wat Groen Links ook wil) en is helemaal in lijn met de toenemende en toegestane, zo niet bevorderde islamisering die de terugkeer naar middeleeuwse toestanden betekent.

  1.   

   @Selie
   Ik ken een man die goed is ingevoerd in de organisatie rond het stemmen. Hij stemt zelf PVV, maar hij is, laat ik het zo noemen: een gematigde PVV-stemmer, en daarom kan ik prima met hem door één deur.

   Hij vertelde me dat er afgelopen woensdag vroeg in de middag, dus op de stemdag zelf, voor het eerst onregelmatigheden werden gemeld bij de procedure rond de bemanning van de stemlokalen.
   Wat was geval? In een aantal gemeentes bleken de leden van vele stembureaus elkaar te kennen van bepaalde online plekken die sterk pro PVV zijn. Daar kwam de voorzitter van een van die stembureaus bij toeval achter toen hij een gesprek tussen twee leden van zijn stembureau opving.
   Aanvankelijk zocht hij daar niets achter, maar hij is de volgende dag, de dag zelf had hij daar echt te druk voor, toch eens gaan praten met de voorzitter van zijn district.

   Dit heeft de bal aan het rollen gebracht. Ik kan er hier niet veel over zeggen, maar het lijkt erop dat verspreid over een periode van maanden tientallen of misschien wel honderden fanatieke aanhangers van de PVV massaal en georganiseerd hebben gesolliciteerd op de baan van medewerker van stembureaus in hun gemeente. Tijdens het tellen, vanaf 9 uur ‘s avonds, hebben zij vermoedelijk controles weten te ontlopen, daar waar de een de ander moest controleren.
   Bij een extra controle van een van deze stembureaus de volgende dag kwam aan het licht dat er veel minder stemmen waren uitgebracht op de PVV dan in de boeken terecht was gekomen. De boeken gaven dus veel hogere aantallen aan, en die hogere aantallen zijn uiteindelijk onderdeel geworden van de landelijke uitslag.

   Wat dit betekent voor vele andere stemlokalen, wordt nu onderzocht. Men is bezig het netwerk van PVV-aanhangers in kaart te brengen die én actief zijn in diverse fora, én hun baantje van één dag hadden op een stembureau. Wordt vervolgd.

   1.   

    Dit zaakje stinkt, Beukman, wat ik je brom!

    1.   

     @Pollewop
     Sinds ik dit gehoord heb, kijk ik ook wat anders naar bepaalde forumleden op DDS. Zouden zij…..?
     Ik denk trouwens niet dat Wilders zelf op de hoogte was.

     1.   

      Ik ben daar niet zo zeker van, Beukman, sommigen zijn hier zo fanatiek tegen beter weten in bezig Wilders te promoten dat ik bijna niet kan geloven dat ze dit belangeloos doen. De PVV heeft veel geheime fondsen vanuit het buitenland dus ik sluit niet uit dat ze daarmee trollen op het internet ferm betalen.

     2.   

      @Pollewop
      Nou ok. Geert krijgt van mij het voordeel van de twijfel. Vooralsnog denk ik niet dat hij de verkiezingen opzettelijk heeft lopen flessen. Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen.

    2.   

     Ze zijn ook al bezig het netwerk van GroenLinks na te gaan, na de twitter steniging van de voorzitter van het stemlokaal in Hilversum, schijnbaar stinkt het daar ook behoorlijk wat fraude aan gaat.

     1.   

      @Jennifer
      De twittersteniger zal ongetwijfeld in dezelfde virtuele cel terechtkomen als Martin Bosman, de luie maar geniale strateeg van de PVV, die bepleitte om de neus van Clairy Polak eraf te hakken.

 14.   

  Met de nsb,er Pechthold in de regering,en eurofiel Rutte,n Buma,die zich in de partij die zich gelijk een prostituee,aan de meest biedende verkoopt,ook eurofiel,vraag ik mij wel eens af:hoelang het nog gaat duren,voordat de bevolking van europa,ook met pyama en een ster moet gaan lopen.
  Het is definitief eind Voor alles waar nederland 40 jaar geleden nog voor stond en was!
  Een prachtig,sociaal,sterk,weinig staatsschuld,ja,Spaanse gastarbeiders,Chinezen,NOOIT GEEN problemen gehad,totdat ja DIE KWAMEN,nou dat is bekend nu!! En dit allemaal door de zgn gekozen lijders door het volk,maar vanaf die tijd nooit meer voor het volk!!!!
  Dat we ni in een nieuwe NAZISTAAT leven onder de schuilnaam europa leven,wil,of schijnt niemand zich te beseffen!!!
  De schoften die dit gecreerd hebben,schieten en steken de jonge bevrijders van europa in 45,alsnog en kogel,en een mes inde rug!!! TRIEST IN EN IN TRIEST!!!

  1.   

   @Nomis.
   Met zo’n fantasie kan je rijk worden in Hollywood bij het bedenken van sci-fi films!

   1.   

    Nomis geeft duidelijk een emotionele hartekreet af, maar Robert Leiden heeft niet het gevoel of de kwaliteiten om dat te herkennen en meent Nomis reactie te moeten denigreren en belachelijk maken.

    Robert Leiden, je bent een grote lul. En een nul.

    1.   

     Borrelnootje, als je uit wanhoop gaat schelden schaar je je bij die fijne verdedigers van de joods/christelijke cultuur (wat dat dan ook maar mag zijn) en bij die warhoofden die in een soort Alice in Wonderland leven maar niet in staat zijn iets samenhangends op te schrijven. Jouw taalgebruik brengt enige invloed van die 15% aanhangers van extreem-rechts zeker niet dichterbij. Als je Nederland een nazi-staat noemt zoals Nomis doet ben je toch echt van lotje getikt.

    2.   

     @borrelnootje
     O ja, meningen die tegen de heersende PVV stroom ingaan worden op deze site niet gewaardeerd, was ik even vergeten.

 15.   

  Ik geloof werkelijk niet dat Wilders de ambitie heeft om te regeren!
  Dit is een strategisch spelletje om later te kunnen zeggen, whaha ze sluiten me buiten, en daar later de vruchten van te plukken.
  Zijn stemkudde gelooft toch alles!

  Wilders gaat echt niet zijn “anti islam” parade paardje laten varen!

 16.   

  Doorgeefluik voor propaganda:

  Wetenschapper Tabe Bergman onderzoekt de Nederlandse media en komt tot harde conclusies; De elites bepalen wat er op tv, in de krant en op de radio komt. Media zijn slechts een doorgeefluik.

  De krantenmarkt in Nederland is een monopolie is geworden. Persgroep en Mediahuis/Concentra hebben vrijwel alle Nederlandse kranten in handen. Het feit dat de journalistiek commercieel is, oefent een grote en negatieve invloed uit op de kwaliteit van de berichtgeving, aldus de wetenschapper. Bewezen is dat de media geen weerspiegeling zijn van wat er leeft in de samenleving.

  De Nederlandse journalistiek weerspiegelt vooral de verschillen van meningen van de elites onderling. Wat de bevolking denkt doet er nauwelijks toe.

  Bij de Nederlandse omroepen staan sinds oudsher de elites aan het roer.Het idee van de journalistiek als waakhond van de democratie is allang achterhaald.

  Het internet biedt betere mogelijkhedenvoor kritische journalistiek. “Goede informatie is beschikbaar, maar het bevindt zich in de marges van of buiten de mainstream media.”

  https://www.academia.edu/11597694/The_Case_for_a_Dutch_Propaganda_Model

 17.   

  Binnen een democratische politiek bestel dien je ook democratisch te handelen.
  De politiek geeft zelf al jaren aan dat de kloof t tussen de politiek en de kiezer te groot is geworden.
  Het uitsluiten van welke partij dan ook “of je nu wel of niet eens bent met de politieke ideologie”, zal niet bijdragen om deze kloof kleiner te maken en het vertrouwen in de politiek te herstellen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!