Walgelijke Tunahan Kuzu geeft Jan Roos een trap na: "het biggetje is gewassen, de roos is geknakt"

Geen categoriemrt 17 2017, 17:00
De DENK-voorman zegde het slotdebat, waar hij zou debatteren tegen Jan Roos, een dag van tevoren af. In een nieuw, dieptriest filmpje reageert hij op critici die zeiden dat hij wél had moeten gaan.
DENK lijkt patent te hebben op publiceren van trieste filmpjes met persoonlijke aanvallen op andere politici. Vandaag was Jan Roos aan de beurt om door de Nederturkse partij te worden geschoffeerd: Tunahan Kuzu noemt de VNL-leider een "biggetje" en heeft zelfs een geknakte roos (haha, snap je 'm?) neergelegd in de Tweede Kamer. In de video gaat Kuzu in op zijn last-minute afzegging voor het slotdebat daags voor de verkiezingen. Eigenlijk zou Kuzu debatteren tegen Jan Roos, maar op het laatste moment trok hij zich terug. Een domper voor Jan Roos, want een fel debat tegen Kuzu zou VNL wellicht wél aan een zetel hebben geholpen, in plaats van de nul zetels die de partij uiteindelijk kreeg.
Dat was dan ook precies de reden waarom Kuzu uiteindelijk niet meedeed aan het debat, onthult hij in zijn laatste video:

"Jan Roos zag het als zijn laatste kans om in de Kamer te komen door over de rug van DENK allerlei uitspraken te doen, om toch nog die ene Kamerzetel binnen te halen. Uiteindelijk zien jullie wat het resultaat is geweest. We hebben nu naast Wilders geen Jan Roos, die een slap aftreksel zou zijn van de PVV. Ik zag heel veel reacties voorbijkomen van mensen die ons volgden, die niet begrepen dat wij daar niet waren geweest. Maar mensen, heb vertrouwen in ons. Alles wat wij doen, doen we met een reden. Jan Roos gaf aan dat hij het lammetje zou slachten. Het biggetje is gewassen. Het enige wat over is, is een geknakte roos."

[caption id="attachment_162599" align="aligncenter" width="1024"]Kuzu is zó blij dat Jan Roos geen zetel heeft, dat hij een geknakte roos in de Kamer heeft neergelegd. Screenshot Facebook/DENK. Kuzu is zó blij dat Jan Roos geen zetel heeft, dat hij een geknakte roos in de Kamer heeft neergelegd. Screenshot Facebook/DENK.[/caption]
Tunahan Kuzu heeft alle reden om vrolijk te zijn: hij heeft immers drie zetels gewonnen voor DENK. Maar om nu zo triomfantelijk te doen richting iemand die niet eens is verkozen, is echt triester dan triest. Dit heeft niets met politiek te maken, want de campagne is voorbij en Jan Roos heeft geen zetel gewonnen. Het gedrag van Kuzu bewijst eens temeer dat hij niets te zoeken heeft in de Tweede Kamer. Zijn aanwezigheid in de politiek is een schande voor onze democratie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten