Arrogante EU-betweter Frans Timmermans beledigt Donald Trump maar weer een keer

Geen categorieapr 29 2017, 16:00
Hij heeft weliswaar geen enkele invloed in de Europese politiek, maar toch zien sociaaldemocraten in Europa hem als dé vijand. Ik heb het natuurlijk over Donald Trump.
De persoonlijke secretaris van EU-opperhoofd Jean-Claude Juncker, PvdA'er Frans Timmermans, heeft vandaag maar weer eens uitgehaald naar Donald Trump.
https://twitter.com/kamerbreed/status/858278511739645953
Let wel, Trump is dus president van het machtigste land op aarde dat ook nog eens het enige land is dat Europa al decennialang beschermt tegen de imperialistische ambities van de Russen. Zonder Amerika had de Sovjet-Unie Nederland in de Koude Oorlog ingelijfd... en zou Vladimir Poetin Oekraïne, Georgië, Macedonië en Polen tegenwoordig veranderd hebben in Russische provincies. De enige reden dat dit niet gedaan is -- en ook niet zal gebeuren -- is dat Amerika de veiligheid van Europa bewaakt.
Maar wat doet Timmermans? Die geeft om de haverklap af op de leider van dat land; op onze grote weldoener.
Het is om kotsmisselijk van te worden. Hij neemt het maar op de koop toe dat Amerika jaarlijks bakken met geld spendeert aan onze veiligheid -- door wapens en strijdkrachten in Europa te houden. Je zou denken dat hij -- en die hele technocratische kliek in Brussel -- Amerika daar dankbaar voor zijn, maar niets is minder waar. In plaats daarvan lezen Timmermans en Juncker Trump continu de les. Als je hen gelooft zou je zweren dat hij de belichaming van het kwaad is. Dat steekt des te meer omdat je geen negatief woord hoort van Brussel over, zeg, het totalitaire regime van Saoedi-Arabië. Dat is allemaal geen punt, maar Amerika dat een populistische president heeft? Dat is onacceptabel (!!111)!!1!).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten