Baudet-hater Joshua Livestro vliegt wéér uit de bocht

Geen categorieapr 29 2017, 19:00
De Jalta-eigenaar blijft maar doorgaan. Zullen we hem anders maar een cursusje 'de-obsederen' aanbieden?
De laatste dagen is er iets van controverse ontstaan over een belachelijke website van, voor en door jodenhatende neonazi's. Het gaat om AltRechts.com. Gisteren kreeg ik nog een DM op Twitter van een verslaggever van De Telegraaf, of ik wist wie er achter die site zat? Nee dat wist ik niet, zei ik, maar ik had al wel gezien dat het een knettergekke site is. Zo werd ik daar onlangs onder vuur genomen omdat ik zogenaamd een neoconservatieve oorloghitser zou zijn die, hoe kan het ook anders, in naam van het Grote Joodse Complot overal en nergens oorlogen wil veroorzaken. Ook had ik gezien dat ze een artikel hadden gepubliceerd om de verjaardag van Hitler te vieren... en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Sterker nog, ik vond de posts zo ongelooflijk over the top, dat ik me hardop afvroeg of het niet gewoon een enorme trolactie was een van linkse gek. Zo niet, dan zijn de mensen erachter, schreef ik aan de Telegraaf-journalist, echt knettergek.
Afijn, het is dus duidelijk: die mensen zijn helemaal doorgedraaid. Het gevolg: na de terechte negatieve aandacht voor de haatsite is die nu offline gehaald.
Prima. Als hostingbedrijf zou ik zo'n site ook meteen naar beneden halen. Je zou er maar mee in verband worden gebracht.
Laat dat laatste nou precies zijn wat Baudet-hater Joshua Livestro probeert te doen met Thierry Baudet. De gekken van AltRechts hadden namelijk een keer iets positiefs over Baudet geschreven... en dat wil Livestro er best nog even inwrijven. Guilt by association, noemen ze dat:
https://twitter.com/JoshuaLivestro/status/858283963571372032
Gelukkig zijn er nog een hoop mensen die begrijpen dat dit echt een walgelijke strategie is om Baudet zwart te maken:
Screen Shot 2017-04-30 at 11.08.55
En:
Te triest voor woorden, natuurlijk, maar ja, we weten allemaal onderhand dat Livestro zich wat Baudet betreft écht niet kan inhouden. Als hij in de verste verte ook maar iets van een mogelijkheid ziet om hem te beledigen doet 'ie dat. En als dat betekent dat hij op buitengewoon creatieve wijze (niet-bestaande) verbanden moet leggen om dat voor elkaar te krijgen, soit. Aanpakken die hap! Die vuile rechtse, eurosceptische conservatief!
Het begint onderhand een beetje vermoeiend te worden. Tot een jaar of twee geleden was Livestro zélf buitengewoon conservatief, eurosceptisch, en kritisch op het politiekcorrecte establishment. Maar opeens is iedereen die dezelfde denkbeelden nú heeft De Belichaming Van Het Kwaad. Het slaat werkelijk nergens op en is ook nog eens volstrekt inconsequent, maar blijkbaar is Livestro de enige die dat niet begrijpt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten