Extreem-links draait door: pro-vluchtelingen-gekkies verstoren bijeenkomst van "fascistisch" UKIP

Geen categorieapr 28 2017, 14:00
Want pleiten voor minder immigratie is "racisme" en "fascisme".
Extreem-linkse activisten in Londen lieten zich vandaag van hun totalitaire kant zien: een groep activisten verstoorde de aftrap van de UKIP-campagne. De rechtse UK Independence Party van Nigel Farage pleit voor een immigratiestop en wil de Brexit zo snel mogelijk uitvoeren. Voor de linkse activisten was dat reden om de campagnebijeenkomst te verstoren met luid geschreeuw en borden met "refugees welcome".
Deze meneer gaat volledig los op UKIP. Werkloosheid is de schuld van de rijken, zegt hij, niet van immigranten!
https://twitter.com/DMcCaffreySKY/status/857891394006003712?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.westmonster.com%2F
Ook islamitische activisten waren van de partij – waarschijnlijk maken zij zich vooral druk om UKIPs voorstel om een boerkaverbod in te voeren.
https://twitter.com/DMcCaffreySKY/status/857893574389760001?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.westmonster.com%2F
Zo zie je maar weer waar het links wérkelijk om gaat. Ze beweren voor tolerantie te zijn, maar in feite accepteren ze geen enkele mening die tegen de hunne ingaat. Alleen het linkse geluid mag worden gehoord, dus het rechtse geluid wordt verstoord. En dat terwijl de voorstellen van UKIP – een immigratiestop, een boerkaverbod – waarschijnlijk op de instemming kunnen rekenen van miljoenen Britten.
Links is zó losgezongen van de werkelijkheid dat ze alles wegzetten als "fascisme" en "racisme" waarmee ze het niet eens zijn. Ondertussen zijn die linkse activisten zelf met een miniscule minderheid, terwijl rechtse standpunten op veel instemming kunnen rekenen onder de bevolking. Een minderheid die de meerderheid monddood wil maken – dat is pas écht fascisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten