FVD haalt hard uit naar Raad van State: "Laat ze zelf als partij meedoen aan de verkiezingen!"

Geen categorieapr 08 2017, 16:00
De Raad van State als objectief adviesorgaan van de staat? Forum voor Democratie gelooft er niets van.
Zo, dat is nog eens een recht voor zijn raap tweet van Forum voor Democratie:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/850228657222148096
Politiekcorrect, eurofiel links zal wel weer huilen dat het zo allemaal niet kan, maar Thierry Baudet en zijn vrienden hebben natuurlijk helemaal gelijk. Zoals het artikel waar Forum naar linkt uitlegt verzet de Raad zich namelijk tegen meer "directe democratie." Volgens vicepresident van de Raad Piet Hein Donner (jawel, de oud-CDA minister) zou dat namelijk gevaarlijk zijn.
Nou zou ik denken dat het eerst en vooral gevaarlijk is om een regering te hebben die zich niets aantrekt van de volkswil, maar blijkbaar denken de boven-ons-gestelden daar heel anders over. Niet de bureaucratie, maar wij (kiezers) zijn het probleem.
Ik heb het onderhand wel een beetje gehad met betweters als de heer Donner. Deze types doen net alsof zij de wijsheid in pacht hebben, terwijl het wantrouwen in de politiek steeds groter wordt en steeds meer mensen door hebben dat de politieke klasse er al jaren een puinhoop van maakt. Oh, oh, wat weten ze het toch goed, bulderen ze, terwijl het land (figuurlijk én zelfs letterlijk) wordt afgebroken.
Het is een zegening voor Nederland dat er nu een nieuwe partij is, Forum voor Democratie, die zich tegen dit soort kwalijke arrogante verzet. Die club is écht een aanwinst voor het parlement... en eigenlijk ook gewoon daarbuiten. Tegelijkertijd wordt het tijd dat we mensen als Donner uit elke positie van macht zetten. Laat hem maar lekker thuis opscheppen hoe belangrijk hij ooit was. Het Nederland van 2017 heeft deze man absoluut niet nodig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten