FVD Jongeren (JFVD) nu al 2500 leden! Daardoor groter dan Jonge Socialisten. JOVD is in zicht!

Geen categorieapr 02 2017, 21:00
De jongerentak van Forum voor Democratie is nu al een gigantisch succes.
Het is ongelooflijk hoe snel de JFVD groeit, dat is de jongerentak van het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. De organisatie maakte gisteren namelijk bekend dat het toen al al 2.000 leden had. Dat hadden ze dus in slechts twee dagen tijd voor elkaar gebokst.
https://twitter.com/jongerenfvd/status/848114360086147073
Dat was op zich al opmerkelijk -- JFVD was daardoor zowel groter als DWARS (jongeren van GroenLinks) en de Jonge Socialisten (jongeren van de PvdA) -- maar daar komt nog eens bij dat de jongerentak van Forum voor Democratie er sinds gistermiddag nog eens 500 leden heeft bijgekregen. Daardoor staat de teller nu dus op 2500 leden:
Volgens mijn informatie is de JFVD ook hard op weg om de JOVD in te halen. De jongerentak van de VVD zou namelijk 2700 leden hebben (eind 2015 waren dat er 2566, maar het afgelopen jaar zou de JOVD er dus een stuk of 100 leden bij hebben gekregen). JFVD heeft daar dus nog maar 200 leden voor nodig. Aangezien de organisatie in drie dagen tijd van 0 naar 2500 is gegaan lijkt me dat geen enkel probleem.
Het is ongelooflijk mooi om te zien wat FVD teweeg brengt in Nederland, en dan niet alleen onder kiezers van 30 jaar en ouder, maar ook -- en misschien zelfs vooral -- onder jongeren. Dit is hoe je een beweging en partij creëert die daadwerkelijk het één en andere kunnen veranderen in het land; door de jeugd achter je te krijgen.
Nog even geduld en JFVD is officieel de grootste politieke jongerenbeweging van het land. En links maar tranen met tuiten huilen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten