Geweldig: Amerika bombardeert ISIS met grootste niet-nucleaire bom OOIT en dat ziet er zo uit

Geen categorieapr 13 2017, 21:30
Het is de eerste keer dat de "Mother Of All Bombs" wordt ingezet.
Trump bewijst keer op keer dat hij van wanten weet: vandaag werd bekend dat de Amerikaanse luchtmacht de grootste niet-nucleaire bom ooit heeft gebruikt om een ISIS-tunnelcomplex in Afghanistan te vernietigen. Het is de eerste keer dat de zogeheten "Mother Of All Bombs" wordt ingezet op het slagveld. Het ISIS-doelwit bevond zich in de Nangarhar-provincie van Afghanistan, waar op acht april een Amerikaanse sergeant werd vermoord door terroristen. Het is waarschijnlijk geen toeval dat juist deze locatie is uitgekozen voor een bombardement met de grootste bom ooit: Trump wil terroristen overal ter wereld het signaal geven dat ze een hoge prijs zullen betalen voor het doden van Amerikaanse troepen.
Hoe ziet zo'n bombardement er nu uit? Deze beelden van de explosie zijn helaas niet in optimale HD-kwaliteit, maar laten de vernietigende kracht van de bom goed zien.
Hopelijk is dit niet de laatste keer dat deze gigantische bom wordt ingezet. De barbaren van ISIS verdienen namelijk een keiharde aanpak. Deze bom is een mooi signaal dat het nu écht menens is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten