Gezocht: een rechtsliberale of conservatieve blogger om het team van DDS te versterken!

dds
Foto:

Volg jij de politiek op de voet, ben je rechtsliberaal dan wel conservatief, en schrijf je graag? Dan is dit een kans die je niet kunt laten lopen.

Zoals bekend gaat het bijzonder goed met De Dagelijkse Standaard, uw favoriete rechtse nieuws en opiniewebsite. Tijdens de afgelopen campagne volgden de mainstream media ons op de voet, wat in verschillende artikelen over (en aanvallen op) ons resulteerde. Niet zo gek, natuurlijk, want DDS is één van de leidende politieke websites van ons land.

Omdat het zo goed gaat met de site zijn we op zoek naar versterking. We willen er graag één of twee bloggers bij die wekelijks een dag kunnen werken (of twee). Ja, dat is een betaalde positie (hoewel je er  niet rijk van wordt).

Bloggers (of aspirant bloggers!) die zich in het profiel van de site herkennen — uitgesproken rechtsliberaal of conservatief, kritisch over de EU, pro-Amerika, kritisch over de vluchtelingencrisis, pro-vrije markt, pro-vrijheid — worden daarom opgeroepen om zich bij ons te melden. Wil je graag een leuk zakcentje verdienen met je hobby (schrijven en/of de politiek), stuur dan een email naar redactie@dagelijksestandaard.nl met daarin een beschrijving van jezelf, enkele voorbeelden van je schrijfsels (kan op andere sites zijn, maar ook op, ik noem maar wat, Facebook), en een samenvatting van je politieke denkbeelden. Als we iets in je zien nemen wij dan op onze beurt contact met je op… en voor je het weet ben je lid van het team.

Let wel, we zijn op zoek naar mensen die vast in de week een dag of een paar dagen diensten kunnen draaien (één dienst bestaat uit zeven blogposts) én naar mensen die mogelijk kunnen invallen als één van de vaste redacteurs ziek of op vakantie is.

Hopelijk tot mails!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

4 reacties

 1.   

  @Guus of @Beukman ,:)

 2.   

  Simon onder de zoveelste naam. Hij heeft zijn eigen naam al lang vergeten. Grapje, redactie!

 3.   

  Op zich leuk om af en toe eens flink je hart te luchten. Dat lucht op! Pffff

 4.   

  Neem ons guusje de JODENHATER

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!