Haha! Grappenmaker Max Verstappen verstoort ellenlang verhaal Olav Mol en laat hem schrikken

Geen categorieapr 20 2017, 11:30
"Anders dan nu met het team van Honda," zei Olav Mol, "Honda betaalt ook honderd miljoen aan sponsoring, hadden ze toen wél een alternatief: ze gingen naar Mercedes..."
Op dat moment wordt RTL Formule 1-correspondent Olav Mol opeens weggeduwd door een hooligan. Tenminste, daar lijkt het op. Mol kijkt dan ook geschrokken op. En wat ziet hij? Zijn 'belager' is een baldadige Max Verstappen die even een geintje wilde uithalen.
Mol haalt opgelucht adem, lacht, maar bedenkt zich dan dat Max nu zijn hele verhaal verpest heeft. "Ik zit in zo'n lange fucking tekst," zegt de journalist die even vergeet dat we niet schelden op tv, "ik zit in zo'n lange kuttekst..."
Maar, denkt Max, dat maakt toch niets uit. "Dit kan nog altijd uitgezonden worden," zegt de coureur. "Dat kan niet!" roept Mol. "Dit kan niet?" vraagt Max. "Dit kan écht niet", reageert Mol.
Vervolgens begint Mol - met een lach op zijn gezicht - te vloeken. Piep, piep hoor je als je de video kijkt. "Maar we mogen wel schelden op televisie toch?" Oeps. "Jij en ik mogen schelden," aldus Mol. Mooi, denkt Max, die dankbaar gebruik maakt van de gelegenheid om er zelf wat vloek- en scheldwoorden in te gooien.
Dan laat Olav Max zien waar hij was in zijn verhaal: bijna klaar, maar nog net niet. Max lacht zich kapot en zegt: "Sorry!" Dan spreekt hij Olav moed in: "Je kan het Olav, je kan het!"
Olav lacht nogmaals, en begint gewoon maar weer. Wat kan 'ie anders.
Een mooie actie van Max die even laat zien dat hij weliswaar een miljonair is, maar diep van binnen ook gewoon een jongeman die van een geintje houdt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten