Haha, Jeroen "meer Europa!" Dijsselbloem doet huiliehuilie: "Alsof ik een oorlogsmisdaad heb begaan!"

Geen categorieapr 10 2017, 10:00
Er is geen beter vermaak dan leedvermaak.
De PvdA-minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep, Jeroen Dijsselbloem, zit in zak en as. Hij vindt het namelijk niet eerlijk dat er onlangs een mediacontroverse over hem ontstond omdat hij enkele minder vriendelijke uitspraken had gedaan over de big spenders van Europa. Daarmee doel ik natuurlijk op de zuid-Europese landen die hun eigen economieën om zeep helpen om hun achterlijke welvaartsstaat maar in stand te houden.

Jeroen Dijsselbloem heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de ophef die ontstond na zijn 'drank en vrouwen'-uitspraak. "Het lijkt wel alsof ik een oorlogsmisdaad heb begaan."

Ach gossie toch, wat sneu! En dat komt dan ook nog eens van een prominent lid van de sociaaldemocratische partij; dat is nou bij uitstek de club die anderen er continu van beschuldigt dat ze te hard zijn over mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven.
Vervolgens huilt Dijsselbloem dat hij werkelijk geen woord terugneemt van zijn uitspraak (iets over dat zuid-European liever hun geld uitgeven aan alcohol en prostituees dan aan het oplossen van hun financiële problemen, wat natuurlijk juist is): "Wat moet ik dan terugnemen? Iets dat ik niet gezegd heb? Iets dat ik niet bedoeld heb?"
Haha! Nogmaals, dit is dus afkomstig van een man die bij een partij hoort die continu verklaart dat er weer een nieuwe slachtoffergroep is in ons land, waar we vooral niets negatiefs over mogen zeggen. Als Wilders hetzelfde had gezegd over, zeg, 'nieuwkomers,' dan was Dijsselbloem de eerste geweest die hem van racisme beschuldigd had. Hij krijgt dus een koekje van eigen deeg: de politieke correctheid wordt gebruikt om een politiekcorrect politicus pur sang in de verdediging te drukken. Hilarischer dan dat wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten