Hilarische video: Macron bezoekt fabriek in Frankrijk, maar de werknemers scanderen allemaal "Marine, president!"

Geen categorieapr 26 2017, 20:00
De sociaal-liberale presidentskandidaat dacht even de grote held uit te hangen door een bezoek te brengen aan een fabriek in Noord-Frankrijk, maar de arbeiders daar hadden totáál geen zin om zich voor het Franse D66-karretje van Emmanuel Macron te laten spannen.
Kijk, dit is nog eens een prachtige video! Niet omdat ik nu per sé voor Marine Le Pen zou zijn, maar ik kan het altijd wel waarderen als werknemers van een fabriek zich niet willoos laten inzetten als campagnemateriaal voor een partij die ze wellicht helemaal niet bereid zijn te steunen.
Het zijn beelden uit de stad Amiens, die live werden uitgezonden op de Franse televisie. Terwijl Emmanuel Macron het terrein overloopt met zijn uitgebreide entourage, laten de werknemers wel weten wat ze er van vinden dat deze EU-gelovige een bezoekje brengt aan de Whirlpool-fabriek. En dus roepen ze - in koort - de naam van hun lievelingskandidate in deze presidentsrace: "Marine, presidente". Dat behoeft vermoedelijk geen vertaling!
En weet je wie er wel een hartelijke ontvangst kreeg? Precies: Marine Le Pen zelf, die vandaag ook een bezoekje bracht aan precies dezelfde fabriek in Amiens. Zij werd wél als een heldin ontvangen door de werknemers, die graag eenkopje koffie met haar drinkten en zich verdrongen om met de FN-leider op de foto te gaan. Ge-wel-dig:
https://twitter.com/MLP_officiel/status/857195901986758656
Emmanuel Macron, zo doe je dat dus!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten