Knettergek Noord-Koreaans regime dreigt met nucleaire oorlog: "We zullen op elke mogelijke manier reageren op de VS"

Geen categorieapr 18 2017, 9:00
"Als de Amerikanen militair ingrijpen, zal Noord-Korea de zwaarst mogelijke reactie tegen deze provocateurs laten zien."
Het knettergestoorde stalinistische regime dat het voor het zeggen heeft in Noord-Korea zegt bereid te zijn om op alle mogelijke manieren te reageren op zogenaamde "provocaties" van de Verenigde Staten. De Noord-Koreaanse vice-ambassadeur Kim In-ryong zei dat afgelopen maandag (gisteren dus) bij de Verenigde Naties.
"Als de Amerikanen militair ingrijpen, zal Noord-Korea de zwaarst mogelijke reactie tegen deze provocateurs laten zien. We zijn klaar om te reageren op elke mogelijke manier van oorlogvoeren van de VS," aldus de communist. Daar voegde hij aan toe dat Donald Trump verantwoordelijk zal zijn voor de gevolgen van deze mogelijke oorlog.
Om te onderstrepen dat het regime werkelijk totaal losgeslagen is laat een idiote slaaf van Kim Jong Un weten dat ze vanaf nu wekelijks een rakettest zullen uitvoeren:
https://twitter.com/theipaper/status/854202859663097857?refsrc=email&s=11
Als ze dat inderdaad doen zal dat Amerika natuurlijk dwingen om in actie te komen. Blijkbaar is dat precies wat Kim Jong Un en zijn kompanen willen.
Nou, ik zou zeggen: bring it on, losers. Het moet maar eens afgelopen zijn met de zwakte van de internationale gemeenschap ten opzichte Noord-Korea. Deze stalinistische dwergstaat chanteert de rest van de wereld nu al decennialang. Daar moet een einde aan komen. Natuurlijk niet door middel van een nucleaire oorlog, maar we weten allemaal dat het vooral aan China is om dat te voorkomen. Als dat land wil kan het namelijk in een dag of twee afrekenen met Kim Jong Un.
Dat is dus de voornaamste taak van Amerika: zoveel druk op China zetten dat het compleet met Kim breekt en zijn regime ein-de-lijk ten val brengt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten