Palestijns onderwijshoofd komt met knettergekke theorie: 'De joden doden de ziel van moslims met seks!'

Geen categorieapr 28 2017, 16:00
Hoe komt het toch dat moslims tegenwoordig zo gefocust zijn op lust? Heel simpel: dat hebben de joden gedaan!
Het is toch wat met moslims tegenwoordig. Waar het in theorie zulke ingetogen mensen zouden moeten zijn, laten ze zich steeds meer leiden door lust, bijvoorbeeld wanneer ze zó uitgedaagd worden door prachtige vrouwen in zwembaden dat ze niet anders kunnen dan hen aan te randen. Hoe heeft het toch zover kunnen komen, vraag je je af?
Gelukkig weet het hoofd van de islamitische scholen in de Palestijnse gebieden, Imad Hamato, wel wat er aan de hand is. Deze man is persoonlijk aangesteld door Fatah-leider Mahmoud Abbas, en is sindsdien verantwoordelijk voor het opvoeden van Arabieren als echte, degelijke moslims. Als onderdeel van zijn werk is hij elke week op de Arabische televisie te zien, waar hij kijkers verlicht over zeer belangrijke zaken in de wereld.
Tijdens een recente uitzending voelde hij zich genoodzaakt om in te gaan op de ingewikkelde kwestie die lust heet. Gelukkig wist hij al snel duidelijk te maken dat de redenen voor dit soort gedrag helemaal niet zo ingewikkeld zijn. Het is namelijk gewoon de schuld van die verdraaide joden! Zoals altijd hebben ze een geweldig complot in elkaar gezet om de moslims dwars te zitten. Israël heeft de wereld namelijk, via de door haar gecontroleerde media - vrijwel alle media dus - gevuld met haar zogenaamde 'seks mania'. De zionisten doen er alles aan om seks zoveel mogelijk zichtbaar te maken in de maatschappij: bloot is overal, en advertenties voor penisvergrotingen zijn (met afbeeldingen!) aan de orde van de dag. Dan is het natuurlijk niet zo gek dat de ziel van de weerloze Arabier op een gegeven moment alleen nog maar gevuld is met lust. Wat dat betreft worden ze langzaam bekeerd tot het Jodendom! Bij joden gaat het immers ook alleen nog maar om lichamelijke dingen: eigenlijk hebben ze helemaal geen ziel. Ja, die slinkse Israëli's hebben weer eens een duivels plan opgezet - mag jij raden wat de oplossing voor dit hele probleem is.
[fvplayer src="https://www.youtube.com/watch?v=1OfjGKfvI8s"]
Zucht. Met dit soort types op belangrijke posten is het niet zo gek dat er nooit een échte oplossing zal komen voor het conflict tussen joden en moslims in Israël. Helaas blijkt de oude bekende uitspraak ook hier weer helemaal van toepassing: er zal pas vrede komen zodra de Arabieren het leven van hun kinderen belangrijker vinden dan de dood van Israëli's.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten