Rechtse homo heeft keiharde boodschap voor Pechtold: "Geen handjes vasthouden, maar ballen tonen!"

Geen categorieapr 04 2017, 19:30
"Gayservative" Lennard van Mil is het helemaal zat. Linkse politici kunnen namelijk wel leuk hand in hand over het Binnenhof lopen, maar ze doen niets aan de werkelijke oorzaken van antihomogeweld.
"Wij zijn het zat!" zegt Lennard van Mil. De voorzitter van Jong Leefbaar Rotterdam is helemaal klaar met geweld tegen homo's. Keer op keer vertellen linkse politici hoe belangrijk ze het vinden dat homo's openlijk homo kunnen zijn, maar echte maatregelen? Die blijven uit. Ook de linkse media krijgen een veeg uit de pan van de rechtse homo:

"Als het aan de mainstream media had gelegen, hadden we niet geweten dat het om Marokkanen ging. Maar omdat de slachtoffers zo dapper zijn en dat aan de wereld hebben verteld, weten we dat gelukkig wel. Hoe lang kijken we nog weg? Hoe lang doen we niets? Hoe lang doen onze politici niets?"

Van Mil heeft geen goed woord over voor Alexander Pechtold, die maandag met een mannelijke fractiegenoot hand in hand over het Binnenhof liep:

"Vandaag kwam Alexander Pechtold heel stoer hand in hand het Binnenhof oplopen, maar daar hebben we natuurlijk geen flikker aan. Dat BN'ers dat statement willen maken, of dat Nederlanders in het land dat statement willen maken, prima. Goedbedoeld, en daar heb ik niets tegen. Maar dat een politicus als Alexander Pechtold dat doet is ronduit hypocriet en beledigend voor homo's. We hebben er helemaal niets aan."

De spijker op zijn kop: dat hand in hand lopen is een leuk gebaar, maar het is je reinste symboolpolitiek. Niemand heeft er wat aan, terwijl Pechtold júíst in de positie is om concrete maatregelen te nemen.

"Denk je nu echt dat die Marokkaantjes denken: 'Oh, Alexander Pechtold liep hand in hand! Nu doe ik dat nooit meer!' Ach kom nou! Het wordt tijd dat we ballen tonen! Dat we niet meer wegkijken van het probleem en de politieke correctheid doorbreken. Het probleem zit 'm namelijk in de massa-immigratie, de open grenzen en het gebrek aan integratie. En het feit dat we te verwijfd zijn en te soft. Ik zeg het nog een keer: we moeten ballen tonen."

De zelfbenoemde "gayservative" (een samentrekking van 'gay' en 'conservative') stelt drie concrete maatregelen voor om antihomogeweld in te dammen: ten eerste moeten de straffen omhoog. Criminelen die homo's in elkaar slaan, mogen in een roze overall vuil prikken in hun eigen wijk. Hebben ze een dubbel paspoort, stuur ze dan het land uit. En, vervolgt Van Mil, pepperspray moet worden gelegaliseerd. Dan kunnen homo's zich namelijk verdedigen tegen gewelddadige figuren. Via een nieuwe Facebookpagina hoopt hij meer mensen te interesseren voor zijn standpunten: er zijn namelijk steeds meer homo's die helemaal klaar zijn met de linkse politieke correctheid.
Van Mil concludeert met de woorden van een andere bekende Rotterdamse homo, Pim Fortuyn: wij zijn het zat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten