Rectificatie

Screen Shot 2017-04-14 at 22.31.09
Foto:

Eerder vandaag berichtte deze website dat SP Eerstekamerlid Tiny Fox aanwezig zou zijn bij een conferentie georganiseerd door Hamas. De heer Kox heeft contact opgenomen met De Dagelijkse Standaard. Hij heeft ons laten weten dat het honderd procent flauwekul is dat hij aanwezig is bij de gewraakte conferentie. Sterker nog, hij is op het moment in het buitenland en wist, tot hij op de hoogte werd gesteld van dit artikel, niet eens iets van een conferentie. Dat vinden wij natuurlijk buitengewoon vervelend: het blijkt dus gewoon onzin te zijn. Daarvoor natuurlijk ons excuus! Wel staat hij nog steeds op de website van de conferentie; het zou handig zijn als hij hen ook laat weten dat hij daar niets mee van doen wil hebben. 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

3 reacties

 1.   

  Dat is dan de uitzondering die de regel bij SP bevestigd.

 2.   

  Amen Seneca. Ik denk het kan ook niet echt kwaad om eens een uitglijer te hebben – immers hoeveel uitglijers en fake poept die ongezonde groenlinkse klup uit: alleen al de totaal onwetenschappelijke leugen over klimaat en de miljarden van weggegooid geld en zo.
  En dan al die onfrisse groenlinkers in hun geschiedenis, van moordenaars en raradestruktiegroepjes tot en met enge Duisterberg hamas fascisten.

 3.   

  @Ome Ga
  Ik vraag mij toch af hoe het mogelijk is, dat iemands naam op de sprekerslijst van een dergelijke infame club komt. Uw en mijn naam staan toch ook niet op de sprekerslijst van bijvoorbeeld ‘Hells Angels’? Dan is er toch contact geweest tussen de bewuste persoon en in in dit geval hamas?

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!