Schokkend: beelden opgedoken van aanslag op agent in Parijs

Parijs_2
Foto: Bij de aanslag in Parijs van donderdagavond kwam tenminste één agent om het leven. Bron foto: screenshot video Telegraaf TV

Let op: deze beelden kunnen schokkend zijn.

Het zal weinig mensen zijn ontgaan dat er donderdagavond rond 9 negen een aanslag is gepleegd in het hart van Parijs, aan de Champs-Élysées, de belangrijkste straat van Parijs en misschien wel heel Frankrijk. Een extremist, die door ISIS als een van hun strijders wordt genoemd, schoot daar met een automatisch wapen op een busje met politieagenten – één van hen is daarbij om het leven gekomen, twee andere agenten en een toevallige passant zijn gewond geraakt.

Aangezien dit op zo’n centrale plek gebeurde waren er aardig wat mensen in de buurt, waarvan iemand toevallig een video-opname maakte toen de aanslag gepleegd werd. Die opname is nu naar buiten gebracht en delen wij hier ook nog. Hoewel de video van een afstandje gemaakt is – vanaf de andere kant van de weg, wat in dit geval nog best ver is – is te zien, en zeker te horen, hoe de waarschijnlijke moslimextremist de wagen beschiet. Uiteindelijk wordt hij daarbij zelf daar andere agenten neergeschoten. Dit zijn de beelden:

En zo is Parijs voor de zoveelste keer het slachtoffer geworden van het islamisme.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!