Ultra-narcist Trump schept weer eens op: 'Ik ben populairder dan de instortende Twin Towers!'

Geen categorieapr 24 2017, 17:00
Wat een walgelijke man is dit toch ook, hè?
Dat deze man president van de Verenigde Staten heeft kunnen worden blijft natuurlijk een opmerkelijke uitkomst van een opmerkelijk proces. Tijdens zijn verkiezingscampagne heeft Donald Trump de ene na de andere uitspraak gedaan die hem had moeten diskwalificeren voor de post die hij nu bekleedt. Zoals: "Ik kan iemand neerschieten op straat en ik zou dan nog steeds geen stemmers verliezen." Oké, Donald... beetje morbide, beetje narcistisch ook wel. Beetje... bizar.
Maar eenmaal gekozen als president gaat Trump vrolijk verder met zijn bizarre uitlatingen. Vandaag heeft de miljardair nog maar eens bevestigd dat hij over geen enkel inlevingsvermogen beschikt. Hij vergeleek zijn eigen vermeende populariteit met die van één van de grootste rampen die ooit plaatsvond op Amerikaans grondgebied: de aanslagen van 11 september 2001.

"Trump wees in het interview op de hoge kijkcijfers van de Fox News Show. ,,Er keken 9,2 miljoen mensen. Dit is het hoogte dat ze ooit hebben gehad sinds het World Trade Center instortte. Normaal gesproken kijken er maar 5,2 miljoen mensen.’’

Volgens de Britse krant The Independent deed Trump in het verleden vaker opmerkelijke uitspraken over de aanslagen van 11 september die drieduizend mensen het leven kostten. Enkele uren na het drama stelde Trump in een radio-interview dat hij na het instorten van de Twin Towers nu het hoogste gebouw in New York bezat. Ook beweerde hij met eigen ogen te hebben gezien hoe moslims klapten en juichten bij de aanslag."

Manmanman, wat is en blijft die Donald Trump toch ook een enorme tactloze zak hooi, die in zijn eeuwige zoektocht naar zelfgratificatie God noch gebod kent. En de man is pas 100 dagen president hè? Nog meer dan 1300 te gaan, er vanuitgaande dat deze wandelende ramp niet wordt gekozen voor nóg een termijn in het Witte Huis.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten