Anne Fleur draait door: "Deze dag laat weer goed het zionisme level van twitter zien"

Geen categoriemei 03 2017, 12:00
Kunnen die joden en hun sympathisanten hun bek niet gewoon houden? Anne Fleur is niet gediend van hun gezeur.
Dodenherdenking gebruiken om de slachtoffers van de holocaust te herdenken? Op 4 mei even stilstaan bij al die arme joden die vergast werden vanwege hun religie en etniciteit? Niets daarvan! Wat hebben die lui daarmee te maken, vroeg Anne Fleur Dekker zich gisteren al af?
Gelijk heeft ze natuurlijk. Wat een zeiksnorren! Die intriganten eigenen zich werkelijk álles toe! Schande!
Nou ja, of niet natuurlijk he. Want als je erover nadenkt heeft 4 mei natuurlijk wel degelijk "iets" te maken met joden, he? En dus ook met organisaties die zich inzetten voor de vrede en veiligheid van het joodse volk. Afijn, probeer dat maar eens uit te leggen aan Anne Fleur. Geloof me: het is verloren moeite.
Haar tweet van gisteren over het CIDI, de joodse organisatie in kwestie die Dodenherdenking graag in zijn huidige vorm wil behouden, was natuurlijk al erg genoeg, maar vervolgens deed mevrouw de Israëlhater daar nog een schepje of tien bovenop. Nadat ze bekritiseerd werd ging ze namelijk he-le-maal los op Israël, de enige joodse natiestaat ter wereld (en daardoor een doorn in het oog van de islamitische wereld én van jodenhatend radicaal-links).
https://twitter.com/annefleurdd/status/859375105281073152
https://twitter.com/annefleurdd/status/859367308929757186
En vervolgens retweette ze deze tweet ook nog eens:
Screen Shot 2017-05-03 at 16.52.18
Een feestje? Waar haal je het botte lef vandaan om het a) op te schrijven of b) te retweeten? Op 4 mei staan we allemaal stil bij die arme joden die op vreselijke wijze vergast zijn. Je moet werkelijk knettergek zijn om die plechtigheid een "Israël-feestje" te noemen.
Helaas zien we die houding veel vaker bij extreem-links. Sterker nog, antisemitisme is een vast onderdeel geworden van de radicaal-linkse ideologie. Ironisch genoeg gebruiken ze daarbij precies dezelfde termen en samenzweringstheorieën als de nazi's, alleen hebben ze dat zelf niet eens door (wat ongetwijfeld komt doordat ze bijzonder slecht belezen zijn, wat natuurlijk een voorwaarde is om links te zijn).
En dan de uitsmijter:
https://twitter.com/annefleurdd/status/859448331961028608
Ah ja. Het zionisme he? Een bijzonder kwaadaardige ideologie enzo. Een soort van nazisme voor joden. Toch, Anne Fleur? Natuurlijk is het volkomen toevallig zijn dat ze die term op dezelfde wijze gebruikt als antisemieten dat doen. Yep. Mevrouw is namelijk links. En links staat voor vrede en tolerantie.
Behalve voor Israël en joden die hun enige natiestaat ter wereld steunen natuurlijk, maar laten we dat maar snel met de mantel der liefde bedekken! Anne Fleur en haar vrienden bedoelen het namelijk zo goed!
Het ergste is dat dit meisje ondertussen bijna 17.000 volgers op Twitter heeft en door andere radicaal-linkse gekkies gezien wordt als een echte heldin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten