Cultuurhatende antisemieten "Geen 4 Mei Voor Mij" gaan los op CIDI: "Apartheid en genocide verheerlijken!"

Geen categoriemei 03 2017, 14:00
Ja, tegenwoordig moeten we overal oorlog over voeren. Zelfs over het herdenken van al die Nederlandse militairen die zijn omgekomen in verschillende oorlogen én Nederlandse joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog vergast werden door de nazi's.
Radicaal-links heeft duidelijk weer een nieuwe culture war verzonnen. In het verleden hielden ze zich vooral bezig met Zwarte Piet en Kerst, maar nu moet zelfs de Dodenherdenking eraan geloven. Dat zagen we eerder al met extreem-linkse gekken die losgaan op het CIDI en anderen die de Dodenherdenking puur willen houden, en nu doet de knettergekke organisatie "Geen 4 Mei Voor Mij" ook een duit in het zakje.
"Comité 4 en 5 mei haalt CIDI erbij en wij zeggen daarom Geen 4 Mei Voor Mij," schrijft de groep op Facebook. Daaronder deze vreselijke foto:
ongelooflijk
Een organisatie die zich inzet voor de vrede en veiligheid van het joodse volk (het CIDI) mag zich wat deze gekken betreft dus niet bemoeien met de herdenking van al die arme Nederlandse joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog vergast werden. Nee, die hebben daar niets mee te maken, maar nepvluchtelingen uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika natuurlijk wél. Waarom zij wel en de joden die daadwerkelijk het slachtoffer van de holocaust waren niet? De vraag stellen is hem beantwoorden: het zijn joden. En die tellen niet mee. Toch?
Zieker dan dit wordt het niet zou je denken, maar helaas, de linkse mafketels deden er in de reacties nog een schepje bovenop. Voor de goede orde worden joden CIDI 'zionisten' er namelijk ook even van beledigd een apartheidsstaat te hebben én genocide te plegen (op die arme Palestijnen).
Screen Shot 2017-05-03 at 14.23.02
Deze uitgesproken haat ten opzichte van CIDI, een organisatie die zich inzet voor de veiligheid van joden, begint echt de spuigaten uit te lopen. Vroeger was extreemrechts antisemitisch, tegenwoordig is dat helemaal anders; het zijn nu juist extreemlinkse gekken die deze denkbeelden hebben... en er nog trots op zijn ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten