Familie wil dat Nederland opgepakte ISIS-strijder Ibraham I. herimporteert. Mooi niet: weg met die gek!

khalid-k-isis
Foto: ISIS-strijders.

Nederland moest er maar eens werk van gaan maken om een in Irak vastgezette ISIS-strijder weer op te nemen in de vaderlandse gelederen. Aldus zijn familie. Wat moeten wij met die geïndoctrineerde en gewelddadige mafketel?

In Irak is onlangs Ibrahim I. opgepakt. De man van de reeds naar Nederland teruggevluchtte Laura Hansen en een fanatieke strijder voor ISIS. Gevaarlijke knul dus, maar als het aan zijn familie ligt gaan we als land deze jongen binnenkort met open armen ontvangen:

“Nederland moet Ibrahim I., de man van Laura H. die deze week bij Mosul is opgepakt, zelf berechten, vindt zijn oudere zus. Dan weet je in ieder geval dat hij veilig is. Om het effect voor haarzelf en haar gezin te beperken, wil ze niet onder naam in de krant.

Wat hoop je dat er gebeurt?

“Dat hij een eerlijk proces krijgt, en dat Irak hem uitlevert. Ik zou hem heel graag spreken. Het zou geweldig zijn als Nederland zijn best doet om hem hier naartoe te krijgen. Ook voor mijn ouders, dat ze hem zien en weten hij veilig is. Met wat je hoort over wat er in Irak gebeurt weet je niet of hij ter dood wordt veroordeeld, of alsnog vermist raakt.””

Uiteraard heeft Ibrahims familie een roze bril op, maar dít moesten we maar eens niet gaan doen. We hebben in Nederland al meer dan genoeg problemen met geradicaliseerde moslimjongeren (ze hebben zelfs een eigen politieke partij genaamd DENK), en we hebben totaal geen behoefte eraan om dit probleem nog groter te maken dan het nu al is. Dat moet al reden genoeg zijn om de grens gesloten te houden voor deze gek.

Maar behalve dat: deze kerel heeft samen met zijn ISIS slachtpartijen aangericht in Irak, en dus verdient niet Nederland maar Irak de kans om deze gozer te berechten. Uiteindelijk is dat land namelijk het slachtoffer geworden van de doldwaze bloedbaden van Ibraham en zijn vriendjes. Opzouten dus!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

18 reacties

 1.   

  Ik ben het er wel mee eens dat hij wordt verenigd met zijn familie, ik zou zeggen deporteer hen gewoon naar Irak, of zij er blij mee zijn boeit niet zo, dat wij er blij mee zijn staat als een paal boven water….

  1.   

   Wat zeggen we dan ook alweer? Iets met opgeruimd en netjes of zo?

 2.   

  “Ik begrijp dat kwetsbare jongeren als Ibrahim gemakkelijk beïnvloedbaar zijn. En de manier waarop IS de mensen ronselt… Het wordt zo mooi weergegeven. Als je in zo’n kwetsbare positie zit, dan geloof je het. Ibrahim is altijd een buitenbeentje geweest, hoorde nergens bij en wilde wel graag ergens bij horen. Ze weten je zwakke plek te vinden.”…….Aldus zijn zus.
  kwetsbaar, gemakkelijk beïnvloedbaar, mooi weergegeven, buitenbeentje, hoorde nergens bij, zwakke plek; zomaar wat woorden die voor elke moslim mafklapper zouden kunnen gelden en ja ook in Nederland ! Politiek, wordt eens WAKKER !!

 3.   

  Hij is door de sjiieten opgepakt. Kijk maar eens op Live Leak of ander fora, die filmpjes plaatsen van de oorlog tegen ISIS, wat ze doen met gepakte buitenlandse strijders. Let op, voor boven de 18!

  1.   

   Ze gaan Ibrahim I. roosteren.

 4.   

  Als deze mensen zo graag hem willen zien ga er gewoon heen Zulke mafketels horen niet thuis in Nederland De man heeft in koele bloede mensen vermoord zonder geweten Laten ze hem maar straffen in het land waar hij mensen de dood in heeft gejaagd

 5.   

  Nederland heeft er alle belang bij, dat hij in Irak berecht wordt.
  Daar krijgt hij naar alle waarschijnlijkheid de straf die hij verdient.
  Nederland mag geen cent besteden aan deze loser.
  Hij wilde graag ergens bij horen. Hij hoort nu bij de groep gevangengenomen IS leden die de zwaarste straf verdienen.

  1.   

   Gaat die Islamitische militie die hem gevangen heeft genomen hem laten kennis maken met de Islam?

  2.   

   Wat kost een zakje ongebluste kalk als we dat per post opsturen? Dan hoeft er na zijn Islamitische berechting niet meer naar omgekeken te worden. En een iedere dag dat hij eerder zijn Nederlandse paspoort definitief inlevert is alleen maar winst voor Nederland.

 6.   

  Deze man heeft met een vijandelijke macht meegevochten en allerlei wandaden begaan.

  Waarom zou Nederland deze man naar Nederland halen terwijl hij de westerse waarden/normen en levenswijze wil vervangen door een Kalifaat?

  Hij is en blijft een gevaar voor Nederland en kan dus beter in Irak blijven.

 7.   

  Dat dat vulnis maar mag wegrotten in een Iraakse cel, dat wens ik hem toe! Want als hij hierheen wordt gehaald is hij binnen de kortste keren vrij man. Vrij man die vrijwel zeker vele verschrikkelijke misdaden tegen de menselijkheid op zijn conto heeft staan!

  Ja, want hier in Nederland wordt hij ‘warm’ ontvangen, krijgt én heeft hij alle rechten. Wordt hij weer voorzien van een uitkering (mits die al de tijd al niet is doorgelopen) e.d.

  Enfin, zijn familie (of hun dure advocaat) zal geheid binnenkort te zien zijn bij DWDD, bij Pauw of bij RTL Nigth alwaar ze hun beklag kunnen doen, dat de Nederlandse regering niet genoeg doet om dat stuk vuil hierheen te halen, “want hij wist niet wat hij deed”.

  Nee, daarom, lekker daar laten en dat sluwe achterbakse wijf van hem ook voor tientallen jaren zo niet levenslang achter de tralies houden! Helaas zal dit een wens van mij zijn die nimmer zal uitkomen, vermoed ik zo …..

  1.   

   Zijn gevangenneming heeft ook zeer pijnlijk blootgelegd hoe dat wijf van hem dus heeft zitten liegen dat ze barstte. Het liegen zit de Moslims overigens in de genen. Het Islamitische de ongelovige voor te mogen liegen oftewel taqiyya is overigens ook vastgelegd in de Islamitische haatgeschriften.

 8.   

  Ach ik hoop dat ze hem stevig gaan martelen in de geheime gevangenis waar hij naar toe is gebracht, alleen op die manier maakt men echte martelaars van dit moslimtuig, je kan in ieder geval niet zeggen dat hij géén kansen heeft gehad om een goed geïntegreerde Nederlands staatsburger te worden.

  1.   

   Motie van het lid Halsema cs
   Voorgesteld 27 oktober 2010
   De Kamer,
   gehoord de beraadslaging,
   overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
   overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
   overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
   verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
   en gaat over tot de orde van de dag.

   Halsema
   Cohen
   Pechtold
   Roemer

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

 9.   

  Deze man heeft al zijn Nederlandse rechten verloren.

 10.   

  Lijkt mij dat een ieder die bewust daarnaar toe is verhuist met familie onze samenleving vooraf heeft afgezworen. Weg gaan is weg blijven, het hele gezin en nooit meer terug.

 11.   

  Tegen de muur voor landverraad en vreemde krijgsdienst.

 12.   

  Die vieze gore baardaap hoort in Irak. Daar voelt hij zich tenminste thuis en hoeven wij hem niet meer met uitkeringen en subsidies te sponsoren. Als zijn hypocriete familie hem mist, gaan ze lekker op bezoek bij Ali Hakbar en mogen daar gelijk blijven.
  In Nederland wordt dit ongedierte toch niet gestraft en krijgt de kans om aanslagen te plegen in Europa. Voor onze veiligheid is het dus van groot belang, dat dit soort moordenaars nooit meer toegang krijgen in Nederland.
  Nu zullen linkse nichten wel gaan huilen, omdat ze terroristen, seriemoordenaars, verkrachters en kinderlokkers heel graag een tweede kans geven, zodat ze tenminste nog een keer een misdaad kunnen plegen.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!