Hypocriete Asscher wil debat over vastgelopen formatie: het failliet van de politiek is compleet

Geen categoriemei 24 2017, 13:00
En toch heeft hij gelijk.
Lodewijk Asscher wil dat er vandaag nog een debat komt over de vastgelopen formatie:
https://twitter.com/JeroenStans/status/867291337632227329
Dat is opmerkelijk omdat Schippers nog helemaal geen verslag heeft geschreven. Het is toch wat lastig debatteren zonder dat soort belangrijke informatie zou je denken, maar Asscher heeft daar blijkbaar lak aan. En ergens heeft hij nog gelijk ook: het is nou eenmaal stompzinnig dat de formatie zo muurvast zit dat niemand meer weet wat nu te doen. Het land is bijkans onbestuurbaar, niet omdat de kiezer dat wil, maar omdat onze volksvertegenwoordigers zich als kleine jongetjes op een schoolplein gedragen en hardop zeggen dat ze niet met 'die, die en die' willen regeren. Triest, maar zo rollen onze 'leiders' tegenwoordig blijkbaar.
Door Asschers aanvraag gelooft minister Hennis dat het debat er weleens kon komen:
https://twitter.com/laurensboven/status/867295174396870656
Ik zou zeggen: ga er maar voor, want de manier waarop dit nu gaat is lachwekkend én dieptriest. Het is zo erg dat bronnen in Den Haag nu al vertwijfeld roepen dat het toch wel prettig zou zijn als de koning bij het proces betrokken was. Want die had het blijkbaar wél vlot kunnen trekken.
Oh ja, waarom kunnen de heren politici dat zelf niet dan? Stap gewoon over je schaduw heen, weg met die ego, en klaar. Maar nee, dat krijgen deze types niet voor elkaar. Je zou erom lachen als het niet zo triest was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten