Imam in Denemarken: "Bestrijd de Joden en dood hen!"

Geen categoriemei 12 2017, 21:00
Helaas zijn dit soort antisemitische denkbeelden geen uitzondering onder moslims. Het is de duistere keerzijde van het multiculturele experiment.
Wanneer rechtse politici zoals Geert Wilders of Thierry Baudet spreken over het gevaar van de islamisering, reageren veel linkse mensen daar nogal lacherig op. "Wat een onzin," zeggen ze dan, "het valt heus wel mee". Helaas blijkt keer op keer dat het absoluut niet meevalt. Terwijl je zou verwachten dat de huidige generatie moslims beter geïntegreerd zou zijn dan hun ouders, lijkt het tegendeel het geval. Radicale denkbeelden vieren hoogtij in de islamitische gemeenschap, en moslims in Europa zijn geen uitzondering.
Dat blijkt uit de volgende schrikbarende beelden van een preek van imam Mundhir Abdallah, in Kopenhagen. Eerst roept hij op tot de stichting van een kalifaat - ene islamitische staat die wordt geregeerd door de sharia. Vervolgens haalt hij een zeer antisemitische profetie aan, waarin wordt opgeroepen tot het bestrijden en doden van de Joden. Als je de beelden hieronder bekijkt, zou je denken dat ze zijn opgenomen in Saoedi-Arabië, Syrië of een ander islamitisch land. Maar deze speech werd gehouden in de Al Farouq moskee in Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken.
Dit is het resultaat van decennia politieke correctheid en multikul. 72 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog roept een imam doodleuk op tot het vermoorden van Joden. We stonden erbij, en we keken ernaar.
Uiteraard heeft de speech van Abdallah tot woedende reacties geleid. Heel Denemarken spreekt schande van de antisemitische preek. Dat is leuk en aardig, maar dit soort wanvertoningen houden niet op totdat de kernoorzaken worden aangepakt: politieke correctheid, massaimmigratie en multiculturalisme. Zolang die ontwikkelingen ongestoord kunnen doorgaan, zal de islamisering alleen maar toenemen. Hoe lang nog?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten