Laffe ISIS-honden vieren vreselijke aanslag Manchester op Twitter

Geen categoriemei 23 2017, 11:00
De brute psychopaten van de terreurorganisatie vinden het ge-wel-dig dat talloze kinderen vermoord zijn.
Het ultieme bewijs dat er alles aan gedaan moet worden om ISIS eindelijk helemaal van de aardbodem te vegen? Nou, hoewel nog niet duidelijk is welke organisatie verantwoordelijk is voor de aanslag op het Ariana Grande-concert in Manchester vannacht/gisteravond vieren ISIS-gekken het bloedbad op Twitter:
https://twitter.com/Rita_Katz/status/866814432843845632
Deze knettergekke idioten vinden het letterlijk mooi dat 22 kinderen zijn opgeblazen en dat zo'n 60 andere jongeren gewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Zo ziek zijn deze lui. Het zijn werkelijk de vijanden van alles wat ook maar enigszins goed is. Zoals Donald Trump stelde in Saoedi-Arabië: dit is barbaars tuig dat het leven haat. Bruter dan zij zijn wordt het niet.
Ik herhaal het nog maar eens voor de duidelijkheid: het Westen moet zich verenigen en op grote schaal in actie komen tegen ISIS. Ja, de terreurgroep wordt al teruggedrongen in Syrië en Irak, maar dat is niet voldoende. Elke dag dat ISIS nog bestaat kan de groep ook aanvallen uitvoeren in het Westen. Daar moet onmiddellijk een einde aan komen. Het maakt me niet uit wat nodig is, hoeveel geld het kost, etc.: ISIS moet de komende twee weken van de aardbodem geveegd worden. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten